Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Náhodou neviete kedy budú korunky pu pb???
Ja neviem ako je to s sms notifikaciani,ja mam len ib,ale napr som cez vikend posielala jednej mamicke peniazky a mne ich odcitalo a jej doteraz sms neprišla o tom,aj ked tipujem, ze peniazky museli... A tie,ktorym to vadi,tak to necitajte... Nam to vychadza len tak tak a cloveku do podstatne pomôže, ci peniazky pridu pred vikendom alebo az v pondelok
@katka253111 mne sa stane veľa krát ze peniaze mám na úcte a SMS vôbec nepríde uz sa mi tak stalo veľa krát
Baby za myslite ze zajtra ? 🙂
@petka0202 hadam ano
myslím,že budú zajtra -v piatok,pretože na účte sú skôr asi o 5-6 dní,ako na pošte.....
V niektorých okresoch asi budú zajtra asi nr, Lv, ba a pod.
😅😅😅
Ahojte neviete či zajtra bude mat mat trebišov peniaze?
Tak fakt zajtra?
Mohli by byt zajtra zisli by sa
No kočky, moc tomu neverím ,že dojdu zajtra,ale poteili by prašulky aj zajtra 🙂 🙂 už len dúfať 🙂 🙂
😝 ...,/heh ja som zvedava na ten zajtrajsi boom na tejto stranke 😉
Zajtra nr bude 😝
No zajtra tu bude horúco už od rana😃
Tak to bude zacne to o 8 mej ze snad nabehnu a okolo 10.00 bude z modreho konika horuci konik. 😂
O osmej zacnu vypisovat, ze komu uz nabehli a o pol desiatej budu stresovat, ze uz nedojde
@katka253111 notifikacie si musis nadstavit v banke, operator s tym nema vela spolocne... tam si musis povedat od akej sumy chces dostavat notifikacie ( plus aj minus )
@moni244 😀 😀 😀 presne
GA VUB?

Baby, keď som si pri prvom dieťati asi 4r. dozadu prečítala vo fóre túto tému...bolo mi to tiež smiešne,že načo to niekomu je, veď keď prídu tak budú 😀 Ale nikdy som nič nekomentovala. A dokonca Teraz mám už deti dve, a tiež sem občas kuknem. Hlavne ak padne dátum ako tento mesiac (piatok -pondelok) veľakrát mi pomohlo že mamička už V piatok napísala tá či iná banka už € má, A prišli ešte pred víkendom (plno využívam banking, aj sa stalo že mi sms prišla O pár hodín neskôr, a € som už na účte mala) Neni to často, ale stane sa občas. Uvedomte si, že nie každá mamička tu má manžela či priateľa, ktorý má výplatu A naozaj čakajú na ten rodičák, tak nech si napíšu...