icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

kuukii
12. máj 2016

Unicreditbank Senica nič 🙂

dai
12. máj 2016

@veve14789 tak teraz sa ukazuje aka bezmyselna je tato tema🙂 niekto ma, iny nie🙂

gucciok85
13. máj 2016

Ja mam cas od 10:30- 11:00. Stale takto nabehne 🙂

anchelita
13. máj 2016

Nechajme sa prekvapit

marshmallow
13. máj 2016

@gucciok85 slsp nie????aj mne taky cas

moni244
13. máj 2016

@dai nie, to len ukazuje, ake je bezvyznamne pytat sa takto skoro

lissbeth
13. máj 2016

a ake su niektore jeble ked od rana nemaju nic ine na praci len buzerovat, zavana to diagnozou

marika1999
13. máj 2016

Súhlasím už to ide na nervy ved nech si pise kto chce čo chce

petka0202
13. máj 2016

Baby klud prosim nehadajte sa neurazajtre.sa uz od rana ked.tu nechcete byt vypnite telefony pocitace a majte sa.dakujem

enusko
Odpoveď bola odstránená
dai
13. máj 2016

@lissbeth preco nevypnete vy net, neprejdete sa k bankomatu ked uz nemate ib a nepozeiete sa ci neprisli peniaze?🙂 ci radsej sediet teraz cely den za touto temou a jedna za drhou pisat ze neprisli ci prisli🙂 to ti ako diagnoza nepride?
A uprimne rada by som sem nechodila ale vzdy ked otvorim kona tak sa na mna tato tema vyruti🙂 tak prepac ze to uz jemne obtazuje

petka0202
13. máj 2016

@dai tak si prosim ta vypni upozornenia a nic sa na teba nebude rutit 🙂 🙂 🙂 ja ked niekde ma.nieco otravuje tak to automaticky zrusim 🙂

marika1999
13. máj 2016

Toto je tu každý mesiac asi od založenia 😀 jedne baby píšu čo a kedy príde a druhé že prečo píšu a potom sa tu zahlcujú siete ☺ ešte to by bola sranda keby dnes nikto nedostal

mijo53
13. máj 2016

mamičky, urážate sa, hrešíte, ale čo si myslite, že pracovníci bánk nespia, len o 7:00 hod. už aby boli peniaze na účtoch. Rodičovské príspevky spracováva banka tzv. Štátna pokladnica, údaje sa zadajú do systému, potom sa zverifikujú /čiže ešte raz prekontrolujú/ a uvoľnia sa na účty / Platby prichádzajú o 9:00, 11:00. 13:00. 15:00, 18:00, 21:00 a trvalé príkazy v nočnom spracovaní . Mne napr. chodia peniaze stále v ten istý dátum, keď to vychádza na sobotu alebo nedeľu, tak prídu v piatok presne o 11:00 hod., manželovi presne o 13:00 hod., tak prečo stále písať, pozriem na účet a vidím, nemám ani SMS nastavené, lebo by som zrušila nervy, keby za každým pipalo,

mijo53
13. máj 2016

@petka0202 ale Vaša téma nie je jediná na MK, tak prečo by sme si ostatné mali vypínať upozornenia

miskanikolas
13. máj 2016

Toto je tema nabehol Vam uz rodicovsky materska na ucet? Tak to respektujte niektore je jasne ze sa napise kedy asi bude a ked uz prisliel tak mesto a banka. Prestante sa tu hadat. Zalozte si temu a hadajte sa tam

moni244
13. máj 2016

@mijo53 lenze to tu bolo pisane uz xy krat, ze tak skoro rano nenabiehaju, oni necitaju, len napisu a cakaju odpoved, ale je urcity okruh ludi, co taketo zakladne veci nic nehovoria a ani nechcu hovorit, radsej budu tu cakat

alexandra206
13. máj 2016

@moni244 ved to pritom nikdy pred 10tou neprisli co sa da od rana tolko veci postihat ale sedia tu a cakaju od 6rano

dai
13. máj 2016

@petka0202 mas pravdu, a notifikacie uz vypnute mam... ja na konovi som minimum casu, ale rada si pozriem temy kde sa aktualne diskutuje - preto si vzdy pozeram prvu masku stranky - okrem toho uz len priatelov... a prost ena tej prvej maske tato tema staaaaaale je... proste stale - od 1veho do 31veho... takze tomu nerozumiem - ved vieme vsetci ze prispevky chodia okolo 15teho - vzdy to tak bolo a bude... tak nerozumiem co sa v tejto teme moze riesit 3tieho, 4teho... a na moje prekvapenie su tu realne otazky realnych zien kde by clovek teda cakal urcity stupen gramotnosti ci im nepride prispevok...dnes je 13teho - velmi nizka pravdepodobnost ze nieco pride, v pondelok viac menej istota ze peniaze nabehnu vsade... tak nerozumiem proste tym prispevkom:-/

ale uz tu nebudem prispievat lebo aj tak to nema vyznam - tu niekto napise 15x to iste a aj tak sa o minutu dalsia matka na to iste spyta☹ vid snaha @mijo53 o osvetu🙂

alexandra206
13. máj 2016

@dai je 13steho ale velmi velka pravdepodobnost ze pridu aj min mesiac uz bolo 13steho na ucte

mijo53
13. máj 2016

@miskanikolas ja rozumiem téme, len nerozumiem prečo sa tie ženy nepozrú na svoj vlastný účet, veď každý čo tu píše musí mať počítač, účet a internet, tak čo nemajú internet banking? v minulosti kto nemal IB tak platil cez telefón cez Call centrum, ani neviem, či sa to ešte dá, treba si nastaviť IB, lebo platby prevodným príkazom sú veľmi drahé a potom tie ženy nemajú peniaze. Dávame Vám dobré rady, ale akoby sa nechceli učiť nové veci a jedna písala, že peniaze cez technológie nebude riešiť, a čo ma milióny, keď tu čaká na žobračenku 230 či koľko EUR, šup do banky a dať si IB

dai
13. máj 2016

@alexandra206 potom super... tak pridu🙂 alebo nepridu🙂 vies to mi pride prave na tejto teme take... clovek by mal byt podla mna pripraveny nato ze mozu prist aj 16teho alebo neviem uz aky je tam posledny mozny datum... a proste stale tomu nerozumiem - ved ked uz nemam ten IB a neviem checknut na nete, ani notifikacie mi nechodia , tak myslim ze banku ci bankomat ma kazda mamina niekde v svojej blizskosti ( alebo teda vaecsina okrem uplne odrezanych - ale teda tym potom nepomoze ani vediet ze v banke uz peniaze maju kedze sa k nim aj tak nevedia dostat ) - tak ked sedim doma na materskej mi nic predsa nebrani zbalit dieta, seba a spravit si kratku prechadzku a preverit si to v reale...

alexandra206
13. máj 2016

@dai tak ano ale nie kazdemu to vychadza a tak dufa ze peniaze pridu skvor a ano nikomu nebrani zobrat dieta a ist sa preist ku bankomatu alebo sa pozriet na ucet

alexandra206
13. máj 2016

@dai ale vobec nic sa nezmeni aj ked tu napises kazdy mesiac to bude to iste kazdy mesiac od 1veho budu cakat ci uz pridu a pisat a hadat sa

dai
13. máj 2016

@alexandra206 ved to... ved ja to ani kazdy mesiac neriesim, len tento mam pocit ze mi to nejak stale vyskakuje - som sa nechala vyprovokovat temou a napisala sem a teraz mi stale chodia tie reakcie🙂 tak ma to zase nuti tu pozerat😉 ale hadam zase dam tejto teme na nejaky ten pol rok pokoj pokial ma zas vytoci🙂

lissbeth
13. máj 2016

@dai aka mudra zase, nesud ma podla seba len nieco take ako ty moze toto napisat daj si predpisat lieciky

alexandra206
13. máj 2016

@dai tak tu sa vzdy clovek poriadne vytoci a dohada okolo toho 15steho

dai
13. máj 2016

@lissbeth ok... dakujem za radu - ak ta to neurazi tak na tvoju uroven sa neznizim. Pekny den prajem

marshmallow
13. máj 2016

@alexandra206 ale nechapem preco sa urazate navzajom :( vsetky sme na tom rovnako kym nenastupime do prace :( mali by sme si pomahat a nie sa urazat...nikomu to nepomoze....tiez uz odpocitavam ale to je asi normalne pokial Vam manzel nezaraba slusne a dotuje Vas....

domca32
13. máj 2016

Žienky,na jednej strane branim ženy,ktoré tu vypisujú od rána,ale na druhej strane to nemá význam,pretože reakciami na koníku nič neurýchlite 🙂 aj ja čakám a dúfam,že naskočia dnes 🙂 veď keď dojdu,tak dojdu a ked nedojdu,budeme smutné a budeme nadávať,že sme tu odrána od 7mej zabíjali čas a hádali sa tu :( :(