Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja uz mam ZA Prima banka
Teras pipla
Povazska Bystrica uz ma niekto?
@tinushka13 tak ešte raz.... choď si to preveriť... peniaze pracovníčky nezadávajú, oni len posielajú podklady do Národnej banky a tá následne realizuje prevody. Pracovníčky majú stop time k 10 v mesiaci, kedy musia byť platby uzatvorené na príslušný mesiac. Šupky na úrad si to preveriť....
KNM zuno peniaze prisli
SLSP Levice mám...ale sms dnes neprišla, len cez banking som kukla a je tam...🙂
@lilly0812 ešte nič ☹
Pozerala som si sms z minuleho mesiace a prislo mi to po 11tej tak dufam ze aj dnes po 11tej nabehne na ucet ...
Slsp Za akurat nabehli
@gogolienuska a nema byt nahodou dnes? Vychadza to na vikend a uz viac krat za sebou dosli 13teho, aj minuly mesiac
@lilly0812 tajné dúfam, že budú. Minulý mesiac boli 14 tiež to bol v piatok. Ale niekedy vedia prísť aj až po 11hod. Tak uvidíme či sa chcelo tetuskam poslať ešte pred víkendom.
Csob rodicak nabehol banovce nad bebravou
okres malacky TB prave teraz
Nr tatrabanka práve nabehli
@gogolienuska mne chodia peniaze vzdy po 11tej. Mne minuly mesiac 13teho prisli uz tak cakam
@marusia12 potom ma tiež zaujíma ako je možé že ja som mala v piatok a iné mali v pondelok? Píšeš že prevod do 24 hod.. že to robí národná banka.. ako je možn že nie všetky máme v jeden deň? Ja sa hádať nebudem, v podstate mi to je jedno. ale verím, že to ide podľa okresov. stačí si to tu odsledovať
Senica prave nabehli
Bratislava Tatrabanka prave nabehli
Dievcence stalo sa vam ze rodinne vam dosli a rodicak nie? Volala som aj na urad a ze vyplatene to bolo ale na ucet nedoslo. Rodinne dosli.
otp topolčany nabehli.....
@lilly0812 tak sa necháme prekvapiť. Ale tajné dúfam, že mi ta pekná sms pipne
@kikad27 ja som menila cislo uctu a povedala som im nech mi vsetko chodi na nove cislo uctu a mesiac na to rodinne na nove cislo a rodicak na stare cislo uctu

KNM Zuno niekto?