Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
TB PO prisli
Ga slsp uz mal niekto
kosice Csob nabehlo
Vub este stale nic
humenne po desiatej nabehol mbank
Trnava slsp nabehli 🙂
Dievčatá z Oravy, máte už ? 🙂
@deniskarybanska Ga slsp nabehol
@adriana1712 Vobec nie
Sl.sporiteľňa Poprad teraz nabehli
Presov reifaisen nabehol 🙂
michalovce otp prave nabehol 🙂
@mishi147 V piatok mi povedali že majú uzávierku, tak dúfam že tým nemyslela že to posielali až v ten piatok, alebo nedajbože dnes. To budem rada ak to príde zajtra 😒
Prosim Vas neviete mi poradit ohladom podpory davky v nezamestnanosti. Kedy chodi. Priatel ostal na podpore a teraz ma dostat prvu a nevieme kedy to chodi. Dakujem
KE, SLSP uz su
@miroslavab13 no, ono to je nastavene tak, ze do 25teho v mesiaci a zavisi, kedy spracuju...
@adriana1712 No je dost mozne ze to poslu dnes a pride zajtra
@majinka273 aha ale minuly mesiac odovzdal vsetky papiere a vsetko vybavil tak tento mesiac by to uz malo prist. Od 1.4. Je nezamestnany. Ale nastupi do novej prace 😊 aby ste si nemysleli ze sa mu nechce. Len teraz je trosku s nami ked mame malinke.
@mishi147 vypadá to tak 😒 a tebe to posielajú z Námestova ?
PB, Primabanka stale nic...a to je 16.5.??? Toto des uz...
@miroslavab13 ja si nic zle nemyslim 🙂 ak uz ma vsetko vybavene a podpisane, urcite vam nabehnu peniaze tento mesiac, ved aj na urade vedia, ze ludia potrebuju z niecoho zit....samozrejme, zavisi od cloveka... manzel, ked bol nezamestnany, myslim, ze mu chodili okolo 20teho, no na zaciatku povedali, ze najneskor do 25teho.... ved skuste zavolat priamo na urad prace a informovat sa 🙂 drzim prsty!
@adriana1712 Ano,aj tebe?
@mishi147 Nie nie, DK 🙂
Ale budú to mať asi podobne 🙂

@adriana1712 No hurá, už prišli