Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Neviete kedy bude mať peniaze Považská Bystrica? Dúfam, že nie až 16teho. Dosť už, že je víkend bez peňazí hádam nebudem čakať do konca týždňa.
@lilly0812 podľa mňa až 15 ak nie neskor ako to vždy býva pb je asi na zozname posledná.
@marian86 to kde si nabrala ked kazdy mesiac mi pridu 13-14? uz od zaciatku roka
Jeziiiiiiiis......naozaj je 10 ...boze kde to som????? Dnes som mala totalne 15 boze moooj. Daakujem za upozorneniw...boze moooooj 😀
@alexandra206 v pohode .. inak tento rok prisli asi skorej preto lebo vzdy tak blbo to vychadzalo podla kalendara, ale teraz to je v strede tyzdna tak skorej nebudu
@alexandra206 lilly pisla aze ke 16-ho.. tak ostatne den pred teda 15--ona pracuje na upsvr , a vzdy bolo tak ako pisala 🙂
@marian86 môžeš aj 10x krát napísať,že neprídu skôr ako 15-16, ale budú ťa presviečať že 13teho prídu na účet, alebo na poštu... 😉 .
dávky okres LV odchádzajú 13teho.06, je uzávierka, takže okolo 14-15.06 budú na účte, prikláňam sa k 15.06., skôr nie....
@lalinko2010 mna nemusia ja uz to viem.. ako a kedy pride podla toho co napise Lilly
Ze vas to bavi natahovat sa o datumy, toto uz je normalne komedia, co tu niektore dokazu pisat
@alexandra206 okresovo su iba na 2 dni rozdelene.. kukni tabulku com som dala tu namahu .. sice nie su tam vsetky okresy ale , skoro vsetkemu vzdy pride 1.den.... ale vsak uvidis.. len potom nezabudni ze sme mali pravdu ..

@evittam mne vzdy skor,akurat dnes mi uz nabehla MD okolo desiatej.juuuj,uz poslednaaa 😨