Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010 Je rozdiel uzávierka a kedy pošlú peniaze na účet - ešte raz - banky môžu "točiť" peniaze max.24 hodín - a to na 100%. Je to fakt - už roky. 😉
Roznava nic tak snad zajtra 🙂
akurát som volala na úrad, peniažky budú 16- teho na 90 %
som z košíc...
@evittam ja som písala že kedy je uzávierka, a tá bola 13.06. ale výplata 15.06. na účet...... tak je to dané. o mesiac uzávierka 11.07. a výplata? že by 13.07.? je dosť možné ale uzávierka je 11.07.
@poleva no prečíta ti z pc, že výplata 16.06.2016 na účet..............
@lalinko2010 presne 🙂
@tinushka13 ale ja som napisala, ze ma to normalne bavi 😉 ja len nechape, ze ked je raz jasne, ze pridu az po 14. tak naco sa stale a dokola pytat a nabehol a komu nabehol a to uz pomaly od 1.dna v mesiaci....nikoho neurazam, s nikym sa nevadim, len ziram, ako sa niekto dokaze pytat dokola na to iste, ako male dieta 😀
Od pondelka cakam na peniazky na ucte a stale nic...dufam ze zajtra...som zo Ziliny
len tam mimo, tie tetuľky musia mať radosť, keď im tam stále vyvolávate, kedy?? Kedy?? To tak záleží na tých troch dňoch napríklad?
@moyzeska tak tak, vyplatená 15.06.2016
@limoncino a potom sa mamička čuduje že tetuška je nasratá! no kto by nebol, ja by som sa pozrela že ak by mi meškala výplata, že keby som zavolala účtovníčke, že kde mám výplatu, je 14.06. a na účte neni a v zmluve že výplatný termín 15teho v mesiaci.....
@moyzeska dufam ze aj men bo uz vcera ich bolo surne treba
@limoncino by si neverila ale ano zalezi
@alexandra206 tak to máš blbé
@limoncino prave tento mesiac mi ich je velmi velmi surne treba a kazdy mesiac chodia 13-14 tak som cakala aj teraz a nic je to na nic
treba trochu čítať čo píšu ženy čo pracuju na upsvar, ja sa tiež priznám mne sa to zdalo ako blbosť že budú peniaze zajtra ale nakoniec mali pravdu. predsa niečo o tom vedieť musia keďže tam robia
@alexandra206 ja si to vždy rozrátavam na ten najvzdialenejší termín, ak manželovi chodia peniaze 19.-ho tak to tak rátam vždy, a mám rezervu, aj jemu chodili 15 - 19, ale nerátam s tým stále.
Kazdeho vec čo?,kde?,kedy?,preco? a zaco? sa pyta...nerozumiem potrebu iných sa k tomu vyjadrit.Ak máte pocit,ze sa Vas,ako konkrétnej osoby otázka netyka a príspevok Vám vadí,tak ho nečítajte a nekomentujte.Diskusia sa týka toho,co sa tu dievčatá pýtajú a to,ze sa pýta každá tretia to isté dookola???nie každá musí čítať príspevok za príspevkom už možno na 10x položenú a zodpovedanu otazku,preto možno ťa neinformovanost.Pytat sa je ľudské.Pekny deň baby 😉
@limoncino mi sme mali cez víkend extra nečakane výdavky inač by mi to v pohode vyšlo
@alexandra206 to je nepríjemné, to poznám, keď si už človek myslí, že bude dobre, tak sa napríklad pokazí kotol ako nám a 400 eur vyčarujem asi, alebo auto, to už človek nevie, či sa má smiať, či plakať
Dakujem pekne za infosky...uz som sa bala ze cosi nieje zas dobre a budem musuet behat po uradoch...naposledy pred rokom som bola 4 mesiace bez financii...este toto potrebujeme este totoooo...hroznee.. moct sa narodit este raz a vybrat si.....NIkdy SLOVENSKO
@limoncino ved to a ked furt chodili 13-14tak hovorim to niako vydrzime ale ked ani dnes neprisli tky je to v riti
@moyzeska ja nechápem mamičky, že si po narodení dieťaťa nevytlačia na internete zoznam, čo všetko treba urobiť a čo všetko vybaviť po narodení dieťaťa s presným popisom, kde sa to vybavuje a čo k tomu treba na príslušný úrad doniesť.Zoznam na asi 2 a pol strany pekne krok za krokom
@moyzeska aj ja som zo ziliny..asi zajtra
@lilly0812 Zas co treba poplatit a stoji uz jeden den vydrzi stat den navyse a po druhe treba mat naplanovany rozpocet napriklad na lieky do 16-ho dna v mesiaci kedze chodi vzdy v intervaloch od 13-16 dna v mesiaci... Keby chodil pravidelne tak nepoviem nic, ale viete ze nechodi tak s tym aj pocitam.
@liaka tak niekedy to nevide a ked prislo za posledne mesiace stale 13-14tak clovek nepocital ze nepridu

@lalinko2010 ano Ga zvykne dostat ako KE:. cize 16-ho by mali dostat teraz