Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ahojte zienky, mamiky prosim vas viem ze tu vsetky ledva cakate RP,matersku. Ale nasla by sa tu aspom jedna ktora by mi vedela velmi surne pomst, a pzicalami 20e na mlieko a plienocky malemu. Prosim mam raifansenbanku, a na RP cestne vratim prosim
@tutky uz mas rodicak?
Nie ja som sa pytala o pripisovani na ucet
Ahojte.....ja som pocula,,,,ze maju byt rodicaky,,, az 18teho
Mohli už byť aj v štvrtok. 14.ho.😁
budú od štvrtka 14.7.
18 teho sú šekom; ved videli ste čo tu bolo písané 14.7
dobry den prajem prosim kedy nabehnu rodine a rodičak ked mam tatra banku?dakujem
@zojussenuska to fakt? Precitaj par stran
@zojussenuska Na banke nezáleží - už to tu bolo písané xy-krát. Rodičovský príspevok a rodinné prídavky vo väčšine prípadov "nabiehajú" na účty od 13.-15. dňa v mesiaci. Poštovou poukážkou neskôr.
Zeny myslite ze rodicaky budu uz piatok?
@feriha01 určite budú do piatka,ved je 15.
Tak ako zvyknú niektoré budú mať 14.ho a niektoré len 15.ho v piatok.😊
Mne práve kamoška písala že dnes dostala MATERSKU....dostáva z košickej sociálky a vraj jej 10posielaju...je to možné? Ja čakám z prešovskej v piatok 😁
@1234lubka určite je to tak ja som dnes mala materskú už síce poslednú, ale stále prišla okolo 10., tiež mi ju posiela košická sociálka
....budú v stredu 13-teho......kedže je v pondelok 18 a vtedy sú už poštové poukážky na pošte......takže na účte budú cca o 5 dní skôr...... 😀 😀 😀 😀 😀
Tak materska je najneskor 13.ho na ucte ako uz bolo spominane vyplaca Sp ale rodicak upsvr.
@rica1 13 teho az 14 teho budu
@1234lubka keď som mala ešte materskú tak vždy som ju mala 10. Deň v mesiaci na účte 😉
@vierockamatkova ale vobec neni na ucte vzdy 13. uz pochopte, ze to zavisi cisto od okresu, ktory to vyplaca. kazdy to ma inak. ja dostavam jedno aj druhe zvycajne az 15. na ucet

@ivanusko ano