Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@rica1 no to neviem,už volakedy boli 13 teho na účte......ale väčšinou o tých 5 dní skôr sú na účte ako poštovými poukážkami na pošte.....a tie by mali byť v pondelok 18 teho....a vyplácajú sa podla abecedy......A-K v prvý deň,čiže v pondelok a ostatné L-X.....na druhý deň......nedostávajú všetci v jeden deň naraz....
@totatimeka hej? To aj keď 10 vyšlo na sobotu či nedeľu alebo sviatok?
@mircalla lebo ja nechápem asi som iná. Raz príde 13teho raz až 17...ako môže niekto povedať že vždy vtedy a vtedy? Veď každý okres posiela v ten daný mesiac všetkým rovnako. A keď mne z prešova príde tento mesiac 14 tak všetkým prešovským amickam vtedy príde nie?
okres LV 13.07.2016 na účte
tak potom prvý výplatný den je 13 teho a druhý den 14 teho, tak aj NR by mala mať zajtra
@1234lubka to som si neuvedomila že tento mesiac bolo 10 teho v nedeľu 😊
Ja som mávala vždy do 10teho raz bolo v sobotu tak prišli skôr a raz bolo 10 v nedeľu tak to asi prišli v pondelok to už si tak dopodrobna nepamätám
@lalinko2010 ako vies? Ved 13 je az zajtra.
@mircalla ja som mala matersku vzdy 13ho kazdy mesiac len 1krat bola 11ho.
pracuje na úrade práce predpokladám že neveští z ohnivej gule :D 🙂
nenormálne sa teším na rodičák,dostanem posledný.... 😢 😢 😢 😢
Podla mna tu uz velmi nudite baby, ak ste take ze prispevky ani neprecitate, len hned idete pisat kedy bude rodicak.. Jasne napisala Lilly ze KE a okolie bude 14-ho... teraz lalinko ze LV 13-ho !!!! treba to este rozoberat? nemyslim si, pracuju kocky na urade, a radsej budme rada ze nam daju vediet, a nie tu este dalsych X stran rozoberat kedy bude...
presne tak aj mne to už príde trochu blbé keď žena čo tam sedí a vidí tie výplatné termíny napíše presne vtedy a vtedy bude a ešte XY žien napíše že bude inokedy :D :D alebo polemizujú o tom alebo sa XY krát pýtajú že kedy.
Ahojte viete mi povedat ci ste uz dostali materske alebo rodicovske za jun uz na ucet.
😀 😀 😀 ja sa asi pototo
viem že je to debata o rodičáku tak to je v poriadku že sa ludia o tom bavia ale netreba sa báť, peniaze budú to je isté len sú veci ktoré isté nie sú. včera som bola priamym svedkom tragickej dopravnej nehody kde bol chlap na mieste mŕtvy to sú horšie veci ako peniaze tak sa netreba za nimi až tak naháňať, peniaze boli aj budú je jedno či zajtra alebo v piatok.
@vierockamatkova ja ju mam ako kedy to poslu - nikdy to neni rovnake, dokonca aj ked tam neni vikend
@lulupilatova vsak Rodicak bude az zajtra a štvrtok.. treba citat kommenty 😠
nezáleží na tom aká je banka ak sa posiela zo št. pokladnice každému príde na účet na druhý den, rovnako vo vačšine bánk.
Dievcata moje.kamoska je veduca useku vyplacania davok na socke.funguje to tak,ze vcera sice oni peniazky poslali,co by sme si vacsina mohli mysliet,ze dnes,zajtra ich make,hold,nie je to celkom tak,pretoze je tam splatnost a napr.zajtra okr.Poltar bude mat Slsp,pozajtra az vub a ostatne...cize,oni mozu poslat aj 10.v mesiaci,no splatnost nepusti...
@vaapeter66 nie som istá, či tie ženy vedia, čo je splatnosť. Kto vie nech napíše, nechcem nikoho uraziť, ale nie som o tom presvedčená
@mijo53 to uz mne je ,zial,jedno.aj ja cakam,ale toto uz je obcas chore,co robia.ja to viem naozaj z prvej ruky a skutocne to tak funguje.takze asi tolko.nepomoze spekulovat,pravidla a podmienky nepustia.
@marian86 ja sa nechcem vysmievať, ani nikoho odsudzovať, ale máš pravdu, aby si už nezistili rozdiel napr. medzi materským a rodičovským? alebo minule sa jedna pýtala, či má žiadosť o rozvod odniesť na sociálnu poisťovňu a nič si nenaštudujú len sa pýtajú, ja sa tiež pýtam, keď už všetko naštudujem a niečo mi nie je na 100% jasné a na SP nepovedia, tak Gapa a Zalka je záchrana
To je najlepšia haluz keď niekto vyvoláva na úrad práce a pýta sa kedy nabehnú peniaze 😂 človek by mal používať sem tam zdravý sedliacky rozum
prosim baby neviete kedy bude mat niitra alebo lv
@milacik2014 o trosku vyssie lalinko pisala ze LV 13teho takze zajtra

ja ked som mala materskú na účet tak som dostávala až 17-18 to má každý inak..čo sa týka rodičovského pochybujem že by niekto mal mať už zajtra ale uvidíme