Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marika1999 nuz ked us topolcany ma skorsie ako hlavne mesto tak uz fakt neviem
Zvlastne to.je vzdy nabiehala medzi prvini blava zilina ateraz nic
nech snimi skapu skurvene slovensko
@alexandra206 ani ja tomu nerozumiem vždy chodili 13 teho o 10:00 hod a dnes nič ale budú asi až zajtra
ešte budme radi že budú vôbec zajtra kolkokrát chodia aj 15-16
Je to fakt divne sak aj pezinok ma vzdy prvy vyplatny den..a dnes nic 😠
Trencin, slsp prislo dnes
@marika1999 hej nic v zlom ale mala by si si skontrolovat mobil lebo ja to mam na ucte este dobre ze mi kamaratka volala lebo podla tvojich pokinov tak cakam az na 16teho
nitra
už mášš? lebo ja nie kukala som účet
tak caute zatial idem kupit plienocky 😎
@marika1999 mam tak neviem uz to uz je vela aj na kona
tak ja nemám a netreba sa spoliehať na druhých to neznamená že ked jeden z nr má tak budu mať všetci z nr
PB je na tom ako? 🙂
Trencin -dubnica-ilava vub mam 🙂
omg na niektorých sa ani nedá reagovať mám pocit že môj 3 ročný syn má viac rozumu 😀
Kukam ib a neverim vlastnym ociam🙂vub ilava
Tatra banka Ba ma niekto
Toto je cista sleciparen 😀 toto je sen a to je este len 13-teho 😀
@marika1999 tu rozum nehladaj, ten uz davno odtialto odisiel 😀
@veronikakajka nie my asi az zajtra
🙂
@moni244 som rada že niesom sama kto nato prišiel :D to mi je jasné že nie každý vyštudoval právnickú fakultu ale ked už niekto nadáva na celé slovensko že nedostal peniaze tak to už je fakt moc to ako sorry
Neviem co ma s tymito prisp.pravnicka fakulta toto nieje pravnícke okienko ale sudiac podla niektorych otazok to vyzera obcas na nemenovane okienko z lekarskeho prostredia
Partizanske, VUB, dosli pridavky o 13.00. Materska zatial nie. Takze relativne moze mat Partizanske aj rodicovsky.
:D :D to som iba tak spomenula že nemusí mať každý vysokú školu aby sa vedel normálne vyjadrovať, ale áno máte pravdu niektoré príspevky mi prídu ako z osobitnej :D
@marika1999 NR 14.07.2016