Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nie tebe nie☺
@ivanusko peniaze sice nie su vsetko, ale bez nich dieta nenakrmis, ja som Bohu vdacna za mojho syna, ma 2 roky a zial uz pol roka musim pracovat na poluvazok, teraz uz sice na rodicovsky prispevok necakam ako na spasu ale dobre si pamatam tie mesiace ked som veru cakala a citala tieto komenty, co vam mnohym vadia a hadate sa tu zato...prepac nic voci tebe len mi to nedalo nekomentovat.
V pohode ja ti to beriem mas pravdu,,,ale nemozem pozerat ako tu dookola pisu to iste....☺
Cakat cakame kazdy to je pravda kto by necakal aj my cakame a pritom mam aj vyplatu ale cakat sa da aj normalne tak precitam si co a kedy nabehne a hotovo co mi to pomoze ked tu budem sedet denno denne ako hlupana a pytat sa kedy nabebne a vypisovat milion krat to iste. Ako mne to nevadi nech vypisuje kto co chce ale naco to je dobre.
@marika1999 ani ja nechapem,,,ale mna do toho nic
Mna tiez do toho nic nemam pravo nikoho komentovat uz sa k tomu vyjadrovat nejdem budem citat kedy nabehne rodicak a hotovo naco sa tu budeme hadat :D
Ale nikto sa tu nehada.... Kazdy ma pravo na nazor,,,len sa to tu neda citat stale o tom istom.....uz nech kazdemu nabehnu a nech je kazda spokojna😃😃😃
@marian86 jasne ze je to lenivost, a ver tomu, ze to bude takto aj po XYZ krat. Vzdy sa spomedzi nas najdu take, ktore len ocakavaju ze im niekto odpise presny termin, dokonca minutu a sekundu, kedy konkretne jej nabehnu na ucet...ale stym nic ine sa neda robit, len ignorovat taketo pripady. Ja sem chodim uz len preto, ze si precitam kedy Lv bude mat a viac ani necitam, prehliadam, a potom uz len napisem ze nabehli a dost.
@myaa27 LV vždy napíšem presne a nevymýšlam si...
niektoré sú tu také že aj keď sa napíše dátum aj tak ma budú presviedčať že to tak nie je....
@lalinko2010 prosim zilina bude mat dnes?
@alexandra206 dnes na účte, 14.07.2016
@lalinko2010 moc dik
@lalinko2010 ja ti verim a to mi staci 🙂
@marian86 a neska mi dostaneme
@ivanusko ja sem neprispievam velmi ale pokial ma nejaka tema nezaujima tak ju necitam...kazdy mesiac sa tu pise o tom istom 😂
dneska sa už dočkáme 🙂
@cuculiatko88 ale je to tu zaujímavé, lebo keby peniaze nabehli až 15teho tak je problém ale peniaze nabehli niekde už 13teho tak zase je problém, v tejto diskusii ťažko niekomu vyhovieť, lebo ani tak dobre a ani tak.
a ak napíšeš že peniaze budú vtedy a vtedy na účte tak ťa budú presviedčať že to tak nebude.... 😉
niektorí sa dokážu hnevať ked niekomu dojde skôr o minútu = toť slovensko
ale áno je to blbé ked napíše ten čo robí na upsvar vtedy a vtedy a oni sa opýtajú či príde 18 teho :D
zeby ticho pred burkou?
Žilina primabanka akurát nabehol
@alexandra206 žilina už mam
BA TATRA BANKA MA NIEKTO
ja tento mesiac prvy krat dostanem,tak sa spytam okres Nove Zamky a otp banka.je tu niekto?aby som vedela a nevypytovala sa dakujem velmi pekne.
@lalinko2010 ale tak aspon si tie zeny tu maju o com pisat 🙂 stretnu sa tu kazdy mesiac, pisu vzdy o tom istom ale to nevadi 😊
DS mbank už mám korunky

Pre Boha......😂😂😂😂😂😂