Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dnes mali uz vsetky kraje? Ci este niekto zajtra?
@mishi147 ja mam vzdy 15, ked je sviatok/vykend skor raz sa stalo ze neskor
VUB MI doslo
Zilina VUB nabehol
BA vub nabehlo
VUB Michalovce, dosli 😉
Trnava VUB nabehol 🙂
@sandrasofia prešov dnes na účte peniaze, 14.07.2016
Pb nabehol
zeny nechapem tomu vzdy mi chodi rodicovky prisevok 14 15 teho a ked pride vyberam ho cely no vcera som bola kuknut a prislo mi len 46 euro nechapem tomu ci mi zvysne este poslu alebo co nechapem este sa mi to vobec nestalo :ň
@pustnykvet zavolaj tam, alebo kukni IB ..
@pustnykvet zrejme ti prisli len pridavky... zvysok ti pride este dnes alebo zajtra
@pustnykvet No to vyzerá, že ti prišli len rodinné prídavky a rodičovský nie. Zavolaj si na UPSVaR čo sa stalo.....
Ako pozerám máš dve deti - jedno akurát 3-ročné - nepoberala si náhodou rodičovský na toto staršie? A vlastne si ho neprehlásila na mladšie a tam bude asi "pes zakopaný"......
@solinkarka Nikdy neposielajú zvlášť prídavky a zvlášť rodičovský - chodí to naraz....
@evittam mne uz to prislo aj oddelene
@solinkarka posielaju vsetko dokopy ..
@solinkarka Zaujímavé, mne sa to ešte nestalo. 😉 Možno si vybavovala jedno zvlášť a druhé zvlášť a preto.....
@pustnykvet rovnako. Dnes mi prisli pridavky bez materskej. A uh mi to tak chodi posledne 2-3mesiace urcite. Predtym mi chodili spolu. Napriklad materska mi v aprili dosla den po pridavkoch
@evittam teraz v juli podla vsetkeho 🙂 / podla blogu , a v tom pripade Isto volat na urad @pustnykvet

Nove Zamky Otp banka uz prislo