Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marian86 môže sa to poslať zvlášť, ak prídavky idú na účet a rodičovský na poštu, tak je jasné že to nedostane naraz
PU-VUB nabehol
@vvia materskú vypláca SP a prídavky UP
@lalinko2010 Moooje nervy, ale píše, že sa jej to stalo prvýkrát - tak ak mala minulý mesiac všetko na účte, tak by to mala aj teraz ak by nemali iný problém.....Neviem prečo by si dal niekto tú robotu dať si posielať jedno tak a druhé tak-trošku dosť nepraktické....😀
@evittam ale ja viem, ja som nedotazovala konkrétne tú kočku a niekomu inému som písala.
@evittam by si bola prekvapená že aj také existuje! že PnD idú na účet a RP ide na poštu, by si neverila.
@lalinko2010 No mne je to osobne jedno ako si to kto zariadi.....
@evittam ja viem, ja som len vysvetlila že aj taká je možnosť.
@lalinko2010 Mne to vysvetľovať nemusíš, ja viem, že je taká možnosť ale dosť nelogická v 21.storočí - ale jasné, niektorí ľudia si radi komplikujú život.... 😀 😉
@evittam hej a potom sa čudujú že nedostali dávky rovnaký čas.
@lalinko2010 No a nadávajú na všetkých okolo....a hlavne na "tetušky" na úradoch...
@vvia No veď podľa tvojho blogu máš 6-mesačného syna - ak si mala nárok na MD, tak ti v tej poslednej dobe (cca už 7.mesiac) chodia sumy oddelene - áno preto, lebo tá väčšia je MD a tá menšia rodinné prídavky - ako som ti už napísala - jedno vypláca iná inštitúcia ako druhé......Ak si nemala nárok na MD a dostávaš len rodičovský príspevok a prídavky tak netuším prečo ti to chodí oddelene - ako som písala mne sa to ešte nestalo a ako aj písali kočky, že tiež nie.....
Br slsp este nic neprislo ani cent. Detom to velmi vysvetlim. Elektrikari su tiez ako upiri. Uz som dostala sms upomienku ze 3 dni meskam so zaplatenim elektriky.
moje nervy to každý tak má že nemá nato alebo nato a všeličo mu treba zaplatiť a čo by mi to pomohlo ked sa tu budem sťažovať. všetko sa dá vyriešiť a aj do roboty sa dá ísť aj ja mám malé dieťa a idem robiť a čo teraz
chcem sa opýtať - na rodičovskej dovolenke som od druhého májového týzdna, 15 juna som dostala zo socialnej poistovne 100 euro nemocenské plus 226 euro rodičovský z úradu práce - dnes teda o mesiac neskor mi prišlo zatiaľ iba 226 z úradu práce...cez google som si našla, že pocas rodičovskej dovolenky žena nie je memocensky poistená - to znamená, že zo sociálnej poistovne mi už peniaze na účet neprídu a vlastne mám od štátu iba tých mizerných 226 euro?
no super... to fakt je málo tých 226
Chcem sa opytat. Vsetko ohladom financii som si vybavovala 8.6.2016. RP som hned nato dostala 16.6.2016. Otazka znie.. Tento meaiac som mala dostat RP spolu s porodnym???? Ci ako to je????

@marian86 Ahááá, nevšimla som si. No tak nech si zavolá na UPSVaR. My jej to tu nevyriešime.....