Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
TN dostane 15.8 a KE 16.8 bolo to tu pisane 1000 krat
A poprad takisto len si niesom ista ci 15teho alebo 16teho
16.8
@neznama820 to mala byt odp.na moju spravu???
Môžem sa spýtať keď to mam mat doručené má adresu šekom kedy to dôjde!?
A zilina kedy
@marian86 prave preto sa na ne treba pripravit
@ivanusko ano
@kristinkadominika1993 18teho
jeziskove huslicky........
😂😂😂 Ženy na materskej asi vážne zblbli😂😂😂 dookola to isté...
Inak niekedy si tu pozriem ako sa téma vyvíja 🙂 a zaújma ma že keď tak každá alebo skoro každá čaká ako na spasenie na tých smiešnych 200eur, smiešnych píšem preto lebo je to málo ale ok, o tom tu vety už boli, či tie rodiny idú na doraz že proste deń alebo dva pred termínom rodičovského nič nemajú prípadne ja neviem 5eur v penaženke alebo prečo sa tak úpenlivo čaká na ten príspevok??? veď to už je jedno či príde o den dva skor či neskor alebo?
ja sa radšej k tomu tu ani nevyjadrujem lebo dookola to isté každý mesiac. v pondelok a v utorok to nabehne a bude tu vládnuť max spokojnosť :D potom bude mesiac pokoj :D
Ja ich cakam, aby som ich minula na nakupoch, predsa za 200 sa da slusne zaobliect. Niesom na ne odkazana 😉😉😉
@rica1 ja to tiez nechapem a hlavne ako niektore pisu ze by mal chodit skor napr 10..ako co z toho?ci by chodil prveho ci posledneho dna vzdy treba cakat mesiac,tak to nechapem..smiesne!a fakt jak truby kazdy mesiac
Mali by zamknut tuto temu absolutne ziadna pointa
Jaaaaj ženy,chybali ste mi mesiac... teda prepáčte,ja som tu po mesiaci,a niektoré sú tu už od prvého 🙂 🙂 🙂 vidím,že sa tu prestriedalo v jednej téme asi ďaĺších 8tém 🙂 takže sa ani neodhlásim dozajtra 🙂 aspoň mi zlepšite naladu po extrakcii zubu :D :D
Ako to je z pridávkami dostávajú sa 2x? Ked som rodila júli tak za júl a algust? Dakujem
@alchemilkazltozelena tak to necitaj nechod tu a nestaraj sa
@miselka2015 obmesiac sa dostávajú,cize v auguste za júl
@lilly0812
@ursulienka1 a ja si myslíš že kde robím? čo mám čarovnú guľu alebo čo?
viem kedy sme mali uzávierku 11.08.2016! a v septembri bude uzávierka 09.09.2016
ked to clovek tak sleduje tak rypajzny tu striehnu este viac nez ine
@lalinko2010 Prosim zilina bude dnes ci zajtra
@alexandra206 15.08., takže dnes sú na účte.
@lalinko2010 dik
@rica1 no predstav si to,ze niekto.chodi nadoraz...

@lilly0812 Ke a okole utorok 🙂