Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@milenka74 presne mne tak chodilo a nic dnes
Kosice stale nic
A galanta kedy dostane
Boze toto je hrozne tu aj citat, mesiac co mesiac sa tu iba povacsine dotahujete,hadate a pod...ale vobec si asi ani neuvedomujete ze
@lalinko2010 ma pravdu mesiac co mesiac!!!! Tak sa radsej uz trosku skludnite 🙂 a vyckajte pocitam ze o 10.00 do 15.00 budu nabiehat,...a kto ma VUB ako ja bude mat smolu ak mu nabehnu o 17,00 ako posledne 2mesiace dozadu
@enusko LM 16.08.
@malibu21 to je pravda dnes sa dá bar čo uvariť a naje sa celá rodina
Mne zvykla pipat medzi 10 a 11hod. Uvidime
Lalinko má vždy pravdu tak čakajte je iba 10 hodin
Prosím žilina ma už niekto .dakujem
@lalinko2010 možné to je. Vravela, že podpis potrebuje kvôli uzávierke, že inak mi peniaze nepustí. Veď uvidím, buď dnes alebo keď nie zajtra určite
Bolo povedané kosice zajtraaa
@lilly0812 tak je to možné aby to tak bolo, ale písala som že 16.08. ale v septembri by mali byť skôr nakoľko 15.09. je sviatok.
@danulicek žiadosť si podala od 01.07.? ak hej tak peniaze nemali prečo prísť 07/2016 nakoľko mesiac dozadu sa platí, 07 vyplatené 08.
@lalinko2010 Prosím ťa a Brezno dnes či zajtra?
@katka253111 ak niekto ide na doraz tak to chapem, len som chcela vediet či to fakt tak víde... ze proste nadoraz, je to strašne táto doba fakt a nemyslela som to tak že si to neviem predstavit či nadoraz, nemala som sa vždy fajn... boli aj ťazké časy..
Nitra na ucte. Prima banka
Topolcany SLSP dorazili 🙂
@nikolienka28 15.08.
@lalinko2010 ďakujem 🙂 🙂
@lalinko2010 AHOJ možem sa ta opytat ? ja som si podavala žiadost o porodne , + matersku 1.7. ... na matersku mam narok od 4.5. , ale žiadala som az teraz spatne ,,. možem to cakat +porodne, este tento mesiac , či az buduci ?
SLPS Zarnovica??? ma niekto
Ba stare mesto tatrabanka teraz
@era777 materská patrí pod sociálnu pisťovňu, v tom ti neporadím a oôrodné? a stihli spracovať žiadosť tak by mali vyplatiť 08 ale na 100% ti to nenapíšem, lebo každá pracovníčka na upsvar rozmýšľa inak.

@ivanusko veru dá a koľko krát je to lepšie ako dáke maso 🙂