Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@nikolienka28 ahoj,Brezno bude na ucet dnes 🙂 teda aspon ja mavam vzdy ten prvy den a som okres Brezno
@lilly0812 kvôli dávke v hmotnej núdzi? ak nebude právoplatné rozhodnutie tak nedostaneš tento mesiac alebo podpísala si vzdanie sa odvolania? ak hej tak peniaze dostaneš tento mesiac. záleží od toho čo si podpísala.
@danulicek písala som nižšie, keď písala o DHN.
@lalinko2010 to vzdanie sa odvolania som podpísala. Ide o to, že mi dávku od 07/2016 znižovali
Prisiel uz niekomu rodicak?
Okres Zarnovica SLSP Teraz naehlo 🙂
bytca slsp na ucte
@anchelita ano mne uz teraz
@lalinko2010 dakujem 🙂 povedala len , ze 10teho je uzavierka ,,, tu som citala , ze ked podali baby do uzavierky tak im prislo už v dany mesiac , tak som nevedela 🙂 ježis a som sa pomylila , nemyslela som matersku , ale pridavky 🙂 materska mi automaticky prisla , len tych 23 ci kolko , som neziadala v maji ,ale az teraz 1.8. spatne boze pomylene mam tie dni sorry 🙂
Prosim zilina ma niekto
@lalinko2010 ahoj,chcem sa ta spytat,6.7.mal maly 3roky,dostanem este tento mesiac peniaze?pokracujem v materskej s mladsim,no ked som bola koncom mesiaca na upsvar,pani mi podala papiere s tym,ze staci ich doniest v polke augusta +doniest so socialky potvrdenie o tom,ze nemam narok na matersku,to je ok,len nechapem naco,kedze mladsi bude mat uz rok.co je podla mna nezmysel,pretoze materska by mi aj tak uz davno skoncila 😀 nerozumiem tomu
Tatra banka okres Pd na ucte
SLSP Košice zatiaľ stále nič
Tatra banka Dubnica nad Váhom prave pipli
Rimavska Sobota?
SLSP žilina nabehol😀
MBANK medzilaborce
Slsp Za aj mne akurat nabehol 🙂
ZA TB prave nabehli.
Považská Bystrica nikto nemá ešte? Keď už má aj ZA aj DnV mala by mať aj PB. Minulý mesiac boli 14teho. Viem, že lalinko písala, že 16teho ale 12teho posielali, nie je možné aby boli peniaze do zajtra držané
To tatra banka nič?
Pe ma niekto?
PE prosim zienky nabehli niektorej?dakujem
Nm ma niekto?
trhová hradská okres DS...mbank...už mám

@lalinko2010 áno, to mne je jasné, len pani na úrade mi sama hovorila, že peniaze nabehnú ešte v 07/2016 - za jún (odvtedy mám nárok na rodičák). tiež ma naháňala, aby to stihla spracovať. ale rovnako to bolo aj pri staršom, takže som vedela, že peniaze prídu najskôr v auguste.
napísala som to len preto, aby nebola @lilly0812 prekvapená, ak peniaze nenabehnú teraz, keďže to riešila len tento mesiac. len teraz pozerám, že má v blogu staršie dieťatko ako ja, takže asi to je iná situácia.