Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
materská práve nabehla v slsp...mám pocit, že tie peniaze drží banka čím dalej dlhšie..chodili okolo 10:30... 😒
@milasssku ZA - ešte nie :( ja mám VUB...
aj mne nabehli o 11:00 tiež slsp 😒
Ja mam tiez slsp a este stale my neprisiel ☹
mam tatru a prave nabehol 🙂 Vo Zvolene
@katarinka2511 Ahoj, áno,mám na poštu (na účet mať nemôžem). Hlavne, že mi na úrade povedali, že sa všetkým posielal rodičovský začiatkom tohto týždňa. Viem, že pošta roznáša vždy neskôr ale nerozumiem prečo to na pošte držia aj 4 dni kým poukazy roznesú.
mam slsp, a včera mi už nabehol 🙂
otp banka okres šala práve nabehol
@sunflower87 vub ani ja zilina este nicale slsp uz ma a mne chodia tak okolo 15tej tak dnes urcite pridu uz som kludnejsia😀
ano
dnes, mam tatrabanku
ano presov
uz vcera
nebyt tejto temy... asi neprezijem... fakt.. 😝
Som prekvapená, že tu viacero mamičiek píše, že im už rodičovský prišiel (na účet). No mne ešte ani raz neprišiel skôr ako 18-teho/19-teho, niekedy až 20-teho. Akurát tak v decembri minulý rok prišiel skôr o pár dní. Je zvlášte, že dávky posielajú všetkým naraz ale pošta nosí poukazy na výplatu dávok o 5-6 dní neskôr ako reálne peniaze dostanú.
Ja na účet mať nemôžem, ak by som nechávala posielať na účet ani by som sa k peniazom nedostala.
Mne este nie klasika csob meska mne pride asi az zajtra:-/ tetuska z radu prace co posiela sa asi vytesuje na hodoch jarmoku co tu mame a neposlala zatial ziadne euraciky
akože nechápem, načo je dobrá táto téma..veď vždy chodia peniaze rovnako..mne chodí 18-teho..a keď to vychádza na sobotu, či nedeľu, mám ich už v piatok..Ale šak dobre..každý máme niečo.. 😉
Vub ešte stále nič :(
otp NZ áno
VUB CADCA AKURAT DOSLI KONECNE
@tinki mne chodí vždy inak, neviem prečo.. Mnoho mamičiek počíta každý cent a tesne pred ďaľším rodičovským už začína dýchať prázdna peňaženka. A keď meškajú peniaze, je zle, preto táto téma.. 🙂
VUB už áno...
@tristanianz poznám. Aj teraz ostáva pár dní kým príde rodičovský a...plienky dochádzajú,dojčenské mlieko príde asi zajtra (našla som tu na mk) a ešte ďalšie veci. Ale to je takto každý 1 mesiac. Na úrade asi nevedia, že tie peniažky nevystačia od mesiaca do mesiaca kým prídu ďalšie.
@tinki Tak to máš potom dobrú poštárku. Teraz vychádza 18-teho na nedeľu, takže zajtra určite nič nepríde, až pondelok alebo utorok, podľa toho ako sa bude poštárke chcieť. Minulý mesiac sa mi ešte osobne pochválila 16.07., že ona si už prídavky vybrala a mne doniesla šek do schránky až 19.07.
ja mám tiež VUB a stále nič :-/ ja pocitam ze zajtra.... robia si čo chcú!
mám tie VUB a ešte nemám ☹
No aspon vidim,ze nielen u nas je taka postarka...podla toho aku ma naladu a ako sa jej chce podla toho su aj peniaze...co uz...

@milasssku este nie:_( a nikto skamaratok este nema tak pochybujem zednes este pride☹