icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

stazka029
13. sep 2016

Pre niekoho su to jedine peniazky...lahko sa pise niekomu kto na ne nie je odkazany...
@lenkasvabyova a ked ti tu nieco vadi tak preco sem chodis?isto na ne cakas aj ty....kazdy mesiac sa tu riesi to iste a?

babatinko666
13. sep 2016

Topolcany nabehli 🙂

zuzanatina
13. sep 2016

Je to pár eur pre niekoho ale myslím si že 226 eur je dosť penazí... som matka ktorá má 1 dieťa a ešte chodím brigádovať do Tesca na 80 hodín mesačne po večeroch až zarobím ešte niečo k tomu 200...+226eur je myslím pekná suma....

lenkasvabyova
13. sep 2016

@stazka029 ved caka kazda ,ale tym ze sa budete niektore rozculovat tak to nepomoze. 🙂

maryah
13. sep 2016

v tejto téme sa rozoberá to čo sa má, čiže kedy nabehol rodičák prípadne materská tak prečo sa hneváte na to? 200€ je smiešna suma na živobytie, ale je to suma, za ktorú sa dá spraviť super nákup či jedla, oblečenia alebo drogérie. Nie som úplne odkázaná na ne, ale chýbali by mi v rozpočte 🙂 Takže na ne čakám každý mesiac a sledujem tému či už prišli v mojom, trenčianskom kraji 🙂

mirka11223344
13. sep 2016

BA ma niekto?

lulua777
13. sep 2016

REKAPITULACIA!!!TEMA JE CI NABEHOL RODICOVSKY !!! Ak niektore k tomu nemate co rozumne napisat chodte zabijat nudu inde JEDNODUCHE nikto sa vam neprosi o mudre komentare.Kazdy mesiac sa tu riesi to iste pretoze je to tema k tomu urcena !!!!pre vela matiek je ta almuzna jediny prijem kto nevyskusal nepochopi darmo sa hadat!!nedalo mi nenapisat ked vidim niektore tie mudre komentare!!!!pekny den mamicky a snad pridu vsetkym dnes kedze pre nas su to peniazky velmi potrebne ☺

lenkasvabyova
13. sep 2016

@zuzanatina. veď práve to každý si urobí tak ako vie ....keď je to pre niekoho smiešna suma tak treba hľadať riešenie nato aby bolo lepšie .

stazka029
13. sep 2016

@lenkasvabyova prepac ale kto sa tu zacal rozculovat? Kedy uz vsetci prestanete riesit to ze sa tu pytame na to kedy a komu prisli peniazky...ved tema je tu presne o tom....joj boze slovaci...

evittam
13. sep 2016

@cabby88 Ale kto rýpe - ale nehnevaj sa - 3 strany kompetentná osoba napísala aj podľa miest, že kedy a v konečnom dôsledku, že určite každá 13.-14. - to je fakt potom na zaplakanie, ženy naozaj....trošku čítať!

lenkasvabyova
13. sep 2016

@stazka029 ja sa tu nikoho nepytam kedy peniaze prídu ...Len sledujem a bavím sa na poniektorych mamickach

marika1999
13. sep 2016

Ludia už to neriesme zajtra bude rodicak a všetko bude happy 🙂

sandrasofia
13. sep 2016

Boha zeny, vy ste s prepacenim je*nute??? Tak ked raz ma kur*a tato tema nezaujima, tak prehliadnem a idem dalej!!!! Co tu furt buzerujete??? Je xy zien ktore su zavisle na tych pre vas smiesnych 200€!!!!Ale pre matky kt. Maju rozpocitane peniaze na kazdy den je to pomoc, tak je pochopitelne ze na nich cakaju ako na spasenie!! Tak im dajte pokoj a nepchajte nos do tem ktore vas nezaujimaju, omg

lalinko2010
13. sep 2016

@evittam aj keby to tu bolo vytetované, tak nikto nečíta, len sa pýta.
napíšem konkrétne mesto a o dva riadky zase to isté mesto a otázka, že kedy?

Píšem ešte raz - na účte od 13.09. do 14.09.

a v mesiaci 10/2016 bude to isté, lebo 15.10. je v sobotu.

stazka029
13. sep 2016

@lenkasvabyova ok tak sa bav bez zbytocnych komentarov,budu ti viacere mamicky povdacne!!

petulda333
13. sep 2016

@sandrasofia a co?ano su nato odkazane niektore ale to ze to tu budu pisat dennodenne im pripisanie na ucet neurychli. A hlavne ci pridu 13 ci 14 uz podstatne nieje. A hlavne kazdy mesiac 100% pridu!!!!!

lalinko2010
13. sep 2016

tak ešte východ Košice - 14.09.2016

petulda333
13. sep 2016

@stazka029 a mimochodom neviem co by ste chceli aj cas?ved lalinko tu uz x krat pisala kedy peniaze pridu a aj tak niektore nechapu dokonca par sa tu az do hadky skoro pustilo ze nebudu vtedy,pritom s tym robi tak to vie!co este chcete?vediet kazda konkretne aj cas?sak to je uz chore naozaj

marian86
13. sep 2016

@lalinko2010 ser na nich... ak nevedia citat !

lalinko2010
13. sep 2016

@marian86 toto ani nie je o tom že by ma to zaťažovalo alebo tak nejako, ale baví ma to tu čítať.
a ak ma nebolí hlava - v nejakých časových intervaloch - tak hodím mesto. 😉

sandrasofia
13. sep 2016

@petulda333 a co? Ked ti vadi ze tu vypisuju kazdy denn naco to citas? Naco to je dobre?

liaka
13. sep 2016

@sandrasofia
@lalinko2010 ale tu nejde len o to, ze je niekto zavisli na tych peniazoch... Tu ide o to, ze niekto je aj z dediny a nechce zbytocne chodit a cestovat. Tak sa opyta. Keby sme vsetky chodili v jeden den tak je naval aj pri bankomatoch, aj v bankach... Ja idem do mesta z dediny, ale uplne na iny koniec ako je bankomat moj a banka. Opytala som sa slusne, ci Nitra uz ma. Vraj nema. Tak vubavim co treba a viem, ze sa nemusim teda v bankomate ani zastavit. Mam v penazenke oeniaze chvalabohu, ale ked uz by som mala byt v meste a mali by byt tak si ich vyberiem, poplatim co treba nech je vsetko do piatku vyplatene a je pokoj.

marika1999
13. sep 2016

Ja už nekomentujem nemá to zmysel lebo ma chcú ukrizovat 🙂 nedaj bože napísať niečo proti a už ma idú zožrať! To ako každý chápe že človek potrebuje tie peniaze možno pre niekoho sú to jediné peniaze, ale akoze nadávať tu a vypisovať len to svoje to je akože dobre? A to že tu vulgárne nadávate to je v poriadku? No nehnevajte sa ale aký ste vzor pre tie deti? A anoo človek je nedockavy na tie peniaze a je v poriadku keď sa opýta ale toto čo sa tu robí je vrhol.

lalinko2010
13. sep 2016

@liaka neviem na 100% ale viem že NR som už pozerala, a dátum je 14.09.2016

evittam
13. sep 2016

@liaka Existuje taká fajn vec v 21.storočí - hovorí sa tomu "internetbanking". 😉

domca32
13. sep 2016

Žienky,ale nejak moc sa to ešte nerozbehlo dnes :( len par mamičiek napísalo ,že má zatiaľ :(

marian86
13. sep 2016

@lalinko2010 mna uz to vytaca..jak sliepky na trchoch ... alebo ako som aj vcera pisala jak v osobitnej skole... 🙄

zlatinko17
13. sep 2016

prepačte no musim reagovat ste tu ako daka zver ,pane bože mamičky ktore nečakate kedy vam pipne načo sem chodite ,nato aby ste si obtierali hubu o ine matky ktorym osud nenadelil plnu penaženku alebo čo ,ja sem teda nakuknem sem tam ale nikdy by ma ani len nenapadlo povrchne uražat mamičky ktore tie peniaze potrebuju.ani jedna z vas ktora ma tieto matky naposmech nepreskočila a može skončit ešte horšie ako ine mamičky .račej na stranku nechod ako si maš obtierat hubu o ine matky.ste hnusne mame si pomahat nie sa vysmievat musela som uz reagovat

evittam
13. sep 2016

@zlatinko17 Ale ak si si nevšimla tu nejde o "plnú peňaženku" ale len o trošku inteligencie a vedomosti čítať a nie pýtať sa dookola na to isté a mať odpoveď o dva riadky vyššie....to je celé. 😉

aqwalin123
13. sep 2016

@lalinko2010 dakujem zesi napisala ze budu do zqjtra a aj v oktobri tak isto velmi si mi pomohla v planovani 😉 je to fajn vediet dopredu😉
To len tak ako pochvalu ked ti kazdy pise to svoje😉