Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam presnee tak !!! Uz sto rokov sa to snažím vysvetliť a oni aj tak poviedia že som nejaká krava ktorá sa smeje druhým a to neni pravda však aj ja čakám na peniaze tiež nemám milióny tu ide o to či je niekto schopný čítať
dievčatá, nechcem tu vyvolavat hadky, ale z logickeho hladiska nechapem tym vasim otazkam, kto uz peniaze ma a kto este nie, tak ak mi to niekto vysvetli, tak budem rada, proste tomu nerozumiem.
dajme tomu, som socka zijuca na 200 EURach a fakt tie prachy potrebujem, tak:
1. pozriem na internet banking ci prisli a viem to ako pise @evittam
2. spytam sa Marky z toho isteho mesta/banky/neviem coho...ona ma, ja nemam este... co mi to pomoze? ako to ovplyvnim?
3. spytam sa Marky z toho isteho mesta/banky/neviem coho...ona NEma, ja nemam tiez... co mi to pomoze?
@zlatinko17 Ja sa nikde nevysmievam! Len mi príde až trápne od inteligentnej ženy opýtať sa na to isté ak má odpoveď pred nosom - ale nevadí - mne je to srdečne jedno ak to tebe príde normálne.
@mima4 príspevok je pekný,len si odpusť nazvoslovie-socka!!! Ďakujem
@evittam vies ale nie vsetci na dedine naju super net tam kde som ja byvala by ti stranku nacitalo tak za 3min tak radsej napise je to rychlejsie ja tiez nepouzivam IB cakam na sms.ale idto pridu len treba pockat😆
@veronikakajka iz v ba nabehol?
@zuzanapu64 Aha, tak IB načítava 3 minúty a MK nie?! 😀 😀 😀 😀 😎
@anatalia77 no ja som tiez par rokov bola socka... proste nemala som prachy a fungovala som na vifonkach a pomaly jednych rifliach. Ja sa za to nehanbim... za chudobu sa netreba hanbit. Treba sa hanbit za lenivost, chamtivost, zlobu, ...
@evittam na tejto stranke nemas pravidla kde je napisane ze citaj odpoved na strane pred alebo po nie kazdy ma prepac aby sa ta to nedodklo take nastudovane vsetky prispevky ako ty zahadne reagujes na otazky kazdeho naco ked viem odpoviem ked nie neriesim naco ripat do mamiciek to je k comu dobre ,je to proste kazdej osobna vec kolko krat napiše a či si všimne že to už niekto pisal alebo nevšimne,prepač ale su ludia ktory to potrebuju a cakaju prave na tento den ze im to pride
@anatalia77 a prečo si to má odpustiť? niektoré sa tu totiž verejne cítia ako sociálny prípad a nie je to vôbec pohoršujúce.... tiež na tom nie som dobre a neradím sa medzi high society....
Baby nemaly ste už prestať ... stránka je o niečom inom...
@zuzanatina áááno... a rodičák dnes skutočne ešte nenabehol 😀
Nepochopili ste-je iné sa sama pasovať sa socku a iné ju sama nazvať. Tieto ženy sú na MD/RD.
@anatalia77 mas pravdu, asi to nebolo vhodne pomenovanie. Ale ak niekto zije z tak mala penazi a ledva preziva a fakt striehne, kedy pride 200 eur, lebo ma velke prd v penazenke, je to chudobny clovek a socialny pripad... to je fakt...
Problem je, ze kazdy sa chce zaradit minimalne do strednej nizsej triedy, lebo priznat si, som chudobna, je pre cloveka frustrujuce.
ale asi pojem socka nebol vhodny, to je pravda.
@anatalia77 ja nie som na MD/RD, som samoživiteľka napríklad a tiež mi tých smiešnych 40 euro mesačne častokrát zachráni krk.... a vôbec mi nevadí, ak mi niekto povie, že som socka.... ono sa tam môže dostať hocikedy hocikto....
A viete čo... je všeobecne tragédia, že tu musíme každý mesiac takto čakať na tých pár šupov.... už len to samo o sebe stojí za komentár, kam sa tento svet dostal....
Dobry den nabehol uz niekomu rodicovsky v Trenčíne VUB banka dakujem
@zlatinko17 spravne. Niekto si mysli, ze je nieco najviac. Ale kazdy raz moze padnut. Staci choroba, strata zamestnania a pod. a uz to "ide". Nuz karma je zdarma 🙂
@evittam
@mirka11223344 Ba urcite az zajtra
@zlatinko17 Tak ešte raz - zjavne si nepochopila - ja do nikoho nerýpem. A preto je toto verejná diskusia, že si tu môže každý písať čo len chce a kedy len chce a ak sa ti to nepáči tak nerieš.
@liaka Prepáč, ale kde ja koho odsudzujem?! Najskôr si prečítaj čo píšem a potom "rýp" - teda už keď ja akože rýpem. A kde som teba alebo niekoho urazila? Sa dievča spamätaj, lebo naozaj zažiješ ako viem niekoho uraziť - ale ja som slušná osoba a nemám potrebu niekoho urážať a ani do niekoho rýpať. To, že napíšem nejaký fakt ešte nie je urážka-no ale pravdou zostane, že "trafená hus vždy zagága"....Pekný deň ti prajem.
A k téme - KOMU NENABEHLI DNES, NABEHNÚ ZAJTRA.
Ľudia už by ste mohli prestať rýpať a mohla by sa uz zmeniť tema a stránka sa volá nabehol rodicak/ materská? Ak vám nenabehol tak neriešte lebo už Je to mimo. Prepáčte nikoho to nezaujíma či ste milionári alebo chudobní alebo či rodicak potrebujes alebo nie ak chceš aby ťa niekto ľutoval tak si zaloz inú tému. Tu sa rieši dátum kedy to nabehne a nikto tu nieje zvedavý na tie sprostosti
@evittam moja pekna ja nemam riesit sa uvedom ako sa tu navazas do mamiciek a sa im vysmievas asi mas potrebu to robit
@zlatinko17 Kde presne sa do niekoho "navážam"? Že slušne napíšem, že stačí čítať - keď je schopná napísať "kedy NT" tak aj vidí dva riadky nad svojim príspevkom, že čo je tam napísané - "NT vtedy a vtedy"....Že napíšem - stačí mať IB - odpoveď - "niektoré nemajú na dedine riadny internet - tak sa radšej spýtajú tu - no tak MK asi beží pod niečím iným ako net. Ale ok dievčatá, tak prestane vy rýpať do mňa - ja som len slušne napísala fakty, ak sa vás to dotklo tak je to váš problém a sami porozmýšľajte prečo sa vás vlastne dotkol nejaký normálny a rozumný argument. Ešte raz pekný zvyšok dňa.

@evittam a nech sa pytaju na to maju tuto stranku zalozenu co sa pytaju teba tak sa nevysmievam iny aj ked sa bude pytat kazdych 5 minut a co na to si to zalozili.