Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
okolie Trnavy , mám vúb a stále neprišiel, posledné 4 či 5 mesiacov mi chodí až 16 poobede, dovtedy mi prišiel aj 14
ke slsp este nic............ale ono to dnes pride!!!svrbi ma dlan 😀 😝
volako si davaju nadcas
BB slsp nabehol už včera
vravela som ze pridu?!prisli!!! 🙂
Ke tatrabanka už mám
Slsp vcera pred obedom 🙂
v PO ešte nič...
@eeffka Tak prežívam...a čo? to je zlé? nehnevaj sa, ale keď sa nám pokazí práčka alebo chladnička, na to mám termínované účty, kde mám nasporené peniaze...a to znamená, že mám na ne čiahnuť len preto, že mi mešká rodičák? ver, že asi každá mama sa teší na to, kedy jej prídu peniažky a inak to nebolo ani tento mesiac, tiež som sa tešila, že pôjdem nakúpiť...ale to neznamená, že v tom čase máme prázdnu chladničku, že malý nemá mlieko alebo rožok alebo že nemám navyše plienku...prepáč, ale ak máš taký príjem, že ti vychádza na mesiac i pol, páči sa...žiješ si spokojne...každý ti môže závidieť, že na nič nečakáš...ale to neznamená, že nemáme rezervy...zase nerob z takých mamičiek úplné chudere, dobre?môžu mať viac našetrené, ako si vôbec vieš predstaviť...to však ale neznamená, že odložené peniaze na lepšie bývanie použijú na kúpenie masla do chladničky, keď neprišiel rodičák...
Tak ...dnes prišiel.
Nabehla vam materska mne este nie vub nz.inokedy ju mam 17
bude zajtra rodicak? 😵
Rodicak bude zajtra alebo az v pondelok???Kto ma SLsp pisnite vdaka.
@majkank ja cakam v pondelok..vzdy mavam 15-teho...a mozno teraz aj neskor bude ked to vychazda kedy posielaju na vikend 😒
@solinkarka no tak to bude az v pondelok☹ a nebyvaju prevody aj v sobotu?
@majkank myslim ze ano ale len z rovnakych bank 😝
raz vysiel tiez na nedelu 15tehoa bol uz v piatok tak dufam ze zajtra dorazi inak ma picne
@solinkarka
@janka9898 no ja to tak ruzovo nevidim 😅 ale tiez by sa mi zisiel uz teraz, tento mesiac je veeeelmi zly 😖
Mohol by byť zajtra zišiel by sa velmi 🙂
ja pocitam ze nabehne v pondelok,ja mavam 14 15 najneskor 16ho ,ale keby bol zajtra potesilo by 🙂
mne prisiel dnes, tb, bratislava 😉
@jasminet stastny to clovek
@solinkarka ja si myslim ze pride zajtra musi inak bude zle☹ my tiez tento mesiac zly a to nepocitam ze z neho mozem minut max 40eur☹ viac mi nezostane ideme kupit este kal na kurenie takze by sa zisiel
Hádam sa dočkáme aj my zajtra
prišiel dnes niekomu rodičák? chcela by som ísť tú mega sumu oplieskať do mesta, len neviem či už prišiel, neviem sa dostať k sebe na účet..mám OTP banku..
SLSP piste ak nieco je....dakuujeeem

v KE ešte nič mam vub