Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010 ja viem to som len srandovala aj tak to nikto nečíta :D sem by bolo treba dať nejakého papagája ked sa otvorí toto ´fórum aby dookola opakoval rodičák nabehne od 13 do 14 a stále dookola :D
@marika1999 mame 3 chlapcov a konecne 7 mesacnu princeznu.
Mamičky odkaz pre tie ktoré ste tu odkázané na tú almužnu s názvom Rodičovský príspevok a Prídavky na dieťa... Takže dnes som bola na Urade tu u nás v Trenčíne zaniesť jedno potvrdenie a tá milá pani mi oznámila že včera mali uzávierku že rodičaķ je zajtra najneskôr v piatok na účte😉 Takže Trenčanky- budu mat ešte do konca tohto týždňa. Snáď Vás táto informácia poteší. Pekný deň
@emilia25 aj ja som chcela velmi dievča, tak mám párik a už mi to stačí aj som rozmýšlala že by som ešte chcela ale už to nerisknem veď som skoro zomrela tak sa bojím nebudem pokúšať osud :D ale starať sa o 4 je aj tak dosť náročné
@marika1999 už som to písala v septembri že kedy nabehnú na účet, ale toto je logika tejto diskusie, čo príspevok to otázka.
ja viem ako si myslela otázku aj odpoveď.
@kovacovalydia ale šak to tu píšem od septembra že kedy nabehnú peniaze na účet.
a pre niekoho tá almužna dosť znamená, aj tie prídavky na dieťa...
myslim že to znamená dosť pre každého asi nikto by nevyhodil 250 e do kanála a preto sme aj tu keby to nič neznamenalo tak sa o tom nebavíme. a áno preto táto téma tu je aby sa to dokola písalo kedy nabehne.
@marika1999 tak to ano.ja som mala porody velmi dobre a ako ma dali na izbu som uz hned behala jak srnka.muz bol pri 3 porodoch pritom jednom bol na telefone.mi sme si to takto naplanovali chceli sme obaja 4 deti este ked sme spolu len chodili.no ked zacnu chodit vsetci na kruzky tak to bude iny manazment.zatial mame len najstarsieho skolaka a dvaja skolke takze do obedie som len s malou.a co sa tyka lekarov tych si vzdy planujem ked muz ma volno takze da sa to vsetko ked sa chcce a su na to dvaja.
Zeny chcem sa spytat ked mam narok na rodicak napr. Od 1.5. A poziadala som on napr. 1.9.Ale dali mi normalne ten majovy datum ze mam od vtedy narok tak mi to doplatia vsetko naraz? A kolko je teraz vlastne rodicak?
@zuzannecka áno doplatia 5x203 aj nejaké drobne
@zuzannecka rodicak je presne 203,20 cize ti doplatia 5x203,20
@lalinko2010 ja tu nie som každý deň ako niektoré😂 a rozhodne si nezakladám rodinu asi ak by som mala byť odkázaná len od dávok od štátu. Ja mám 3 deti, pracujem popri materskej a všetko sa dá stíhať aj domácnosť,deti, práca...Len treba chcieť! Z tych davok sa nedaju poplatit ani len vydavky na deti nieto ešte vydavky na byvanie,ošatenie...Ale nič...ste skrátka asi spasiteľ/ľka (netuším či ste žena či muž s tak priblblim utajenym nikom)😂😂😂 ja som chcela len informovať mamičky tu v Trenčíne
@mirkamurko dakujem
@kovacovalydia no normálne sa mi rozum zastavil, z tvojho niku si srandu tiež nikto nerobí - čo kováč to cigáň - takže si odpusti komentár a plačúceho panáka!
a podľa tvojho vyjadrovanie by som ti deti zakázala, materskú by som ti nedala a do roboty by som ťa nepustila.
ja som teba nikde nehanila, v predošlom komentovaní, takže to láskovo nerob ani ty!
a ak je pre tebe almužna cca 203eur a cca 23eurx3 tak sa ich vzdaj a pracuj!
@lalinko2010 hahaha normálne som sa pobavila lebo muž je z Kováčovej rodiny a to sú cigáni (ale pánsky )a ved presne máte pravdu vyžiť sa z toho celkom nedá ale to nemá ani plniť ten účel velmi to pomôže do výplaty :D
@marika1999 šak aj ja som kováčová a nerobím z toho tragédiu ale tak debilný koment ao do tej pani som ešte nečítala, doslova.....
jasné že to pomôže k výplate ale bolo určité obdobie a robiť sa nemohlo.
@lalinko2010 LV je vela Kováčov aj môj muž je odtial matku má takú a čo velký strach niektorých bielych by strčil do vačku aj robotou aj všetkým 🙂 & keď sa jej nepáči nech dá materskú sem tooo by som sa zasmiala keby jej tak neprišla výplata potom akoby plakala že nemá čo jesť. Pre mŇa to je dosť a vydržím do výplaty a komu je málo viac nezaslúži. netreba si z toho robiť ťažkú hlavu :D
@lalinko2010 odpoveď svädčí o inteligencii dobre vieš prečo sa zatajuješ pod takymto nickom a nenapíšes prave meno aj Urad na ktorom si zamestnaná...ale to si zase môžem zistiť tam kde ja pracujem😂😂😂
nikdy som sa nezasmiala lepšie ako tu :D
@kovacovalydia a ty sa mi vyhrážaš??? ty nemáš dosť svojích problémov? alebo čo?
a mne je tak šuma fuk že kdy ty praciješ a čo si môžeš zistiť.
a presne toto svedčí o tom aký si človek, doma pod papučou a potom mimo domu, vystrkuješ rožky!
a keby som robila na ministerstve alebo na ústredí tak ti to môže byť jedno!
@lalinko2010 tak sa tu nehraj na matku Terezu a nerob zo seba každý mesiac spasiteľku týmto úbohým ženám! A nik sa tu nevyhráža- to je len konštatovanie...a bež už na obed😂😂😂
@kovacovalydia matka Tereza????? ty si už fakt úbohá!!!
týmto úbohým ženám ako ich ty nazývaš, aspoň dám vedieť že kedy majú čakáť tú almužnu ako si ju ty nazvala, a nevysmievam sa im kvôli nikom, neposielam ich kade tade a nevyhrážam sa im že si zistím čo robia a podobne.
@lalinko2010 čítaš ty vôbec čo tým ženám - matkám píšeš??? To že im dáš vedieť je pekné od teba , nakoniec aj ja som dala dnes vedieť... No nič to nemení na fakte, že si to každa keď už na ne tak čaká môže zistiť sama...telefonicky,osobne. No tie inteligentné to nepotrebujú vedieť, pretože vedia že každa jedna dostane v daný mesiac rodičak tak ci onak vyplatený! A na margo môjho Priezviska...vidíš reál foto...mám na míle ďaleko od rómskych obyvateľov😂 P.S.Každa si aj tak utvorí vlastný názor...
@kovacovalydia
vidíš reál foto...mám na míle ďaleko od rómskych obyvateľov - to vidím a kvôli takým ako si ty radšej som dala preč svoje foto a aj foto svojho syna, pretože také matky ako si ty, čo sa vyhrážajú a osočujú tu už boli!
a včera keď si bola na upsvar tak ti dúfam aj presne povedala, dátum že kedy budeš mať almužnu a PnD na účte 😉
a čo ja som taká negramotná chudera že chcem vedieť kedy tá "almužna " nabehne a som velmi rada ked to lalinko napíše keďže si dopredu plánujem čo zaplatím z materskej a čo z výplaty akože s tými rómami už prestaňte lebo nieje róm ako róm, rómami označujem iba tých ktorí sa tak správajú. moje deti sú z 1/4 a čo teraz padne zemeguľa
UZ PRESTANTE !!!! Chytate sa za slovicka ako male deti....chovanie na urovni deti na pieskovisku...
@lalinko2010 😉
už sa nevaďte keď nejde o život nejde o nič. peniaze prídu aj keď budú sekery padať

@marika1999 dnes nie, od zajtra. ono niekto nečíta spätne, keby si prečítali tak nie je problém.