Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zuzana92521 ja si myslím že je to to isté nenahlásené dieťa či navštevuje školku alebo či je doma. povedali že vtedy pošlu iba rodinné a rodičák stopnú aj mne to hrozilo a tento mesiac to už nedostaneš až nabudúci 2X
@marian86 ano mam na to najmesie uz aj min mesiac mi prisiel rodicak na neho ano na jeden ucet
@marika1999 nie pravdepodobne ona mala rodicak na starsieho, kt mala 3 r. v sept. i ked poslednu by mala dostat teraz .. preto maju tam datum 31.sept. 2016 lebo nenahlasial rodicak na mensie dieta
@marian86 no to ano stale sa krutime okolo toho isteho bud neprehlasi alebo starsieho nenahlasi a to upsvar nebude vyzyvat iba pozastavi rp
tak držim palce nech nabehne každému lebo to je ozaj nepríjemné keď človek s volačím počíta a nič z toho !
@marian86 vôbec to nieje blbosť, je to tak napísané v zákone aj na tom sprostom tlačive. ak je matka na RD s mladším dieťaťom na ktoré poberá rodičák, vtedy staršie dieťa nemusí hlásiť. ale na úrade na to serú zvysoka, nerešpektujú zákon. nemajú vyplnenú kolonku a už je pre nich problém.
Ja mam Vub Martin a stale nic...mali ste uz ??
Žienky tak zistila som prečo som to nedostala. Bol to chyba úradu práce. Poberám na mladšiu dcérku ale oni sa pomýlili prepísali dátum ukončenia poberania rodicaku namiesto roku 2018 napísali rok 2016. Čiže preto mi to nenabehlo sama ta ženská čo to vybavuje bola zaskočená ako je to možné. Ale doplatia mi to. Chvála Bohu
Lebo na dcérku mám poberať rodicaku do konca septembra 2018 ale oni tam napísali september 2016. Taký chaos tam majú
Este ani ja nemam Vub okr Kn
Ba 4 csob niekto ? Ja nic 🤔
slsp pk už áno...
@marika1999 už som to vybavila bola to chyba úradu práce. Ale pošlú mi ten zostatok tak by to všetko malo byť fajn
Tak neviem co na tych uradoch robia..mne zas prisiel rodicovsky bez pridavkov..to sa mi nikdy nestalo..
Knm Vub teraz prišli
Vub,okres Skalica piplo
Dievcata, pridavky a materska sa posielaju v rozne dni? Pridavky prisli, materska stale nic. Zatial mi vzdy prisli v jeden den. Dakujem
Vub spisska nova ves prisli
@zuzana92521 tak super chvalabohu niekdy v tom majú guláš aj oni sami 😉
Uniredit prešov mám
baby už všetkym nabehlo do vub?
Nie nemam este
Minule som dostala po 16-tej

@alexandra206 na koho mas poziadane rodicak? na ktore dieta.? vsetko idena jeden ucet?