Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anetaadam nie :(
Vub Ba práve prišlo 🙂
Prave nabehol Vub
Baby to som jediná ktorej neprišiel rodičak
@silvinka000 ani mne neprišiel 🙂
@katkakaling myslíš že príde do 18:00
@solinkarka no mne o 5 vecer 😊
Baby mne prisli pridavky a doplatok ku materskej z uradu prace ale to mi posiela socialka mi nedoslo.tomu nechapem
Zienky, hadam sa tu so svojou sestrou, ze ci nabehuju na ucet peniaze aj v sobotu doobedu... Ano ci nie? Je jedno aka platba, nemusi to byt rodicak...
@silvinka000. Neni si jedina mne prisli len pridavku bo jo ani neposlali
@zuzanadringus nie, len v pracovne dni. Takze ak poales peniaze v piatok vecer alebo cez vikend, tak sa zuctuju az v pondekok
@lalinko2010 moja november ako? 14-15? nevieš ešte čirou nahodou 😝 . 😉
@alexandra206 Ak ti prišli len prídavky a mal aj rodičovský tak budú mať nejaký problém na UPSVaR-treba si tam zavolať. Pokiaľ máš všetko vybavené tak ako treba tak ti pošlú rodinné prídavky spolu s rodičovským príspevkom.
@zuzanadringus ja mám Vub a keď poslem cez víkend na Vub ucet,tak to nabehne,ale keď je iná banka,tak až v prac.deň.
@marian86 ta nám už asi nenapise, fnukyfnuk.
@kattarina1983 Aký doplatok? Poberáš materskú či rodičovský príspevok. Ak ti končila napríklad v septembri materská - tak ti mal prísť doplatok zo SP, a ak si do uzávierky vybavila rodičovský príspevok tak si mala dostať z UPSVaR rodičovský + rodinné prídavky.
@evittam ja som od juna na materskej ale vysla mi mala tak cast posiela soc.poistovna a urad prace doplaca do tych 203 eur
@kattarina1983 Aha, tak ak poslali rodinné prídavky , nechápem prečo nie ten doplatok....
@kattarina1983 Jáááj, tak tebe prišli rodinné prídavky a aj doplatok z UPSVaR....Neprišli ti peniaze zo SP - no tak prídu neskôr - sú to dve rôzne inštitúcie - nezávislé od seba. 😉
@evittam ano neposlali to
@mirkamurko napise 🙂
@lilly0812 tá čo to vie už nenapíše :( ale logicky 14 teho je pondelok vtedy velmi málo kedy príde takže čakaj od 15 teho 🙂 podľa mňa 15-16
@marika1999 no ked prislo teraz 14teho mohlo by to byt kludne aj v novembri. Esteze mi ma prist dalsi tyzden zrazka od exekutora

No mne prispevok na starostlivost nabehol a pridavky stale nic, to co sa deje tento mesiac?