Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@monicka1988 Hlupak si mysli, ze vie vsetko. Mudry clovek vie, ze nevie vsetko.
Tak sa zarad, prosim ta.
Veru veru sa bavim pri tom citani nuda tu rozhodne nie je.ale uz fakt ze este nemala pripravene veci par dni pred tp svedci o niecom.
@monicka1988 jaj, 28 rokov, 3 deti, cakanie na peniaze od statu, to ano, to uz je ina liga
Asi bude aj bez prace ked nema narok na matersku.a naozaj baby ked si teda aj nieco clovek chce dokupit mal by na to mat odlozene bokom peniaze a teda byt na ten krasny den pripraveny a uz len cakat a tesit sa.peniaze by mali byt posledne co mamicka ma riesit.
@moni244 Ale prosím ťa, nechaj tak - my sa vôbec "nechytáme" do tej jej "ligy" sa ani nedostaneme 😂😂😂 Našťastie.....
Prachy prídu až 16. a my chudery budeme "žrať" len rybie prsty z mletého neviem čoho.....lebo fakt nečakáme na nič iné len na to kedy sa tu objaví podobne múdra žena a na tie peniaze od štátu.....
Ja zvycajne iba citam diskusie. Nepridavam komentare. Ale ked rok a pol som.na rd a stale mesiac co mesiac tema nabehol a navyse vcera otvorim konika a opat tema nabehol, uz mi nedalo. A ked clovek cita tie nezmysly, co pani je schopna popisat a este sa tvari ako supermudra. Ja neviem ale asi budem za, ked bude moznost pred nastupom na rd robit nejaky posudok na psychicky aj iny stav, nech si kazdu matku preveria lebo potom tu je toto :( matka 3 deti ktora isto nepobera rd po prvy krat a zavadzajuce info, opiera sa tu do dalsich uraza a podobne. Navyse kazdy kto povie svoj nazor je hlupy ako tago ako sme sa docitali.
@marlenka222 Vitaj v klube "hlúpych".....😉
Och moj boze....Uzavierka bude 7- ho , a peniazky budu okolo 9-12 ho...min.rok boli tiez 11- ho na ucte. !!!!! Pisala mi mamicka kt.pracuje na urade, len kvoli takych mudrlantov uz sem nenapise nic...
Citala ale k nej uz radsej nevyjadrujem..pani dokonala 😀
Tak a teraz uz vas mam dost vy ste hlupe ale este raz niektora z vas ma bude tu ohovarat podam si ju inac mam napisane vase nicky ohovarat to vam ide ja nemam muza ako vy ja som sama na vsetko platim 100podnajom a skuste vyzit 150eckami ako ja moje deti nemaju z dracika hracky ako vase a moje ten rok nic nedostanu budu radi ze im urobim veceru a vy ma tu idete ohovarat hambite sa vsetky fuj na vas
A čakáš 4.dieta ? Ci ako ? Bez muža ? A s tým , ze tvoje deti budú radi ak im aspoň na Vianoce urobíš večeru , si urobíš ďalšie dieta ? Rozmýšľaš trochu ci ?
Važena pani, ohovaranie je rozprávanie nepravdivých vecí o človeku. Pokiaľ neviete. Zatiaľ všetky príspevky nehovoria o tom, že by Vás niekto ohováral. 🙂 A keby sme si neboli plne vedomé toho, že naše nicky sú verejné, asi nepíšeme. Ďalšia vec, vyhrožovanie a zastrašovanie je tak isto trestný čin. A hm môžete mi napr. vysvetliť, ako chcete zistiť skutočné mená, adresy a tak podobne? Ani moja dcéra nemá z dráčika hračky a to sme s manželom 2 čo ju živíme. Hold svoje mindráky by ste si mali riešiť asi inak žiaľ. Tešilo ma spoznať Vás
zeny, beriem stavky.... kto je za 16teho a kto za 12?
A chcete mi povedať, že si z biedneho rodičovského príspevku, keď vyplakávate, ako na tom nie ste biedna, s takýmito výdajmi ste schopná si zaplatiť právnikov a detektívov? 🙂 pochybujem drahé nevyspelé dospelé dieťa. Názor je jedna vec, ohováranie iná a Vy ste teda kapacita sama o sebe. To skôr na Vás by sme mali podať nejakú hromadnú žalobu za zbytočné zamorenie koníka takýmito debilinami, čo sa ani po kope nedržia. S pozdravom a pekný večer aj pekné Vianoce.
@monicka1988 a to s kym mas potom tie deti, ked nemas muza? Velmi by som sa teda tym nechvalila, ze mas zdravotnu a o antikoncepcii vies asi velke h...o.... 🙄
Jaj, tak uz muza nemas, hlavna vec, ze si nedavno porodila, nevymyslas si trocha?
Je jedno kedy, nie? Hlavne, že budeme s deťmi, s rodinami a v kľude, teple a zdraví ❤ aj tak nič nespravíme, aj keby prišli 11teho či 17teho 🙂
@monicka1988 podaj si ma, prosim ta, pekne si ma podaj.....
a este mi neda, to kde je taky lacny 100ecka podnajom, aj ja chceeeeem...a potom mozem mat deti kazdy rok jedno a vyzijem....aj bez hraciek z dracika....len budem musiet KAZDY mesiac napisat na konika, bo ked nenapises, ta nedojdu peniazky..... 😈
:D ženy ja už nevládzem @obsadenemeno :D nebojíš sa, že strááááááááááášne zle skončíš pred Vianocami? možno Ti potom nedajú ani príspevok :D inak tá suma podnájmu je super dobrá
@marlenka222 ty vies ze ani nie..... nebojim. Ja zarobim celkom dobre a navyse mam aj muza, a on tiez pracuje, takze u nas bude aj vecera, aj nejake tie hracky....mozno nie prave z dracika, ale zahrat sa bude s cim...... 😉
Možno keby pani nezaplatila zo tri mesiace internet taaak by aj na nejaku tu maličkosť pre deti pod stromček bolo....
👍
Ze budu radi ked im urobim veceru :( chudatka deti,nie ty nas si budes podavat,aby si teba nepodala socialka. A vyzivne ti preco ti darcovia resp.jeden darca nedava?
Je jasne,s kym tu mame docinenia a poviem si,ze nebudem reagovat,ale to uplne az lomcuje s clovekom,hlavne kvoli tym detom boha!
ženy ale ruku na srdce, keby ste videli, že Vám to nevychádza, to by ste ako len vyplakávali, že nemáte peniaze, alebo niečo pre to aj robili? Ja neviem, keby som malej nemala za čo kúpiť potrebné, asi by som išla do práce aj ako upratovačka záchodov. predsa keď je bieda, človek robí, čo sa dá a ako sa dá. Aj keby to malo byť len 1/2 úväzok. Toto je nejaká pochybná teta nie? 3 deti, zrazu 4, bez muža, rodí si ako chce. Nemá ona teda príspevok na každé jedno? :DDDD žeby z neho vyžila? To už by sa dačo dalo riešiť (samo viem, že iba 1 príspevok)
@marlenka222 ved to, ty by si sla, ja tiez a aj stovky inych zien. Aj tie zachody umyvat. Ale bohuzial je vela takych, co len natahuju ruku a daj, daj...... a neopovaz sa kritizovat, ale daj a daj, bo mam narok.
Spominam si na jednu temu o socialnych bytoch, tam tiez zopar vyskakovalo lebo jedna dostala a oni nie a oni maju VACSI narok..... no neviem, ako sa ten narok da zmerat teda......
Ja uz teraz vymyslam co budem robit popri materskej a to mam muza. A nie len kvoli peniazom,ale aj kvoli sebe,nech nezostanem stat na jednom mieste a stale sa nejako realizujem.
A od juna som na pn a tiez raz pridu peniaze 14 a raz 17 a nepotrebujem to nikde pisat ci uz ostatnym prisla alebo nie,tak preto mi tato diskusia pride uplne zbytocna. Tak ci tak napise napr.nejaka baba z kosic ze uz ma a dalsia pani tiez z kosic miesto toho aby si precitala co i len jednu stranu,napise svoj koment: kosice uz maju? Lebo vsak to je rychlejsie ako citat komentare.

@emilia25 No ak teda hovori o materskej tak by to mala aj napisat,nakolko sa pridala diskutovat o tom kedy nabehne RP.😉
Ale samotne jej reakcie su fakt na zaplakanie,ale aspon sa clovek zasmeje.😋