Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ale a co porodne ved to od oktobra by malo byt teraz vyplacane.tak hadam to nebude take zle a na 3 dieta sa este porodne dava.
Mna muz opustil ked vas to zaujima ked som porodila a co porodne to je nic
Toto už je diagnoza
No ak je pre Vás vyšše 800e nič, tak potom ani ostatné príspevky pre Vás nebudú dosť. Existujú aj iné dávky ako napr. výživné aj v dobe keď nie ste rozvedení, príspevok na domácnosť, popr. ďalšie kompenzačné príspevky ako príspevok na lekára, lieky, obedy pre deti ako v soc.slabej rodine a podobné veci, len to by bolo potrebné nielen chodiť sa pýtať, kedy príde rodičovský, ale riešiť aj niečo iné však? Hlavne, že nadávať viete ostatným. Uvedomte si, ako píšete a čo to o Vás ľuďom rozpráva. Možnože keby ste založili diskusiu s názvom po pôrode ma opustil muž. mám 3 deti, na čo všetko mám nárok? mnoho mamičiek by vám podalo svoju skúsenosť a pomohlo. Lenže Vašimi slovami si potrebujete iba dokázať, že niečo viete. ako kto hľadá pomoc, nájde ju, keď ju skutočne hľadá. Kto sa potrebuje iba hádať a obviňovať ľudí a dokazovať si niečo - je na chabej úrovni. Všetky sme tu matky, ktoré pomoc potrebujú - keď sme choré, keď nemôžme, keď sa nám nedarí a nemáme dobrú náladu. Takže milá 28 ročná mamička bez muža, choďte sa spýtať, na čo všetko máte nárok. Tod moja rada.
Ved ona sa to stále dookola vypytuje,vzdy má nejaký dôvod prečo sa to musí pýtať a to s tym mužom tiež moc neverím,aspon podľa fb....
tak by ju mali bloknúť na koňovi a bola by jasná. Na sprostú otázku sprostá odpoveď. Až by ju nahlásili 3-4 ľudia, neverím, že by to nešlo. Nech vytvorí aj 10nikov. Na fb chodia iba deti a sprostí :D tak neviem, keď má 28 kam patrí. Tam by som si ju nevšímala 🙂
@peta18ha podla fb? A to sa da ako kuknut?
Nie je to ta co sa najskor lutuje, potom utoci ako osa, potom tvrdi ze sme tu vsetky hlupe a ona sa bavi aj s polovicou dediny ci s muzom na hluposti zien z MK a nakoniec si sama sebe pochlebuje z inych nickov? 😒
@monicka1988 vyse 800 eur je nic? Chudatka tvoje deti, aspon vianoce by si im mohla urobit a nie sa tu vyhrazat, ze budu radi, ak budu mat veceru
obsadenemeno: už pár mesiacov po sebe vždy dáva tu istú otázku na fb,tak som si zapamätala meno....no nechajme ju zit
@peta18ha no lebo som kukala ci je nejako mk prepojeny s fb...... mi nehovor, ze je tato tema aj na fb.... moje nervy.....😨
Uz vas mam dost boha tu
Och ale si hlupa ako tago a este aj nadavas.Uvedom sa a venuj sa detom.Si tu vsetkym na pobavenie a smiech.To nemas nic ine na robote?!Pri 3 detoch si najdi zmysluplnejsiu cinnost.
Tak ked 800eur neni nic tak uz tiez neviem co ta pani chce.ved z toho mozu mat deti krasne vianoce.ja som pri malej nedostala nic bola 4 v poradi a uz to ze je to konecne dcerka po 3 chlapcoch sme stastny jak blchy a to aj po chalanoch vybavucku som dala prec tak vsetko na novo.a ako som uz pisala mesiac pre tp som uzbola zbalena mala veci poprate pozehlene a uz sme cakali a mesiac pre tp som aj v orodnici skoncila pre zapal oblicky veci som si zobrala co som uz bola nachystana.ale kazdy si je strojcom svojho stastia ci nestastia.
Jezis zienky ved sa neponizujte...nic ma do toho ale nech si kazdy pozrie do zrkadla...nesirte zlo...to nikomu este nepomohlo....
Nepomohlo ale osocovanie a arogancia zo strany monicky1988 je uz neunosne.Mysli si ze ked ma 28,zjedla vsetku mudrost sveta.Rsds by som ju videla nazivo "supermamu"tak sa tu tozis prezentuje
Podla mna uz by stacilo.lebo to uz bude vela.je taka aka je aj ona ma svoje.😊😉
@marshmallow nikto sa tu neponizuje..... skor mam dojem, ze sa tu urcita pani (28, a so zdravotnou) povysuje........ 😕
a nechapem, o akom sireni zla hovoris.... mne to pripada skor smutnozabavne....... 😒
A niekto mi chce povedat ze pri 3 detoch, porode v oktobri,ziadnom muzovi- teda 300% samostatnosti ma cas na taketo debiliny? Moji drahi ja som premyslala ze ked je na tom tak zle jej pre deti na vianoce poslem hracky. Lenze pani ma odrovnala vlastnymi slovami typu 800€ je nic, deti nemaju co jest, nadavanim a podobne. Tak sa teda podme bavit o socialke a inych organoch ktore by mali konat v jej pripade. Nevraviac o zlej situacii nie je informovany ani lekar posledneho dietata cim vlastne zanedbava starostlivost nehovoriac o tom kolko casu travi preukazatelne na internete. Medzicasom su deti kde, kto na nich doziera?Opat zanedbana stsrostlivost. Deti nemaju co jest- do tretice zanedbana starostlivost. nevraviac o mentalnej urovni matky a jej spravani, verejnom vystupovani a vyhrazani.zacina mi to vonat kriminalom alebo liecebnou.To je na odobratie zo starostlivosti a na pridelenie bud detskemu domovu alebo nahr.rodine. a my tu sirime zlo?????
@marlenka222 Ale kdeže - to my sme tie sprosté - čo majú funkčné rodiny a nenechajú si spraviť dieťa od nejakého individua čo by nás opustil pred pôrodom a to už 3 - to svedčí ako prvé o jej inteligencii a múdrosti. A presne ako píšeš - nič si nezaslúži - teda ak to čo píše je vôbec pravda - lebo už aj mne to "smrdí".....🙄Ale nevadí - každý sme strojcom svojho šťastia. No a ona ide ešte na nás podávať trestné oznámenia - som sa dobre pobavila za rána. 😉
Dobrý deň,keď nemáte na hračky peniaze,na internetové pripojenie máte?
ja nemám slov na toto
No ani ja.😂
@obsadenemeno
Tak nejak to mám aj ja
Je jedno ci 9-11-15 pridu lepsie by bolo keby daco zvysili.Ako nie som nastastie odkazana na tie peniaze,ale dakedy ked som bola sama s detmi tak som bola odkazana len na tie peniaze co som dostavala
@obsadenemeno. Ma fb...😉
Zeny nerobte si tu vrasky od masakralneho smiechu nas prispevkami tej osoby....tu pise ze ma zdravotnu...na fb raz pisala ze ma obchodnu akademiu...a urcite nepobera matersku zo sp pretoze ludia s takouto schizofreniou asi pracovat nemozu...😂😂😂😂...jeden tyzden vypisuje na fb akeho ma muza debila a ako ju nici nadava jej...dalsi tyzden laska jak hovado...ale ta laska je vzdy len v termine rodicakov....treba sa pousmiat a mat na haku...pekny vecer

Mne tiež si spomínam, že minulý rok prišli na Vianoce 15.12., viem to, lebo ma milo prekvapili akurát, keď som bola s mužom na vian.nákupoch 🙂 že vlastne z účtu nič neminiem,ešte mi ostane k plusu, sme sa smiali. všetci tvrdia, že im skôr, je mi to jedno, proste prišli. To je podstatné, vzhladom na to, že je právo, že nemusia prísť. Potom to môžu doplatiť naraz. To nezávisí len od pani, ktorá robí uzávierku, ale aj od banky, kedy oznámia a prirátajú. (Pohyby na účte 1-3 dni) takže don´t stress... na koľko mám, toľko dám darčeky, ak nemám, nedám. Jednoduchá rovnica. Osobne by som sa skôr bála o to, verejne poukazovať na to, že moje deti nemajú čo jesť :( aby potom nenastalo preverovanie zo strany sociálky a iných úradov a nepozastavil sa príspevok na nejaký čas.