Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Košice a Košice - okolie tentokrat 12.12. 🙂 jezisko este v pohode stihne nakupit co treba 🙂
@lilly naozaj vsak to vychadza na pondelok... 🙂
Baby takze aj sekom budu posielat skor? 🙂
@kavicka0709 urcite
Asi tak bude ze niektore budu mat uz v piatok 9.ho a ine len v pondelok.
takže vravite,že medzi 9-12.12.16 to všetko vypukne 😂
👍
@amliv28 a nielen vypukne, ale aj neskonci. Od 17.dalsia otazka- kedy pride v januari? Lebo cakam na peniaze kedze boli Vianoce😝😂
😲
ahojte, chcem sa opytat..dcera dovrsila 3 roky v septembri a syn mal 2 roky v novembri. ziadala som rodicak po narodeni malej, na maleho som neziadala, vraj netreba, ked uz mam na malu. minul mesiac som nedostala rodicak, zabudla som malu prihlasit ze dovrsila 3 roky, stopli mi aj pridavk...pred 2 týždnami som to podala a doplatili mi prídavky. na malého som žiadala dnes práve rodičák, všetky tlačivá hladko odovzdané. vraj od dátumu 1.10 mi vyplatia.len ma zaujíma, myslíte, že mi to pošlú už teraz v decembri? alebo až január? vdaka...to by bola pecka pred ježiškom🙂
fúha..ked je dnes 2.12 a vikend je 3-4 ...neviem ci to stihnu ak by mali aj 5 rovno uzavierku..neviem uz ako to je ci tu ziadost co som podala posielaju este na centralu alebo to priamo na pobocke niekto dava do systemu..no uvidime
@carla27 Ja si myslím, že ti to pošlú ešte teraz v decembri - ale záleží aj od šikovnosti "tetušky". Ja som napríklad žiadala o prídavky a príspevok pri narodení dieťaťa 9.1 a už 15.1. som mala peniažky na účte-čo ma milo prekvapilo lebo som ich fakt čakala až vo februári. A do systému to dávajú podľa mňa hneď na pobočke v tvojom meste-neviem na čo by to v 21.storočí posielali do BA.....Veď by sa v BA na centrále zbláznili a neviem koľko by museli mať zamestnancov ak by im všetky žiadosti a ostatné doklady posielali na spracovanie zo všetkých UPSVaR z celého SVK-to je hovadina. 🙂
Mamicky chcem sa opýtať dcerka bude mať v decembri 3 roky poberala som len rodicovsky príspevok bude mi este vyplateny tento mesiac december? Dakujem
@jener - dostaneš ešte aj v januári. Rodicak sa vypláca spätne, v dec dostaneš rodicak za november a v januári za december 😉
@rebellefleur Aha takze to tak funguje dobre dakujem pekne
😂
Ahojte kedy su uzávierky rodicak /Materska teraz pred vianocami najlepšie kto vie košice /okolie košíc
@jener uz to tu bolo pisane 🙂 kosice 12.teho
Kocky, trochu mimo temy, ako je to s OCR? Kedy ju asi tak dostanem za minuly mesiac? Nechala som si to poslat na adresu. Dakujem 😊😊
Prosim vas, okr KN, bola som zrusit ucet, lebo nehorazne poplatky ...atd, dala som si v pondelok ziadost (tetuske som to oznamila,ze som ucet zrusila) ...aby mi posielali RP na adresu. Teraz som v ??? Lebo som sa zabudla jej spytat ze ci a kedy to chodi postou? Asi mi neviete poradit ze? dakujem
@mamina2388 normálne to chodí okolo 18. Ale keďže je december tak to asi skôr poslu
No som zvedava ze co bude v piatok😄

@marian86 Veď nie sme - ani zďaleka......
A mne je úprimne jedno kedy príde - a bude to môj predposledný....