Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Prišiel niekomu rodičak V PD?
@rica1 materskú posiela sociálna a rodičovský zasiela UPSVR a rodičovský dosiel
@petatrubicka Ale nie kazdemu.😉
@petatrubicka ja viem ktorý urad ktorý príspevok posiela ale stále neviem či v decembri chodí aj materská skorej ale vlastne mi je to jedno lebo ja rátam s termínom že najskor 16.12
Prievidza mala
@rica1 neboj tak neskoro neprídu kolo 16 chodia bežne
Mt mal niekto? Ďakujem 🙂
Zilina Zuno este nic...
Preco prisla tak skoro? Skor miniem 😖 😀
@zanagolejova aj tatra banka?

Ja som este nemala
@susinka1007 ty si uz mala?
@zanagolejova ešte nie preto sa pýtam , akú máš banku?
@petatrubicka ja som šla z rodičáku do materskej , a si nepametam viem že rodičák chodil skorej vzdy toho 14teho a vyplatny termin bol 15teho nie, ale materská ma výplatny termin az 18teho , tak som zvedavá ako to bude, a teraz to ešte tak blbo vychádza na víkend že 16teho je piatok
@susinka1007 tatra banku
@zanagolejova tak dnes asi nebude bohvie
Prievidza nic
Keby este niekto mala do vecera nech napise.dakujem
Tatra banka rodicak nabehol☺
VÚB nabehol
ahojte, maminky...viem ze je to tu mimo temu, ale mam otazocku, mozno zopar,...
Ako to funguje, ak je mamicka sama s 2detmi, ide zit do prenajmu, cena najmu z reziou 230e/mes., dostava iba rodicovsky 250e, ci si moze ist poziadat na socialku o voliake peniazky, a este aj to ze ak otec deti je pijan, nepracuje, a deticky ho nemaju v RL a nemaju ani jeho prizvysko,..ci je mozne i tu nieco riesit. Vopred vam velmi pekne dakujem za znamu a dobru kamaratku
Ja tak viem.ze okrem rodicovskeho a vyzivneho no ked plati nic ine nedostanes ani nemas narok.tu na slovensku nikoho nezaujima ze s coho zijes ci mas na byvanie atd.smutne ale takto je.
ZA mbank dneska nic. kedze cakam uz dvojmesacny rodicak, dufam, ze v pondelok.
@mamina2388 kedze nieje otec v rodnych listoch nema ako peniaze z neho dostat respektive vyzivne. Jedine testy otcovstva a na sud s tym. No a co sa tyka prenajmu tak je prispevok od statu cca 89 € na byvanie. Ale to by aj tak nevyzila. Najlepsie by bolo na nejaky cas ist do centra pre mamicky a deticky byvat,kym si nenajde pracu alebo co.

@janapk Ved ja to neberiem ako utok😉