Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
je este nejaky okres okrem Pezinka a Senca co vobec nedostal RP ?
@klarissa25 matersku posiela soc. poistovna a pridavky UPSVAR ...takze to nechodi spolu..
PE zienky na upvrs mi povedali ze peniaze posielaly 8 meho tak potom netusim ci to zavisi od banky ja mam Vub.
TN VUB uz ma 🙂
@ondriktoman ja mam slsp a nic este ale csob vraj uz mala v PE tak asi od banky bohvie..
Slsp bb ma
@janapk mne tak isto nič
@simonka10011 aku mate banku?
@janapk vub a vy
@simonka10011
ja tiez VUB.. min. mesiac mi tam prisli az vecer ale svagrina tiez z pk ma SLSP a tej tiez dnes neprisli..
@lalia87 tiez ste na pn, dnes uz nepridu mozno zajtra...
Senica - Unicreditbank nabehol 🙂
slsp Trencin. mne nabehol 😊
@janapk čo sa na nás v Pk vykaslali?
Ja som SC a Csob a ešte nič.
@simonka10011 neviem co sa deje ale aj baby zo SC pisali ze nedostali...
@janapk čo tam treba zavolať?
@simonka10011 no neviem...je naozaj cudne ze len dvom krajom nedosli..
Dunajska streda nabehol
SC volala som na upsvar a pani mi povedala info, ze az zajtra je splatnost... a peniaze posielali 7meho
@weronika1001 dakujem za info.
Šekom rodicak neviete.kedy pridu Žilina 🙂 🙂
@weronika1001 tak to je super.. kazdy mesiac su dva vyplatne terminy len pred vianocmi daju tri a to este madzi prvym a tretim dnom 4 dni rozdiel... a iba dva kraje treti den 😒
Kk VUB mám
Ak sa vravi na chudobneho aj chalupa padne kto nemusi kazdu korunku rata mu je to jedno ako nasim panom ci im pridu alebo nepridu.☹

Prosim vas materska nemusi prist naraz ako pridavky ked to posiela socialna vsak? Pridavok prisiel a materska este nie