Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja som SC mam TB a nic 🙂 ani som neratala s nim skor, kedze vzdy mi chodi presne 15teho ale kamaratka ma dnes zaskocila ze od piatku maju aj jej zname a tuez maju TB :D
Okres SI..mate uz?
@janka2501 V podstate ked to zhodnotim tak posielaju narovnako. RP zo SC mi chodi od maja a v podstate tak ako v BA, len je zaujimave ze v jednom meste je na ucte 9.12 a v druhom este ani 12.12 nie...
@matulinuska dakujem. Ja mam teraz dostat zo Senca prvy krat. Len duf,ze s BA poslali moj spis nacas. Ja mam predlzeny RP zo zdr.dovodov. tak dufam,ze nezabudnu.
@janka2501 ja som si pockala kym mi nenabehne rodicak a posielala som okolo 15-teho nech maju 30 dni nato aby spis presunuli. Nastastie to zvladli bez problemov...Dufam ze dnes uz peniazky nabehnu
@matulinuska ja som bola osobne a po vyplateni v novembri posielali spis po 20.11 do Senca. Tak snad to stihnu.
BA nabehla niekomu uz materska alebo pnka?
Mne rodicovsky zaroven posledny nabehol uz v piatok
Lv.prisla niekpmu pnka alebo materska???
Senec tatra banka,nabehla teraz.
@janka2501. Myslite pnku alebo matersku?
Prisla niekomu uz PN Topolcany sekom??
Ba nabehla niekomu materska alebo pnka?
@lalia87 dobrý den chcem sa opýtať či vam už nabehla PNka?
prosim vas ako to chodi sekom?
@janapk ahoj už tí prišla ?
Mne prisla materska asi pred dvoma hodinami
@klarissa25 a odkial ste?
@veronikakajka dobry den,nie,stale nenabehla 🙂
Skalica, TB - prisla
Hlohovec Slsp pred hodinou
@lalia87 tak to nabehne zajtra alebo pozajtra
@simonka10011 ahoj, mne este nie ale svagrina pisla ze uz SLSP ma 🙂
@simonka10011
prave prisiel PK - VUB

@anetaadam DK už prišlo poobede.