Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@liliputka23 ano, ktory im zadas
@lissbeth a nebudu ziadat ci som spoludisponent alebo ine nejake veci?
@majka99999 za oktober tazko , ked nedaka ziadist vcas! A predpokladam ze ani nenahlasila dcerku ..tak asi v tom ma mamicka riadny chaos
@liliputka23 nic take, aj mne chodi na manzelov ucet kde nemam ziadne pravomoci len mam k nemu kartu
@lissbeth dakujem a nevies ako to je ked to nahlasim zajtra ci mi pridu uz na ten novy ucet alebo az o dalsi mesiac
@liliputka23 to nemam ponatia, podla toho ako sa s tym poponahlaju tetuse na urade ale skus sa tam spytat
Baby co myslite tento mesiac az 16-17?😘
Neviem ci to tu patri ale opytam sa. Dnes som zrusila rodical a nahlasila na UP aby mi chodil ten prispevok na kasle tych 280,-. Dnes je 3.1 no kedy zvyknu posielat ten prispevok na jasle? Dakujem
@marian86 otazka to by znamenalo ze nabuduci tyzden by mohol prist rodicovsky?
Podľa mňa príde budúci týždeň v piatok. A aký krásny dátum to bude. Všimla ste si?? 😉
@miskanikolas este o tom presny info nemam..lebo datumy su zas tak blbo na vikend...☹
neviete Košice okolie kedy ci v piatok alebo v pondelok?dik za info
Kosice urcite budu zas az v pondelok jak stale 😢😢😢😂😂
no uvidíme ešte sa navyjadrila lilli
Tiez si myslim ze Ke a okolie iba 16-ho jak vzdy 😠
ty si mozes mysliet ale lilli ma to presne tak ked nevies tak potom ...
jasne ........
vie niekto kedy pridu ci v piatok alebo v pondelok???dik
@marian86 ha mám stále 14
@marshmallow pochybujem.ze ti.sobotu nabehnu 😉
to je tvoj problem, ja mam rodicak aj manzelovu vyplatu na jednom ucte, nemusim sa srat a platit poplatky na dvoch uctoch.

@marian86 to ano ale v decembri jej mali vyplatit za november a doplatit aj oktober kedze v novembri nedostala nic..a vyplatili jej len jeden mesiac..