Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kituska123456 teraz bude 13- ho a 16- ho..podla okresov
@lulu_2323 fuu moja nepametam si...rataj s tym ze pondelok..a teraz ked budu sleduj ake okresy dostali este
@marian86 prosim cadcu si nepamatas? Tento mesiac by so! Naozaj potrebovala vediet ci v piatok alebo v pondelok ak mas info moc by si mi pomohla
Dakujem
@aqwalin123 netusim, kukni na vypise v nov.a decembri kedy si mala..podla toho vies ze vypocitat ci piatok alebo pondelok 😉
Baby fakt.. nie je to uz jedno kedy komu nabehne..bude to bud piatok alebo pondelok. Ja dostavam uz rok a pi 2 mes, som prisla na to ze nam pride ked ma aj okres Ke...nie je to take tazke vypocitat...😉
Baby dnes mi volala pani z uradu lebo somto bola vybavovat rodicak na druhy ucet a povedala ze zajtra posielaju peniaze teda u nas v nitre
baby a dá sa nejak zistiť ako to posielajú, či to len keď tam zavolám tak zistím ktorý región ako ide za sebou? :D
@evkasto tak mi ta pani povedala ze to zajtra budu posielat ale tak uvidime hadam budu v piatok
@kikataldikova ano da sa tu vysledovat ze kedy..s ktorym.okresom dostanes aj ty..inak sa mu zda ze Velky krtis ma piatok
Zajtra mozu posielat ale ide o to aky den splatosti tam pri prevode uvedu...aj minuly mesiac u nas v PK posielali 9teho a splatost bola az 13teho..
Ahojte baby.. Chcem sa opytat kedy ma okres PP. Nechce sa mi citat co ste predo mnou pisali. Dakujem

@marian86 a okres povazska?