Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte mamičky viete mi poradiť kedy chodí rodičovský príspevok na účet
@kituska123456 teraz bude 13- ho a 16- ho..podla okresov
@lulu_2323 fuu moja nepametam si...rataj s tym ze pondelok..a teraz ked budu sleduj ake okresy dostali este
@marian86 prosim cadcu si nepamatas? Tento mesiac by so! Naozaj potrebovala vediet ci v piatok alebo v pondelok ak mas info moc by si mi pomohla
Dakujem
@aqwalin123 netusim, kukni na vypise v nov.a decembri kedy si mala..podla toho vies ze vypocitat ci piatok alebo pondelok 😉
Dobry den prosim vas neviete kedy bude mat rodicovky prispevok Senica ?dakujem
Baby fakt.. nie je to uz jedno kedy komu nabehne..bude to bud piatok alebo pondelok. Ja dostavam uz rok a pi 2 mes, som prisla na to ze nam pride ked ma aj okres Ke...nie je to take tazke vypocitat...😉
Baby Žilina je ako na Tom ? Myslíte že v piatok?
Baby dnes mi volala pani z uradu lebo somto bola vybavovat rodicak na druhy ucet a povedala ze zajtra posielaju peniaze teda u nas v nitre
@liliputka23 to vaaazne? No som zvedava, dufam ze do piatku aj nabehne
😀 povedat moze..ale nie ona to posiela
sa čudujem ze sa tu neriesi ci pri aj to zvysenie o tých 10€
baby a dá sa nejak zistiť ako to posielajú, či to len keď tam zavolám tak zistím ktorý región ako ide za sebou? :D
@evkasto tak mi ta pani povedala ze to zajtra budu posielat ale tak uvidime hadam budu v piatok
@kikataldikova ano da sa tu vysledovat ze kedy..s ktorym.okresom dostanes aj ty..inak sa mu zda ze Velky krtis ma piatok
@marian86 dakujem veľmi pekne 🙂
Zajtra mozu posielat ale ide o to aky den splatosti tam pri prevode uvedu...aj minuly mesiac u nas v PK posielali 9teho a splatost bola az 13teho..
Ahojte baby.. Chcem sa opytat kedy ma okres PP. Nechce sa mi citat co ste predo mnou pisali. Dakujem

@marian86 a okres povazska?