Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ kituska123456 zatial nie
@ewka0012 Ešte aj vo Februári Ti príde rodičák za celý Január.
Presov VUB nenabehol
V presove kedy vam nabehnu niekto s preova uz dostal rodicovsky
Kks tak sobotu dostane
nedelu
Je tu niekto zo Žiliny kdo nedostal?
Trnava unicredit nic
Ani Brezno Prima banka nič.
@kituska123456
@anna235 fakt cakate peniaze cez vikend? 😂
Vcera o 12.00
Ja mam SLSP a vcera nabehli peniazky (okr.Galanta)
Dievcata - uz je 16.-teho a jastale nemam nic. Volat urad prace, ci socialku ?
@zuzikak a co je na tom smiesne? Ja tiez niesom odkazana cakat a sledovat kedy komu peniaze pridu pridala som sem dva komenty a uz mi tu hadze upozornenia tak to sledujem ako celu stránku len tak z nudy..a ako som sa tu docitala mnoho mamiciek caka peniaze prave kvoli hypotekam ze mali splatnost 15teho, takze netreba odcuzdovat a smiat sa..
baby nehadajte sa tu zase, a ako som uz pisala, vzdy v januari, chodi rodicak neskor,kedze su dovolenky,na uradoch maju urcite 2-3 tyzdne cez sviatky volno,treba s tym ratat, ja uz poberam rodicak 5ty rok,takze viem, v januari vzdy rodicak neskor,vyplata neskor....klasika,je 16teho a ja som este nemala rodicak ani muz vyplatu👎
Sak nikto sa tu nehada, normalna debata podla mna. Je to tazke spadnut z vyplaty hoci minimalnej na rodicovsky, co uz z vyplaty tazko vyzit nie to z davky...vsetci mame vydavky ci za skolku ci pausal ci splatky nejake...ked to z rodicaku poodratavam tak cele zle...tak co uz musime to prezit a infarktovat kazdy mesiac😇
nie je to spravodlive niektore okresy pred vykendom niektore po,
ak sa chystate nekde s rodinou tak to nie je jedno 🙂
@anna235 ako cela tato tema je uplne chora... ale beriem, neda sa pochopit ze sa z toho da spravit sukromne diskusia aby to nevyskakovalo kazdemu cloveku co pred xy rokmi sme pridal kazdu sekundu, nehovoriac o tom ze to stale strasi na prvej strane...
ale ako fakt toto myslis vazne? spravodlive ci dostanes prispevok ( ktory stat dobrovolne dava z dani pracujucich ) pred alebo po vikende? to ako fakt??? zle toto cele☹ nie zeby si to clovek vazil este nadavat bude lebo neemoze ist na vylet za statne☹ ach jaj... ze som sem vobec nato zas klikla☹
KE mal už niekto??? 🙂

chodi do skolky aj ja pracujem