Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kituska123456 teraz prisla sms 🙂
Ga- zuno ma.🙂
MI Reiffeisen uz 😀
Moldava slsp mal uz niekto?
PRESOV Slsp konecne aleluja 😂
Poprad Slsp uzzzz 😉
Dnes ráno VUB
Rodičák sice nie ale prídavky SLSP TS 🙂 (chodí to spolu tak len pre info ak čaká dakto) 🙂
@lalia87 aj pn chodí okolo 15.? Čakám na ňu prvýkrát tak vôbec neviem 🙂
Poprad raiffeisen mam
@barborka776 nov.a dec.prisla 16teho,v oktobri 17teho.
Piestany slsp nabehol
Baby a prima banka uz mala pridavky ? 🙂
@lalia87 super ďakujem 🙂 priateľ ma strašil, že až na konci mesiaca
Ga zuno rodičák mám.
@barborka776 za malicko 🙂 je viac tych terminov na vyplacanie,mne chodi cca v tieto dni
Tb Bratislava dnes nabehol
@anna235 Všetko sa dá ak sa chce - aj splátky posunúť......A keby som si brala napríklad pôžičku alebo hypotéku tak hneď na začiatku si nastavím platby neskôr a nie do 15.v mesiaci - logicky - nikdy nevieš kedy ti napríklad aj zamestnávateľ pošle výplatu - nie každý ju posiela do 15. a každý mesiac rovnako. A dá sa to - veď im povedz, že končíš a nemáš už záujem o ich služby - jááááj, uvidíš ako rýchlo sa to zrazu bude dať a ešte možno aj nejaký bonus k tomu dostaneš. A ak nie - tak im treba- je množstvo produktov na trhu a možno aj lepších a lacnejších ako máš nastavené ty - konkurencia....Netreba sa všade uspokojiť s odpoveďou "to sa nedá" - to už aj môj syn vie, že je to hlúposť. 🙂
Víkendový výlet si predstavujem inak - nie posedenie a pizzu, ale celý víkend niekam a tam by už pre 4-člennú rodinu bolo 200Eur málo - alebo "LTT".😉
@barborka776 Ja som aj PN mala už v piatok na účte. A aj tá my vždy chodila cca okolo 13.-15. v mesiaci.😉
Mne VÚB BA a stále nic 😱😱😱
Poštová Banka Poprad a stale nikde materska :( :(
@barborecka1000 Vub- ka to je klasika az posledna

VUB Presov prave nabehol.