Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
A to mám aj VÚB..takze kde bude chyba?!
@moni244 veru mas pravdu - meterska chodila ako nemocenska davka a pridavky ako davka upsvar. Ale opatrov.prispevok s rodicakom a pridavkami chodil v jednej sume tri davky spolu.
Ahojte, prosim Vas a nahodou pn uz prisla? Uz cakam od piatku a nic. Dakujem.
@lulinka99 veru to neviem....mozno len sms neprisla a prachy su na ucte. Pozerala si aj cez ib?
@severanka90 Presne MD a rodinne pridavky ti nemohli chodit spolu,nakolko MD vyplaca SP a ostatne UPSVaR.😉
Mne tiez este neprislo nic ani pridavky ani ten prispevok pri narodeni dietata a ziadost som davala 3.1. a pridavky mi maju prist za dva mesiace... asi to pride naraz ze?
@severanka90 Ano,pozeram to uz od včera aj sms mam aktivovane,takze asi to bude chyba tej banky,lebo viem,ze niesom jedina mamička,ktora takto čaká. ☹ niesu to velke peniažky,moc nepomozu,ale lepsie ako nič..
Materska prisla vcera ale tu vyplaca socialka a upsvar tu ma asi na vsetko cas 😔
Volala som,ze to posielali vcera,tak dnes zajtra by mali prísť..takto si dať načas..
Prosim Vas a ked si zavolam na socialku ohladom pn budu mi vediet povedat? Ci treba osobne ist. Minuly mesiac mi prisla 14teho a teraz nic nechodi. Dakujem
Toto musím stále čítať a furt sa len pousmejem....
Stará Ľubovňa peniaze na účte 16.01.2017, treba si pozrieť či ste dávala na účet alebo na poštu, ak na poštu je to okolo cca 17-18 v mesiaci, do 27ho v mesiac.
Hlohovec na účte 17.01.2017, čiže dnes.
A dovolenky na upsvar neovplyvňujú výplatné termíny!
v zásade si dovolenky neberieme začiatkom mesiaca, nakoľko do 10teho odchádzajú dávky z upsvar a dovolenky čerpáme až potom.
a nedovolenkujeme 2-3 týždne - to je luxus ak som doma týždeň na prázdninách so synom, aby vedel že má aj mamu ktoré nie je len v robote ale aj s ním!
@lalinko2010 davala som na ucet a nic mi neprislo
@radkam1 neverím že by prišiel ešte, možno v mimoriadnej výplate koncom mesiaca alebo až vo februári. ale ty si žiadosť podávala v januári a teraz sa platí len december 2016.
@lalinko2010 no ale viacere mamicky podavali v januari a dokonca este neskor ako ja a uz im prisiel ale mne je to jedno ci to pride tento alebo na dalsi mesiac
@lalinko2010 No,ako som uz pisala. Ja som pri dcerke podavala ziadost o prispevok a rod.pridavky 9.1. a prekvapko bolo, že peniazky prisli na ucet uz 15.1. Tak od coho to potom zavisi?
Baby, mne este nedosla materska, mne chodi cez postu :(
Ahojte mamicky narodilo sa mi babo chcem sa opytat zajtra idem podat to potvrdenie na prispevok pri narodeni kedy by mi mali peniazky teoreticky prist?dakujem
@nihal1 na UPSVR a vyplatia to v buducom mesiaci ked chodia rodinne asi okolo 14.2.budete to mať potom spolu s rodinnými vyplatene

@severanka90 No ja este nemám,na počudovanie.. Som z HC..