icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

marian86
6. feb 2017

@evittam mozmo jej Zuckenberg vyplaca RD 😅

rebellefleur
6. feb 2017

@monicka1988 - píše ti že máš štyri, tvoj profil som nerozklikavala, lebo ma maximálne nezaujímas. Nie je to podstatne. Prestaň tu každý mesiac písať kraviny, peniaze prídu 15-16 ako chodia stále.
Pri registrácii na koňa by mali byť povinné IQ testy naozaj, lebo niektoré, čo ste tu schopné predvádzať, je neuveritelne. Tschuss

evittam
6. feb 2017

@monicka1988 Ty sa konečne preber a oprav si minimálne zlé informácie o tebe. My sme tu "prebraté" dosť.
Každý mesiac "nabieha" RP v termíne od 13.-16.dňa v mesiaci - záleží od toho na aký deň pripadne 15. a ako vychádza víkend - to je všetko. Nemajú s tým nič spoločné ani banky ani tetušky na UPSVaR.

monicka1988
6. feb 2017

Tak a dost vy sa tu nebudete vy vysovat nadomnou ja sa mam cim chvalit ja si zijem na vysokej urovni nie ako vy moj muz je pravnik tak kedmu poviem ako ma tu ohovarate napise vam on

evittam
6. feb 2017

@monicka1988 No už sa celá "trasiem".....Ty si dobrá "vysoká úroveň".....Si ma pobavila. Keby si žila na vysokej úrovni, o ktorej píšeš tak tu každý mesiac nevypisuješ kedy ti príde nejakých pár Eur...A kto sa tu vyvyšoval?! Písali sme k veci - trepeš tu každý mesiac hovädiny, nikdy neplatia ale ty si tá múdra čo si žije na vysokej úrovni.
A pochváľ sa ešte - poď, ideš....a čo keď je tvoj muž právnik - sa tu teraz všetci po..reme alebo čo čakáš?! My ostatní sa tu chváliť s vlastným vzdelaním nemusíme.

rebellefleur
6. feb 2017

@monicka1988 - a takéto osoby majú deti ..🙈🙈

evittam
6. feb 2017

@rebellefleur A toľko ......

lalia87
6. feb 2017

Tak to bude asi nie moc dobry pravnik ked na vsetkych forach sa treba pytat na to kedy bude rodicak 🙂
Boze boze,ved nic nie je na tom ked clovek na tie peniaze caka,ved vsetci peniaze potrebujeme,len naco tie zbytocne hovadiny okolo toho...😕

emilia25
6. feb 2017

Ale uz ste spolu pokial si pametan tak sa na teba vytoto.si pisala ze si na deti sama a nemas ani na hracky z dracika.a teraz ze pravnik.

monicka1988
6. feb 2017

Moja zena vas upozornila este jedno slovo ,nadavku bude citat na moju zenu podavam si vas tu osobne vas je h potom ci sme spolu ci nie ci maju moje deti hracky z dracika ci nie a kolko mame deti mi mame krasne tri deti troch synov uz mam toho dost ze ju tu osocujete a ja sa jej divim ze tak reaguje a moja zena ma pravdu ked napisala ze rodicovsky 16steho nebude ale skor pekny den Lali.

rebellefleur
6. feb 2017

@monicka1988 - nestrapnuj sa už ďalej a choď si radšej hľadať robotu aby si tu nemusela každý mesiac dristat debiliny 😂😂😂

evittam
6. feb 2017

😂Este,este,este.....
A ako si nas tu "osobne" podas?! 😂😂😂
Zena,ty sa musis nudit alebo si dusevne nevyrovnana zo svojej situacie,uz ani nevies co je pravda...a co si kedy napisala.

moni244
6. feb 2017

@monicka1988 ty si dobre cislo, dakujem, dobre som sa zasmiala 😀 a ked uz mas muza pravnika, tak sk nastuduj, co je ohovaranie 😀

moni244
6. feb 2017

@evittam ale bacha, je na vysokej urovni, preto vypisuje na fb a tu od 30-teho v mesaci a ocakava peniaze a preto nemohla ist rodit, lebo nebol rodicak a nemala pokupene veci do porodnive

1cita
6. feb 2017

To je už trápne čo tu predvádzate,čo už úroveň asi žiadna a to ste mamičky,

monicka1988
6. feb 2017

Ja som jej muz a to pisem ja a nie ona a ked ja zacnem tu pisat ake ste ja som vas varoval este jedno slovo bude zle

moni244
6. feb 2017

@monicka1988 uz sa trasieme 😀

mirkamurko
6. feb 2017

Amen

sticker
majdalenka23
6. feb 2017

Je tu nejaký admin? Číta to vôbec niekto? No mám dosť z tej ženy. Žeby schizofrénia? 😂 🙏

alchemilkazltozelena
6. feb 2017

boze doooost lebo sa usulam nacisto a porodim doma 😂😂😂😋😋😋😃😃😀😀😀🤔🤔🤔

maciatkolulu
6. feb 2017

@monicka1988 prepac, neda mi, ale ak si pravnik, tak by si mal mat aj nejake to zakladne spisovne vyjadrovanie v SK jazyku a hlavne bez gramatickych chyb, co ale nemas....hmmm, no nevadi, asi bude celkovo nejaky problem s vami😅 kedze ako pise tvoja zena, ci jej druhe ja, zijete si na vysokej urovni, hmmm, ale asi nebudes ten "vychytany" pravnik, lebo to by ste realne nemuseli kazdy ten mesiac cihat na ten spravny datum😉
Inak nie je hanba mat menej penazi, skor je hanba sediet doma na riti a cakat na statne socialne davky svojej zeny, alebo druheho ja🙂

monicka1988
6. feb 2017

Ja pisem spravne a ty ked si nemala este pravnicke problemy za ohovaranie mojej zeny tak ti ich urobim

rebellefleur
6. feb 2017

@monicka1988 - namiesto sedenia na riti na mk a vyhrazanim sa, zdvihni riť a choď robiť nech ty/tvoja žena tu netraposite každý mesiac s pytanim sa na peniaze od statu, ty vysoko erudovaný právnik 😂😂

miskanikolas
6. feb 2017

😅😅😅😅 ja zomrem s tohoto tu pana alebo pani toto tu kazdy mesiac nabera na sile 😅

sticker
moni244
6. feb 2017

@monicka1988 ake ohovaranie? Ved ju oznacujeme 😀

monicka1988
Odpoveď bola odstránená
moni244
6. feb 2017

@monicka1988 ejha 😀 niekto zacina stracat kontrolu 😀 no co este predvedies?

evittam
6. feb 2017

@monicka1988 Ake konkretne nam chces spravit problemy?! Poprosim v pravnickej terminologii aj s paragrafmi. Dakujem.
Ty -ci tvoja zena-partnerka mala termin porodu v nedelu a "triasli" ste sa alebo ty alebo ona ci bude RP v piatok lebo nemala este veci do porodnice-toto je urcite vysoka zivotna uroven.....😂

marian86
6. feb 2017

@monicka1988 by som.chcela vediet podla coho budes vediet kto sme, kde byvame atd 😅 a tvoja zena , ci ty sama ( moja druha ja 😅) ..NIKDY doteraz s datumom nemala pravdu!!!! AMEN 😀😀😂😂

alchemilkazltozelena
6. feb 2017

ja neviem preco ju este @admin neblokol ved toto co tu dokazuje je uz "cez"