Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@monicka1988 fiha a ako bude zniet to trestne? Zle zeny si zo mna utahuju na nete?
@monicka1988 - keď už tak kto Z koho 😉 😂😂
a co vlastne budu riesit lebo nechapem 😂😂😂😂
No koniec toto..cista komedia 😀😂😂😂 boha sa uvedom..si myslis ze sa pokakame...? Evidentne mas nejaky problem, sama zosebou, a najprv skus zit s tym, ze nemas VZDY pravdu...sa divim ze si z toho nenaucila, ze ohladom Rd mam tu ja pravdu + par zien, kt.su informovany priamo od uradnicky, kt.s tym pracuju.
@alchemilkazltozelena No, čo asi 😝 Len to, že @monicka1988 je mentálne nespôsobilá na právne úkony😝 alebo po našom: je drbnutá😝
Have a nice day...😂😂😂😂😂😂
Ozaj má človek lepšie ráno ak sa sem kukne😀.Ja len nechápem,že volakto kto má 3 deti sa ešte stále nenaučil,že kedy bude RP.Veď 18-ho začínajú na pošte,takže do 17-ho má na účte každý.🙂
@monicka1988 peniaze budu vazeny pa pravnik ked si ich zarobite 😀
Idem si spravit pukance😂😂
@monicka1988 som iba normalna zena z normalnym rozumom, co Vy/ vasa zena evidentne nema. Odporucam ist k dr. a naucit sa zit s tym, ze Nemate pravdu Vy, ale niekto iny. A som zvedava co urobite, ak zistite ze pravdu budem mat ja a nie Vy. Budete mat gule na to aby ste sa tu verejne ospravedlnili, ze vasa zena Nikdy nema pravdu??? Hmm..sa rozmyslajte ...
@monicka1988 Potom napíš čo ti povedali na polícii. Nech sa zabavíme ešte lepšie. 😉
@xxxxxnnnnn
mila adminka, poprosime riesit @monicka1988
uz to dalej takto nejde...vyhrazky a vulgarizmy z jej strany su na mk nevitane (nielen podla pravidiel ale aj podla etiky)
dakujeme za riesenie tejto situacie
Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa začína uberať nesprávnym smerom a je plná urážok, nepekných slov a útočenia, musím zasiahnuť. Pôvodný názov diskusie je "Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?" Takže komentáre majú byť len ohľadom rodičovskej či materskej.
Nie, aby ste sa urážali.
Prajem si, aby Vaše debaty prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných, verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.
Verím, že každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”
Za porušovanie pravidiel MK môže byť užívatelia sankciovaní.
Ak sa bude diskusia opäť uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť.
Prajem príjemné diskutovanie,
Ďakujem
Adminka fóra
PS. Pripájam
Kódex správania na stránke
https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/
Tak plati to pre vsetkych ale netyka sa to mojej zeny
@monicka1988 😅
😂 👏 👍
@xxxxxnnnnn vidis, co dana osoba stvara? Provokuje nadalej
Takze este raz...rodicak bude 15-16 🙂
Ked podava trestne oznamenia tak ma aj na spravne poplatky na podania
A neviete ako chodi materska ?
Materska chodi tiez v rozpati od 13 do 16
Rodicak bude 13 a trestbe oznamenie som uz podala aj s muzom a pekne postupne vas vyhladali v pocitaci
@monicka1988 uz netrepte blbosti!!!!
@xxxxxnnnnn - môžete prosím laskavo spraviť konečne poriadok s @monicka1988? Dakujem
@isabella22 Aj ja 😂.
@monicka1988 Jeden veľký preveľký trt makový, moja! 😉

@alchemilkazltozelena aby teba neblokol zajtra pojdem dat na vas trestne oznamenie a postupne som si poopisoval vase nicky tu na konikovi a bude to riesit policia a posuniem to pred sud a potom uvidime kto s koho