icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

monicka1988
8. feb 2017

@marian86 ty sa ides vyhrazat ako ze co sa ta bat teraz ja sa ta nezlaknem takej chudinky ako si ty a co aj ked ma daju prec z celehho konika ako ze co bude dam iny email ine meno a som tu spät hahah

obsadenemeno
8. feb 2017

@monicka1988 kristova noho, ty by si mala niekedy vyjst aj medzi normalnych ludi, nie len byt s detmi 24/7....... lebo ti uz normalne prepina a chovas sa ako v skolke, deti sa natahuju a vypravduju presne ako ty...... bee, bee, ja mam vacsie vedierko ako ty.......

monicka1988
Odpoveď bola odstránená
evittam
8. feb 2017

@monicka1988 Daj sa liečiť, žena - alebo fakt niečo so sebou urob......Ty sa nám tu ideš vyhrážať?! Nemáš na základné veci a ideš sa vyhrážať nejakým právnikom - si úbohá sama o sebe - a ten tvoj vymyslený právnik - no, škoda reči......😅

evittam
8. feb 2017

@marian86 Sa na ňu vykašli - nestojí nám za to - vymletý mozog......

somavi
8. feb 2017

@monicka1988 trosku to tu sledujem . Nezapájam sa , ale uz musím . Si chorá. Ako vážne , normálne sa tým zaoberaj , vyhľadaj psychológa , psychiatra, neviem a naozaj sa nad sebou zamysli uz len kvôli svojim deťom .

lorela
8. feb 2017

@somavi To môžu byť len tehotenské hormóny, s niektorými ženami robia divy + nižšie IQ = šialená kombinácia 🙈🙉.

obsadenemeno
8. feb 2017

@monicka1988 takze ten tvoj Laci je ten pravnik? Ten co zdiela pracu v Cechach kdesi za pasom? Ten co mu tam znami pisu, ze keby radsej siel do prace, namiesto predstierania, aky je chory? Ved tebe uz aj vlasy z toho vypadali, ty slecna premudrela....musi to byt tymi starostami, co mas ze kedy uz nabehnu peniazky.....

@lorela paneboze, zena, nestras. Zeby bola zase tehotna????? No ale vlastne ano, ako inak by ziskala peniazky? Robit to nebude/nechce, ale do inych sa navaza...... ach jo.
Teraz som si spomenula, preco si zvycajne vypnem upozornenia k tejto teme....... 🙄

monicka1988
8. feb 2017

@evittam vymlety mozog tu mate vy vsetky a ako co si o sebe myslite ze ked ma vylucite ako ze co sa neviem zaregistrovat pod inym nickom to ste na velkom omyle a vy moje deti do huby neberte moje deti su milon krat krajsie ako tie vase

obsadenemeno
8. feb 2017

@monicka1988 nikto si tu do huby tvoje deti neberie....ved nakoniech nemozu za to, aka je ich mama truba..... a o krase to nie je, ale to ty nepochopis..... pripominas mi jednu, co tu tiez kazdemu do krav nadavala, ked jej nepisali, co chcela.....no asi nie si jedina, ty "myslitelka" 😨

monicka1988
8. feb 2017

@obsadenemeno moj muz je pravnik ty debilita a som na materskej ty hus ved ty sa mi vyhybaj more uz mam toho dost boha vam

monicka1988
Odpoveď bola odstránená
mirkamurko
8. feb 2017

@monicka1988 keby bol tvoj muž právnik,tak tu nevypisuješ každý mesiac kedy bude rodičák a že nemáš veci pred pôrodom pokúpené a na hračky do dráčiku,tak si zapisuj tie tvoje klamstvá a už konečne prestaň písať tie tvoje výmysli.😢

obsadenemeno
8. feb 2017

@monicka1988 a ne a ne, ty si truba a nie ja krava 😉

aber
8. feb 2017

Ináč nechápem načo ju vôbec riesite,pani s pánom majú evidentne nejaký problém a s takými sa načo zaoberať,nie všetky sme na Mk zdraví,tak to treba brať.Ináč pekné čítanie

lorela
8. feb 2017

@monicka1988 Keď ťa bloknú, ver, že sa sem nedostaneš ani pod iným menom, more! 👍

lorela
8. feb 2017

@obsadenemeno Thaaa, čo myslíš, že len 4 a dosť? 😉

marian86
8. feb 2017

@monicka1988 myslis ze nevieme zistit kto si? Tak si na omyle...s tym." more" si vsetko o tebe prezradila!!! Socialka bude rada ked dozvedia o tebe a o tvojej situacii neboj nic. Tal radsej bud sakra ticho

obsadenemeno
8. feb 2017

@monicka1988 moja zlata hlupucka, ked sa tu aj zaregistrujes pod inym menom, po prvej vete ta hned vsetci spoznaju, ty "nabehnemitrinastehovkosiciach"

moni244
8. feb 2017

@xxxxxnnnnn prosim, pories to tu a hlavne tu pani, co sa tu kazdemu vyhraza, ved to uz je cez, aby tu taka osoba bola

rebellefleur
8. feb 2017

@xxxxxnnnnn @rusalinka - môžete konečne poriešiť hentu osobu?

marian86
8. feb 2017

😂😂

monicka1988
8. feb 2017

@lorela tak tomu ver ze sa dostanem vsetko si zmenim a dostanem sa ja nie som taka hlupa ako vy

evittam
8. feb 2017

@monicka1988 Moja zlatá, ty si neber "do tvojej huby mňa"- ty a tvoj skvelý právnik a tvoje deti sú mi ukradnuté - nepíš tu bludy a neviem čo -že si dal/la trestné oznámenie a našli nás v PC a podobne - veď sa konečne len trošku zamysli nad tým čo píšeš. A priemerne inteligentný človek vie, že to je kravina - to je všetko.
Mi vysvetli kde ma našli a kto?!!!! Furt si žiješ na vysokej úrovni - a furt si chudera!!!! A teraz ma nahlás.😝

monicka1988
8. feb 2017

Mi mame byt aj peniaze a socialka co ma s modrym konikom boze kravy debilne vidno ze ste retardovane ako ste mne nadavali to hovorite sebe a ja sa len smejem nad takymi uboziackami

evittam
8. feb 2017

@monicka1988 A ty si na materskej - na akej?! Veď po toľkých deťoch a žiadnej robote na ňu ani nemáš nárok - to by ti ten tvoj právnik mal vysvetliť aký je základný rozdiel medzi MD a RD.

evittam
8. feb 2017

@monicka1988 Jediná chudera si tu ty - týždeň pred termínom pôrodu si nemala ani základné veci, nemáš na hračky ani na základné veci a oháňaš sa tu nejakým pochybným právnikom. Si celá pochybná alebo chorá - to je všetko.....
A čo má polícia a trestné oznámenia s MK?! Keď už my ostatné sme "kravy debilné"......😀 😀

lorela
8. feb 2017

@evittam Ale kde právnik - žiaden nie je 😀 .

aber
8. feb 2017

@evittam viete čím viac nastvete človeka?keď miesto nadávok a osočovania budete milé 🙂

obsadenemeno
8. feb 2017

@evittam nepis v skratkach, ona si bude mysliet, ze MD a RP su nadavky...... 🙄