Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marian86 ak si na mk na fb, tak je veeeelmi jednoduche zistit, kto je kto 😉
Dievčatá....už Vám to nieje trápne?
@monicka1988 to je za vyjadrovanie,ale aspoň sa preukazuje tvoja inteligencia ak vieš čo to slovo znamená
@monicka1988 a inteligencia sa prejavila..... v plnej sile....co na to ten tvoj "pravnik"???
Tsk, tsk, nadavat se nemaaaa.....
@xxxxxnnnnn ale toto uz fakt presahuje medze vsetkej srandy, dana uzivatelka @monicka1988 uz presiahla vsetky hranice, nie je cas jej zablokovat IP? Alebo tu chcetr takychto uzivatelov?
Tak ma blokni urobim si novy nick si co myslite o sebe ze co som taka hlupa ze si neurobim novy nick pod inym menom
@monicka1988 to, co predvadzas ty, ziadna ina nepredvadzala. A nejako mas moc volneho casu pri 3 mesacnom babu a dalsich dvoch detoch do 4 rokov
@monicka1988 no pokial viem, jedina, co tu VULGARNE nadava kazdemu naokolo, si ty.....my sme len poukazali, ze trepes a vymyslas si....... a JUDr Lali neexistuje....mozno tak v tvojej fantazii 😨
a aj ked si urobis novy nick, si myslis, ze ta nikto nespozna???? Podla tvojho ineteligentneho (ehm, ehm) prejavu a vyberaneho slovnika????
@monicka1988 Ano moja si.taka hlupa 😂 ked nevies co ako funguje ked ta tu bloknu 😘
Nespozna o to sa neboj
@monicka1988 praveze sa bojim, bojim velmi.........
Baby ja si myslim ze adminka dnes nepracuje ved uz od rana jej vypisujete a zatial salam parky.
Hahah dobre sa smejem a nestarajte sa ci ja sa staram o svoje deti alebo nie je to moja vec
@monicka1988 nie je to tvoja vec?
ani ta interpunkcia ti vela nehovori, ze?
@monicka1988 Monika Laliova nie si vydata a tvoj Ladiaslav nie je ziaden pravnik 😀
Baby, koniec, uz tu nema profil, bol jej zruseny 😉
A máme po kravách! 😂
@monicka1988 ty teda fakt zijes na urovni, 3 deti, doma bordel jak v tanku a z pravnika je zrazu obycajny čongo 😅 😅
A dufam ze sem uz ani nepride ... 🙂 tak este raz aby sme sa v tom nestratili .. rodicak bude 15-16 🙂 ps: marec tiez tak.. kedze vyjde to rovnako ako teraz 🙂
Konecne.dakujeme

@moni244 najneskor do pondelka, ked "nepride " rodicak....zas tu bude oxidovat...

@monicka1988 kto hovoril ze socialka ma nieco s Mk? Ako som pisala nie je tazke zistit, kto si,odkial si atd. Ale vsak tvoj je pravnik, mal by vediet taketo zakladne veci 😘