icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

marian86
8. feb 2017

@moni244 nemyslim si.. ak jej zablokovali IP.. tak nema sancu , taka mudra nie je, aby to vedela 😀

danielaxxxx
8. feb 2017

😝

moni244
8. feb 2017

@marian86 a už je tu

danielaxxxx
8. feb 2017

Kto????

moni244
8. feb 2017

@danielaxxxx ty 🙂

marian86
8. feb 2017

@moni244 je to jedno... aj tak uz vsetko vieme o nej 😀

danielaxxxx
8. feb 2017

A ze ja sa neprihlasim ja na vas z vysoka serem rodicak mi pride v pondelok a uz sa tesim

moni244
8. feb 2017

@xxxxxnnnnn už je tu znova a s novým nickom @danielaxxxx

obsadenemeno
8. feb 2017

@danielaxxxx vidis, spoznali ta a ani si nemusela nic napisat....smutne, ze Miss Plesinka?

xxxxxnnnnn
8. feb 2017

Ahojte

Chcela by som sa hlavne poďakovať všetkým, ktorí v tomto fóre udržiavali konštruktívny dialóg, aj napriek nedávnym konfliktom a napätých vzťahoch medzi niektorými diskutérmi.

Používatelia, ktorí nedodržiavali pravidlá a zneužívali toto fórum na ventilovanie osobných nevraživostí boli upozornení. Ak budú naďalej pokračovať v narušovaní diskusie nevhodnými príspevkami a vyvolávaní zlej atmosféry vo fóre, môžu byť aj sankciovaní.

Prajem Vám všetkým, aby Vaše debaty naďalej prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných, verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.

Užívateľky žiadam, aby sa v diskusii vyjadrovali presne, vecne - len ohľadom toho, či im prišiel na účet rodičák, materská.

Prajem príjemné diskutovanie,

adminka fóra

moni244
8. feb 2017

@xxxxxnnnnn len čo s užívateľkami, čo sa zablokujú a aj tak sa prihlásia pod novým nickom a znova provokujú?

marian86
8. feb 2017

@xxxxxnnnnn toto jej nestaci... bohuzial 😕

lorela
8. feb 2017

@xxxxxnnnnn Neblokuje sa IP adresa (alebo aj 2, 3 po odhalení toho istého používateľa 🙂)?

mirkamurko
8. feb 2017

Už je zablokovaná aj danielaxxxx😝

miskanikolas
9. feb 2017

@marian86 toto individum ma tri deti? Ja pomaly nemam trosku volna pri 3 detoch ne to este si tu vypisovat. Chudata deti. Ach jaj. A ten detsky pristup ze vyhodis oknom vrati sa kominom je neuveritelny. A v pondelok bude pisat ako ma a pritom ziadny dokaz len prazdne slova. A uuuuplne zbytocneeee

judar
9. feb 2017

Rozmýšlam asi ako vyzerá manželka právnika 😂 no jedno je isté ten jej manžel právnik má teda vkus na "drahé" košele...mala by si radšej kupiť denník a tam zapisovať tie

marian86
9. feb 2017

@judar by si cudoval ako vyzera aj ten Laco pravnik 😂

judar
9. feb 2017

@marian86 videla som profil na fb...pravnik vo forme 😂

jajuska9
9. feb 2017

baby materska chodi skor ako rodicak nie??ci?ma mi teraz prist prva po rodicaku a uz si nepamatam ako chodila predtym a este mi ani rozhodnutie neprislo....

lissbeth
9. feb 2017

tolko stran prispevkov co ste tu zadrbali ani co by rodicak nabiehal 🙈🙉🙊l

nikyju
9. feb 2017

@jajuska9 minuly mesiac mi prisla 10 predtym 8 ale aj 13

evittam
9. feb 2017

@jajuska9 Mne chodila rovnako ako RP- 13.-15.:wink:

taniat87
9. feb 2017

Maminy, prispevok na starostlivost o dieta resp.prispevok na jaslicky kedy chodi? Cakam prvy tak sa pytam kedy cakat

petruldo
9. feb 2017

@taniat87 rovnako ako rodičák

taniat87
9. feb 2017

@petruldo diki

radko23
10. feb 2017

prisli uz niekomu rodinne??

moni244
10. feb 2017

@radko23 fakt? Ved je len 10.2

maria584
10. feb 2017

@moni244 päť strán sa tu rieši, že peniaze budú budúci týždeň 15-16 a aj tak sa niekto spýta, či nenabehli dnes. Okrem Vianoc nikdy nechodia skôr, ale to už asi niektorým ľuďom nevysvetlime 🙂

evittam
10. feb 2017

@radko23 Mne ano,vcera ale z DE.😝

nihal1
10. feb 2017

Myslite si ze tento mesiac mi pride vyplateny rodicovsky prispevok pri narodeni dietatka ked sa dozilo 28dni aa papiere som podala 24 januara? Dakujem