Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
😝
Kto????
@danielaxxxx ty 🙂
A ze ja sa neprihlasim ja na vas z vysoka serem rodicak mi pride v pondelok a uz sa tesim
@xxxxxnnnnn už je tu znova a s novým nickom @danielaxxxx
@danielaxxxx vidis, spoznali ta a ani si nemusela nic napisat....smutne, ze Miss Plesinka?
Ahojte
Chcela by som sa hlavne poďakovať všetkým, ktorí v tomto fóre udržiavali konštruktívny dialóg, aj napriek nedávnym konfliktom a napätých vzťahoch medzi niektorými diskutérmi.
Používatelia, ktorí nedodržiavali pravidlá a zneužívali toto fórum na ventilovanie osobných nevraživostí boli upozornení. Ak budú naďalej pokračovať v narušovaní diskusie nevhodnými príspevkami a vyvolávaní zlej atmosféry vo fóre, môžu byť aj sankciovaní.
Prajem Vám všetkým, aby Vaše debaty naďalej prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných, verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.
Užívateľky žiadam, aby sa v diskusii vyjadrovali presne, vecne - len ohľadom toho, či im prišiel na účet rodičák, materská.
Prajem príjemné diskutovanie,
adminka fóra
@xxxxxnnnnn len čo s užívateľkami, čo sa zablokujú a aj tak sa prihlásia pod novým nickom a znova provokujú?
@xxxxxnnnnn toto jej nestaci... bohuzial 😕
@xxxxxnnnnn Neblokuje sa IP adresa (alebo aj 2, 3 po odhalení toho istého používateľa 🙂)?
Už je zablokovaná aj danielaxxxx😝
@marian86 toto individum ma tri deti? Ja pomaly nemam trosku volna pri 3 detoch ne to este si tu vypisovat. Chudata deti. Ach jaj. A ten detsky pristup ze vyhodis oknom vrati sa kominom je neuveritelny. A v pondelok bude pisat ako ma a pritom ziadny dokaz len prazdne slova. A uuuuplne zbytocneeee
Rozmýšlam asi ako vyzerá manželka právnika 😂 no jedno je isté ten jej manžel právnik má teda vkus na "drahé" košele...mala by si radšej kupiť denník a tam zapisovať tie
baby materska chodi skor ako rodicak nie??ci?ma mi teraz prist prva po rodicaku a uz si nepamatam ako chodila predtym a este mi ani rozhodnutie neprislo....
tolko stran prispevkov co ste tu zadrbali ani co by rodicak nabiehal 🙈🙉🙊l
Maminy, prispevok na starostlivost o dieta resp.prispevok na jaslicky kedy chodi? Cakam prvy tak sa pytam kedy cakat
prisli uz niekomu rodinne??
Myslite si ze tento mesiac mi pride vyplateny rodicovsky prispevok pri narodeni dietatka ked sa dozilo 28dni aa papiere som podala 24 januara? Dakujem

@moni244 nemyslim si.. ak jej zablokovali IP.. tak nema sancu , taka mudra nie je, aby to vedela 😀