icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

anna235
13. feb 2017

ak ideme polemizovať tak niekto potrebuje drahe prístroje na dýchanie

petra2504
13. feb 2017

Okej Baby a von pridavky chodia tak Ako chodil mi rodicak? Dakujem

zuzanadvorska
13. feb 2017

@petra2504 anoo to chodí naraz

obsadenemeno
13. feb 2017

@anna235 easy, easy....zmysel pre humor tiez vacsine vyoperovali......

ale pocitam, ze ten, co potrebuje drahe pristroje na dychanie, necaka na rodicak kazdy mesiac.....

anna235
13. feb 2017
obsadenemeno
13. feb 2017

🌞

solinkarka
13. feb 2017

presne som vedela ked sa chce clovek pobavit to ktorej temy ma ist 👏 😂 3dni mam o zabavu postarane

sticker
rebellefleur
13. feb 2017

Panebože niektore fakt akoby ste mali namiesto IQ slamu.
Rodicaky budú 15-16 teho, x-krát to tu už bolo pisane, takže nikomu nikde žiaden rodicak skôr nenabehne

obsadenemeno
13. feb 2017

@rebellefleur no jo, ale co ked.....dufaju kazdy mesiac....ked panboh da, ta aj z motyky vystreli........ a mozno, ked napisu presne 1000x, tak peniazky pridu skor 😝

vierockamatkova
13. feb 2017

@majka99999 ďakujem veľmi pekne odkazem

petruska1212
14. feb 2017

nabehol niekomu? len tak sa pytam, lebo zvycajne okolo 12-13teho zvykne nabehnut. a tento mesiac by mal moj posledny rodicak, kedze od prveho som zamestnana

rebellefleur
14. feb 2017

@petruska1212 - rodicaky budú 15-16, už to tu bolo xkrat písané 😉

alchemilkazltozelena
14. feb 2017

@petruska1212 no a co ze si zamestnana RD ti patri do 3 rokov dietata aj keby si sa na hlavu postavila 😎

milasssku
14. feb 2017

Bože presne pre takéto ženy ako ste vy
@rebellefleur
@alchemilkazltozelena a spol. sa robila táto téma lebo Vám strašne prekážalo že sa to rieši na ploche.Tak sa baby zavreli sem ale vy ste ich aj tak vynuchtili a znepríjemňuje ten tu deň aj im.Najdite si tému ktorá vás zaujíma a nekazte deň a náladu ostatným ☮

milasssku
14. feb 2017

Pardon
@alchemilkazltozelena zle som označila ,mysela som @moni244

obsadenemeno
14. feb 2017

@milasssku ja som si len predstavila, aka by tato tema bola, keby vsetky "rypalky" ako ich nazyvas aj tie, co tu kazducky mesiac opakuju to iste ze 15-16 pridu, keby proste prestali prispievat jeden mesiac. A ostali by tu len tie, co sa im leni precitat si par odpovedi predtym, ako sa opytaju, co uz bolo tisickrat zodpovedane.
To by este len bolo coromoro, hned by tie "rypalky" boli obvinene, ze nechcu pomoct.
Ach jo, idem ja zas vypnut upozornenia k tejto teme 🙄

lalinko2010
14. feb 2017

@obsadenemeno
ja som tie upozornenie už dávno vypla, ale občas prečítam tému ešte, ale je tu čím ďalej tým horšie a horšie, zbytočne som písala kedy budú peniaze na účte, boli schopné ma presvedčiť že to tak nie je.

sticker
solinkarka
14. feb 2017

@rebellefleur nemyslim ze vsetci budu mat 15-16 urcite pride niektorym aj dnes

lalinko2010
14. feb 2017

@solinkarka sklamem ťa, nepríde nikomu, od zajtra je výplatný termín, a tak isto to bude aj v marci.

petkoemmka
14. feb 2017

Ahoj neviete ci dnes nabehne rodicovsky prispevok okres ds ? Vdaka

obsadenemeno
14. feb 2017

@petkoemmka nie, nevieme ale jeden prispevok pred tebou je napisane, ze nepride dnes NIKOMU!!!!!!!!!!!

Zeny, viete niektore aj citat, ci ste sa len naucili napisat jedinu vetu a to : pride dneska rodicaaaaaak????

kristova noho....jezkovy voci.....🙄

lalia87
14. feb 2017

@obsadenemeno ja toto tiez nepochopim,ci su uz tak..mam to napisat??? Dementne..ze si aspon neprecitaju jednu stranu a uz toboz nie prispevok nad sebou..ved to je uz az na zaplakanie,ony asi len jak ovce kliknu na tuto diskusiu a hned pisu a potom len cakaju na reakciu na ich nick,lebo inak si to neviem vysvetlit... 🙄

solinkarka
14. feb 2017

@lalinko2010 no uvidíme ja to tak cierno nevidim 😀

petkoemmka
14. feb 2017

@obsadenemeno ja som sa pekne slusne opytala nemusis hned !!!!

petra2504
14. feb 2017

Co je natom nepochopitelne ze od zajtra SA to spusta naozaj ste Ako retardi Mimochodom CV lalinko SA nikdy nezmylil takkk a teraz SA pustite do mna uz SA tesimmmmm
😂

petruldo
14. feb 2017

@solinkarka si robíš prdel, čo?😝

obsadenemeno
14. feb 2017

@petkoemmka nemusim hned co?
Mozno nemusim, ale chcem!!!!
Ty sa tiez nemusis pytat, staci citat!!!!

petruldo
14. feb 2017

@petkoemmka síce pekne ale zbytočne, treba čítať aspoň aktuálnu stranu 😎

solinkarka
14. feb 2017

@petruldo nie to lenmoje podvedomie mi hovori 😀

pasadena
14. feb 2017

Už by túto tému bolo dobré zamknúť, a myslím že to o chvíľu aj urobia....