Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@solinkarka a nevypláca teba KNM?
@petruldo nie
aaa ke budu mat asi tiez zajtra vsak?poslednu dobu to tak je ked ma ba tak maju aj ke ci?
proste dnes nikto nebude mat, zajtra 15steho bude mat prva skupina a 16steho druhá
Ja mam vzdy 14eho uz sest rokov ,vynimka je ak to vyde na vykend alr vzdy ako hodinky nacas som s KE a mam vub vzdy o 12:45mam
Poberam RP
@zuzana1072 no ale dnes to nebude 🙂 alebo???
Kurna nemozu mat priste striktny jeden datum a nie menit to ako sa im chce 😕 raz dostavam 13 potom 14 a ja viem je to len den ci dva rozdiel ani nejde o tie peniaze ale kazda zena ma rada Plan cize mat veci na poriadku a vediet presne kedy co a ako 😂 a to ze su dve skupiny je tiez blbost lebo sa tu idu baby pozabijat 😑 radsej vedie ze kazdy mesiac proste budu ja neviem aj 16ho ale v dany den tam budu ziadne skor ziadne neskor potom sa len spekuluje 😥
@barbara088 aké info?
@lalinko2010 ďakujem
@tinushka13 ano presne, ja tiez tak cakam, lebo mam rezerve kocik pre drobca...
@tinushka13 vau, tak toto je fakt dôvod vypisovať a čakať na rodičák ako na spasenie 😀 ako keby veci nevedeli dva-tri dni počkať
@lenuskalenuskalenuska vsak aky okrem kedy dostane matersku alebo rodicak
@tinushka13 no tak neviem ako ostatne mamicky, ale ja yas robim opacne.. najprv pockam na peniaze a potom idem rezervovat, kupovat nieco ... 😨
Tak teda aj ja čakám na tú almužnu, aby som si mohla kúpiť minimálne tri flaše MERLOTU.... aby som obratom zabudla, v akej prdeli tu žijeme.... že sme odkázané na tie drobáky.... hanba tomuto štátu 😀
Partizánske vub, o 12tej prisiel rodicak a prídavky.
@zuzana1072 no ta ked je vynimka, tak si vypln cas studovanim pravopisu, zislo by sa.....🙄
@tinushka13 tak keby si niektore maminky pamatali, kedy rodicak chodi, mohli si veci zarezervovat na neskorsi datum....to da rozum....🙄
a kocik trebalo kupit z prispevku na dieta, nie cakat mesiace, na jeden rodicak v buducnosti.......
@obsadenemeno s tym kocikom nesuhlasim.. ja som kupovala 3 kom. / novu/ a bola sportiak hrozna/ yistili sme to po pol roku/ , tak sme museli kupit novu..
@marian86 ale stale si ho mohli zarezervovat na 17ho....to uz maju istotu, ze "peniasky" budu na ucte...... 😉
@obsadenemeno Nejak nechápem, čo teba do toho, kedy si kto kupuje kočik... a hlavne, prečo by ho mala kupovať z rodičáku alebo čoho. Je snáď jedno, či si z toho kúpi kočik alebo basu pív... nie? Podstatné je, že tie prachy prídu, skôr či neskôr.... a kto ich na čo použije je jeho vec.... že? 😀
@zuzana1072
@zuzana1072
@zuzana1072
@zuzana1072
@zuzana1072
@zuzana1072 sak to, ze MOJ pravopis je ok, lebo sa onho staram 😝
@marusia12 ty uz prestan chlastat, bo pises blbosti....ja som len reagovala na mamicku co si zarezervovala kocik na den, ked rodicak este nebude....... lebo keby vedela, kedy rodicak pride, mohla si ho zarezervovat na iny datum....... capisce??????
....asi nie, co......😕
@marusia12 - nikto sa tu nestará do toho, kto na čo mina rodicak, ušla ti pointa. Pointa bola, že ak si dačo rezervnem, tak si to rezervnem na datum, kedy viem určite, že peniaze budem mať a nebudem sa spoliehať na to, že náhodou príde rodicak o deň skôr.

@judar mne príde úplne zbytočné aby tu bola osoba , ktorá túto informáciu vôbec nepotrebuje..
Niektoré maminky majú rezervované veci, kočíky, a pod.. možno práve preto im ten jeden dva dni chýbajú.