Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@tinushka13 toto je jedna fantasticka sociologicka a psychologicka studia....... 😉
a ak ti nejake reci dvihaju tlak, tak sa sama seba opytaj, preco? Preco by ti nazory totalne NEZNAMYCH ludi v internetovej diskusii mali dvihat tlak? Ibaze zasiahnu citlivy bod....
ale to uz si kazdy musi prebrat sam v sebe, ze preco ho nieco vytaca a preco ine nie...... 😵
sranda je, ze najviac sa vytacaju tie, co cakaju na ten rodicak....a nie tie, co poskytuju info, kedy pride....a tym sa este dostane urazok od tych, co si nevedia precitat 3-4 prispevky, kde to uz bolo napisane.
matky ......do placu je to co tu citam...ja sa divim,ze to tu admin nestopne a nezablokuje poniektore sa spamätajte uz ,tato tema ma nazov .... nabehol na ucet rodicak/materska!!!! takze odpovede by mali byt strucne v zneni nitra csob -nie,pezinok vub -ano...... a nie tu jedna druhej nadavat, a davat rady....ze chod robit aby si sa na to nemusela kazdy mesiac pytat,alebo riesit kto co rezervoval!!! niektorym by prospel pobyt na psychiatrii a je to do placu, ked take vychovavaju deti...
Akoze zeny nehnevajte sa ale tie ktore ste tu stale pichnute a urazate a podobne ste obycajne sliepky 🙈 Normalne sa koli vam hanbim ze som zena 😐 Toto vam pride normalne? A ked uz nemate co tak este aj gramatika vam kole oci? Dalsia sa stara kolko kto ma deti akoze to ozaj? Nehnevajte sa ale vy musite mat strasne ubohe zivoty.
Ahoj....Pd - csob nie
Prišla niekomu už Materská?ale nie rodičovský pýtam sa na matersku
@barbara088 ja som tu nič nepísala len som sa pýtala kedy nabehne RP v Brezne.
@vierockamatkova nie
@kika691 ďakujem už som sa tešila ze budem volať do sp nakoľko čakám ze niečo domotá ju ale tak radšej počkám do zajtra aby som. Ich náhodou neurazila
@alchemilkazltozelena ja si mimo temu prosim recept😝
@vaapeter66 recept je ultra jednoduchy 🖒 2 rozpucene banay zmiesas s ovsenymi vlockami..ja som dala musli..urobis hmotu..no a ja som pridala este med mlieko maslo dzem a piskoty 😀 lebo som mala len 1 banan tak bolo toho malo..a robis postupne taketo okruhle kolaciky..predhrejes ruru na 180 das papier na pecenie a poukladas..pecies 15 minut 🖒 tot vsjo a chutia super 😎 samozrejme mozes ozdobit podla vlastnej tvorivosti cokoladou slahackou cim len chces 😍
Je to hrozné, tiež som musela celý rodičák brigádovať a nakoniec som šla skôr do práce, aspoň že tá materská je teraz vyššia. Ale odporúčam počkať do toho 15-teho pre istotu 🙂
@lenuskalenuskalenuska aha
tak sorry
@alchemilkazltozelena koláčiky vyzerajú super 🙂 aj keď neobľubujem moc ovsené vločky...ale takto v koláčiku by som si ich dala a chcela som sa vlastne spýtať či sú mäkké ako napr. müsli tyčinky.... ďakujem za odpoveď 😉
@rebellefleur to nie je o lenivosti...ale spamuju tu niektore a riesia si svoje komplexy o zbytocnosti tejto temy...
@rebellefleur potom je to priam nemozne najst odpoved na otazku
@denuska23 dikyyy aj su super 🖒 to nie su vlocky to su musli...su makke 😍 uzasneee
@katka253111 - každý mesiac tu marian86 a lalinko neviem aké číslo presne napíšu kedy RP príde, takže stačí len pozrieť tieto nicky niekedy v prvom týždni nového mesiaca a hneď to nájdeš 😉 koľkokrát sa tu napíše termín a hneď tretí príspevok pod tým otázka kedy príde rodičovský, tak nech sa na mňa nikto nehneva, ale nech som akokoľvek ohľaduplna, tak to človeka už naozaj vytočí, lebo nielen v tejto diskusii ale koľkokrát aj na ploche sú také otázky,že hodím Google natukam čo hľadám a mám to skôr vygooglene ako napísať danú otázku, ale niektoré ženy tu sú tak lenivé, že radšej hodia otázku a počkajú kým im to ostatné napíšu/vygooglia a áno, to má neskutočne irituje
@alchemilkazltozelena oki,dikes,zostroim zjtra
@katka253111 mozno netreba davat otazky, hlavne tie zbytocne, ktore boli odpovedane jeden ci dva prispevky vyssie......😉
ktosi tu napísal čosi o kodexe správania, tak som si ho prečítala, trošku by sa zúžila táto diskusia ....
No má to aj pozitívu aspoň je čo čítať pred spaním lebo mesiac čo mesiac je to tu zaujmavejšie 🙂
A ja sa cudujem, ze kolke tu cumackujete, ked vas to absolutne nezaujima a otazky vas irituju 🙂 necitam, ked nechcem
@katkakaling a tebe sa ako dari, spomenula som si na tvoju diskusiu....uz ta poziadal o ruku?
😂 ciste zufalstvo
Hop,šup,čamrda,kazdy si rad........ 😂
Zatancuje!
no uz vidim zasa dnešné hlasky, hadky, urazky
@solinkarka ja som sa za svoju chybičku ospravedlnila.
a od včera - ďakuj aj sebe - a som sa poučila na druhý krát, že ŽIADNY DÁTUM a MESTO do tejto diskusie už nedám, že kedy nabehnú RP/PnD/PPNO/PPK/DHN.
@lalinko2010 mne to je suma fuk 😉

@tinushka13 - sorry, ale niektoré sú tu s IQ slamy asi a navyše maximálne lenivé, keď nie sú schopné pozrieť ani tri komenty nad seba kde je uvedené kedy príde rodicak/materská . Väčšinou ani ja nečakám kedy už preboha dojde ale boli za dva mesiace keď by mi rodicak bodol skôr,preto som sa dala vtedy do tejto diskusie. Ale čítať tu denne xkomentarov kedy dojde a či už prišiel keď to tu bolo už uvedené je úplne mimo. Ak je niekto lenivý pozrieť sa na predchádzajúcu stranu, tak som strašne zvedavá ako si tieto lenivé baby po materskej budú hľadať robotu, keď sa spoliehajú pomaly vo všetkom na mk.