Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
aj mne uz dosiel ... ZA 😉 Mbanka 😉
@dominika241 mbank - dnes nabehla materská 🙂
TB, dnes nabehol rodicovsky 🙂
zmena banky Poštová banka dnes nabehol stred 😉
aj CSOB dnes nabehlo... 🙂
- ale môj je už minutý 😒 😉
nám TB ešte dnes nie ☹
VUB vo VK- po 16-tej nabehol rodičák -huráááá
mamicky myslôite si ze nabehne zajtra materska?
@dominika241 ...ne myslim ze az v pondelok.... 🙂 tiez na to cakam ako na chleba 🙂
@dominika241 nie
to ozaj dnes nepride??? ajajaaaaj...a som sa spoliehala, pruser 😀
@dominika1988 no sak ja som byvala riaditelka tak mam teraz znamosti,a protekciu 😀
srandujem samozrejme 🙂
neviem ako to posielaju,niekto spominal ze podla abecedy to ide vraj...a zalezi od banky...ty si na ake pismeno priezviskom? 😅
@sakura77 podla abecedy je to blbosť, lebo ja som až na konci a rodičák mám max do 15teho na účte ... záleží od banky, rodičák vyplácajú cca okolo 12-13ho v mesiaci a zhruba 2-3 dni trvá prevod medzi bankami ... s priezviskom to nemá nič spoločné ... a účet mám v SLSP 🙂 za 2 roky sa raz stalo, že mi rodičák nabehol 16teho ... ale to bolo fakt len výnimočné
ja mam tiez SLSP a priezivsko mam na F a nic 🤐 😒
veď ale 15teho je až v pondelok tak podľa mňa až vtedy nabehne
@sakura77 ono sa dá zadať v štátnej pokladnici aj urgentná platba, keby náhodou mali časový sklz ale to je už potom poplatok navyše a to by už náš narušený štátny rozpočet nezvládol 😀 tak nám nezostáva nič iné, len dúfať, že vždy si okolo 12teho zodpovedná teta úradníčka sadne k počítaču názývanému "štátna pokladnica", prihlási sa do systému a zadá platby načas 🙂
Baby prevod medzi bankami trva max 24 hodin. A je uplne jedno kto sa ako vola a aku ma banku, v papieroch mate ze do 15-teho alebo 16-teho Vam rodicak nabehne. Len cloveka stve ze ide vikend a je bez penazi. No tak nepojdeme do obchodov ale do prirody 😉
Tak prepacte prevod moze trvat aj dlhsie ako jeden den. Ako pracovnicka TB som si myslela ze aj ostatne banky to tak robia ako u nas. Ale ostatne plati 🙂
@kwetinka77
tak to máš nejakú extra službu, ked ti prevod medzi bankami trvá max 24 hodín, lebo nielenže ja som čakala x -krát platby ale aj som posielala osobne platby a nielen z jedného účtu na iné účty v iných bankách a spravidla prevod trval 2-3 dni ... spomínala som, že existuje aj urgentná platba, tá je však spoplatnená ... no a kedže mám osobnú skúsenosť ako sa zadávajú platby do štátnej pokladnice, tak ti s určitosťou viem povedať, ako to "chodí" 🙂
Moon1797 uz som sa opravila myslela som ze je to tak aj pri inych bankach ako pri TB 🙂

VUB-ka Šamorín prave pipla sms ...ano 🙂