Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@majdalenka23
Ako pise @evittam, jeden odidu z uctu statnej pokladnice, najblizsi pracovny den VSETKY banky pripisuju na ucty klientov (CSOB nie je vynimka)- jediny rozdiel je cas v ktory dana banka pripisuje dosle platby-10h, 11h.....
Prosím vás neviete niekto či a kedy budú vyplácať Rodicak a prídavky tento mesiac? Keďže 14 teho je už sviatok a 15 teho sobota. Ďakujem.Žilina
@lenuss84 treba si prečítať príspevky dozadu tam sa píše že Za bude mať 10 ho
@vierockamatkova ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Želám pekný deň a celý týždeň
Ahoj prosim vas ked od 1.4 mi zacal rodicovsky dostanem ho v maji ? Dakujem
@nikyju áno až v máji
@mirkamurko
Dakujem🙂
Mamicky, mozno uplne od veci, ale potrebujem poradit....mala bude mat 9.4 ( nedela) 3 rocky....pocas MD mi skoncil pracovny pomer na dobu urcitu. ..cize musim sa ist zaevidivat na UP....to fakt v maji nedostanem nic, len pridavky?
@majoska v maji ešte príde posledný rodičák
Ahojte 😊 neviete kedy dostaneme rodicak ke??Dak😘
@zuzkazke asi 10.4
Dievcence viem ze to sem nepatri ale tie co ste si podavali sami danove priznanie dosiel vam uz preplatok? Ak vam bude vadit prispevok zmazem
@lilly a BB? v zivote som sa to nepytala ale teraz ma to zaujima..dakujem
@marshmallow dak
@kikad27 Tu nejde o abecedu-uhrada preplatkov nema nic spolocne s abecedou. DU ma 40dni na vyplatenie preplatku od posledneho mozneho terminu podania DP (t.j.31.3. ak si nemala odklad) -to sa tyka tych,ktorym nerobil RZ zamestnavatel (tam to musis dostat najneskor v marcovej vyplate). Cize si mala len stastie na aktivnu tetusku.😉
Aj min.rok si si podavala DP sama?
Zienky bolo tu už pár strán do zas u písané že košice a okolie 10 takže možno prvá poľka už.v piatok
volala som na UPSVAR a rodicak posielaju dnes, plati pre Bratislavu
@ibanatalia to znamena ze by zajtra mohol nabehnut nie? aj piestany patria pod ba?
@solinkarka ja som menila cislo uctu a pani na urade mi povedala ze oni maju 30 dni na spracovanie mojej ziadosti o zmenu, takze aj na to ber ohlad ze aj keby si poziadala pred uzavierkou, to neznamena ze zmena zacne platit hned..maju na to mesiac a zalezi od toho ako sa im bude chciet ci to vybavia hned alebo az na 30-ty den na poslednu chvilu...
Baby este ani poriadne neskoncil mesiac a uz sa poniektore pytate kedy pride rodicak ved to je jedno ci pride v piatok alebo pondelok o dva tyzdne sa budete pytat kedy pride dalsi 🙄

Volala som na upsvar a Žilina bude mať 10teho na ucte