icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

petka0202
31. mar 2017

Volala som na upsvar a Žilina bude mať 10teho na ucte

ivanusko
31. mar 2017

@lilly prosim vas a poprad kedy???

shania31
1. apr 2017

@majdalenka23
Ako pise @evittam, jeden odidu z uctu statnej pokladnice, najblizsi pracovny den VSETKY banky pripisuju na ucty klientov (CSOB nie je vynimka)- jediny rozdiel je cas v ktory dana banka pripisuje dosle platby-10h, 11h.....

zsuzsikaa
2. apr 2017

@marian86 okres komarno nevies kedy budu peniazky na ucte ?10.eho alebo 11eho?dakujem

lenuss84
3. apr 2017

Prosím vás neviete niekto či a kedy budú vyplácať Rodicak a prídavky tento mesiac? Keďže 14 teho je už sviatok a 15 teho sobota. Ďakujem.Žilina

vierockamatkova
3. apr 2017

@lenuss84 treba si prečítať príspevky dozadu tam sa píše že Za bude mať 10 ho

lenuss84
3. apr 2017

@vierockamatkova ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Želám pekný deň a celý týždeň

nikyju
3. apr 2017

Ahoj prosim vas ked od 1.4 mi zacal rodicovsky dostanem ho v maji ? Dakujem

mirkamurko
3. apr 2017

@nikyju áno až v máji

nikyju
3. apr 2017

@mirkamurko
Dakujem🙂

majoska
3. apr 2017

Mamicky, mozno uplne od veci, ale potrebujem poradit....mala bude mat 9.4 ( nedela) 3 rocky....pocas MD mi skoncil pracovny pomer na dobu urcitu. ..cize musim sa ist zaevidivat na UP....to fakt v maji nedostanem nic, len pridavky?

mirkamurko
3. apr 2017

@majoska v maji ešte príde posledný rodičák

katriona1
3. apr 2017

@majoska v máji dostaneš poslední rodičák za apríl a potom už jenom přídavky

zuzkazke
4. apr 2017

Ahojte 😊 neviete kedy dostaneme rodicak ke??Dak😘

moni244
4. apr 2017

@zuzkazke citaj, dozvies sa

marshmallow
4. apr 2017

@zuzkazke asi 10.4

kikad27
5. apr 2017

Dievcence viem ze to sem nepatri ale tie co ste si podavali sami danove priznanie dosiel vam uz preplatok? Ak vam bude vadit prispevok zmazem

alchemilkazltozelena
5. apr 2017

@lilly a BB? v zivote som sa to nepytala ale teraz ma to zaujima..dakujem

mima1
5. apr 2017

@kikad27 zatial nie

evittam
5. apr 2017

@kikad27 Preplatky chodia az od 7.-10.5.na ucet.

kikad27
5. apr 2017

@evittam minuly rok som dostala na ucet 18.4. Ale ze tento rok budu posielat aj pred velkou nocou niektorym ze to je nahodne nejdu podla abecedy

zuzkazke
5. apr 2017
evittam
6. apr 2017

@kikad27 Tu nejde o abecedu-uhrada preplatkov nema nic spolocne s abecedou. DU ma 40dni na vyplatenie preplatku od posledneho mozneho terminu podania DP (t.j.31.3. ak si nemala odklad) -to sa tyka tych,ktorym nerobil RZ zamestnavatel (tam to musis dostat najneskor v marcovej vyplate). Cize si mala len stastie na aktivnu tetusku.😉
Aj min.rok si si podavala DP sama?

miriam17
6. apr 2017

Zienky bolo tu už pár strán do zas u písané že košice a okolie 10 takže možno prvá poľka už.v piatok

kikad27
6. apr 2017

@evittam ano ja si podavam sama lebo este som na rodicovskom a chodim si privyrabat na dohody

evittam
6. apr 2017

@kikad27 Tak plati co som napisala.😉

ibanatalia
6. apr 2017

volala som na UPSVAR a rodicak posielaju dnes, plati pre Bratislavu

mycuskaa
6. apr 2017

@ibanatalia to znamena ze by zajtra mohol nabehnut nie? aj piestany patria pod ba?

alexandraalexandrova
6. apr 2017

@solinkarka ja som menila cislo uctu a pani na urade mi povedala ze oni maju 30 dni na spracovanie mojej ziadosti o zmenu, takze aj na to ber ohlad ze aj keby si poziadala pred uzavierkou, to neznamena ze zmena zacne platit hned..maju na to mesiac a zalezi od toho ako sa im bude chciet ci to vybavia hned alebo az na 30-ty den na poslednu chvilu...

radkam1
6. apr 2017

Baby este ani poriadne neskoncil mesiac a uz sa poniektore pytate kedy pride rodicak ved to je jedno ci pride v piatok alebo pondelok o dva tyzdne sa budete pytat kedy pride dalsi 🙄