Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@rebellefleur a ked kuknes Piestany nabehli, mudra
@ibanatalia - máš pocit, že Piešťany a Bratislava sú to isté mesto? 😉
@petrahankova ale socialka nevyplaca rodicak, ale matersku, urad prace vyplaca rodicovsky
@rebellefleur 😀 😀 no vidis, co sa tu nedozvieme
piešťany dnes na účte - ale to už viete
Ba Karlová Ves 10.04.
@lalinko2010 NMNV? DAKUJEM
@lalinko2010 a prosim Vas poprad?
@moni244 - a to si každý mesiac vravím, že už nebudem reagovať 🙈😂
@rebellefleur
tak tadsej ani nereaguj...BA nabehli, prave pipli
@ibanatalia ved mas napisane mesto Malacky 😀 aj to je Bratislava?
PP - 10.04.
NMnV - 10.04.
@ibanatalia - tak som zvedavá koľko báb z ba tu napíše este, že im rodicak prišiel. Predpokladám, že žiadna
@moni244 ..to ano, ale trvale bydlisko mam v Rači v Ba
@moni244 Malacky 10.04. na účte
tu som v podnajme
@rebellefleur no mne pridavky neprisli 😀
@lalinko2010. A prosim vas Pnky kedy budu?
@moni244 ja som asi zle napísala,bolo to na dverách kam chodím na ÚPSVaR,ja dostavam rodičovský,ale bolo tam napísané,že v spojitosti Socialnej poisťove a slovenskej pošty,kvoli sviatkom
Ba Rača - 10.04.2017 ale tak ktovie...možno nabehli niekomu
@moni244 - čo ti poviem, ďalší výkvet, kt keď zistil, že trepe nezmysly, tak si vymyslí,že ako jedina z ba má rodičovský 😂 ozaj by tu mal byť pri registrovaní na koňa povinný IQ test,lebo toto je moc 🙈
@rebellefleur ...ty si davaj pozor na to, co pises, by som mohla byt tvoja mater
Čo keby miesto hádok sem píšete iba tie, ktorým nabehol...keď nenavrhol tak nech sa sem nepíše, potom keď niečo chcem musím ísť na stranu 5 -_-
@kikataldikova uplner stebou suhlasim
preco by som zo vsetky zavadzala???...pretoze ty si mi nesypaticka???...rozmyslaj tou tvojou materskou hlavickou
prepacte
@ibanatalia - klidek, 10teho máš rodicak 😉
@rebellefleur predsa jej nenabehol?
nabehol
@ibanatalia tak prečo sa ospravedlňuješ?
keď nabehol tak ok.

@ibanatalia - kde útočim? 😀