Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte pride rodicovsky aj ked je narodeny 31 tak uz za ten mesiac ci az len za dalsi
Prosim vas viete kedy budu Pnky????
@rebellefleur ja som pozerala ba Rača a výplata 10.04., tak ja neviem potom.
jediná z Ba tu ona neni a iné z Ba sa neozvali.
@lalinko2010 lebo sa tu hadam s tou ...ani nenachadzam slov
@allenka25 záleží ako spracovali žiadosť.
co ja za to mozem, ja som zasa raz dostala den po tom, co ste tu vsetky mali uz na ucte
@ibanatalia aha, ale za to sa netreba ospravedlňovať, tu sú aj horšie hádky...
No niektoré ste tu ako vymetene dookola sa pýtate to isté absolútne Vám unika pointa a ešte sa aj urážať ja normálne mam dosť
Dakujem za odpoved babulky ☺ a ja ze je uz 15ho ked zrazu mi ukazalo ze prisiel mi rodicak 😂 inac neviem preco tu niektore komentuju veci co sa rodicovskeho netyka nemam naladu listovat 6stran dozadu 😠 zacnem nahlasovat prispevky pretoze na to su ine diskusie 😉
@lulua777 vieš to že v 04/2017 peniaze nabehnú skôr na účet, sa tu točí cca mesiac pomaly, nie celý mesiac. ale niektoré nečítajú a potom sú hádky.
Peniaze nabiehajú od 07.04. do cca 11.04., záleží kedy je uzávierka na úrade.
@lulua777 - o tom kedy príde rodičovský tento mesiac sa tu píše už pomaly mesiac, keďže niektoré sú natoľko lenivé pozrieť čo i len stranu dozadu tejto diskusie 😉
@rebellefleur ja vacsinou nechodim na tuto diskusiu vzdy len 14-15 takze som nevedela a ostatne prispevk co sa rodicovskeho netykaju tu nemaju co robit ☺
@lalinko2010 no ja mam co robit nesedim tu cely mesiac na diskusii takze som vobec nevedela.A ist o stranku naspat ved som musela ist min 6stranok lebo sa tu rozobera co sem nepatri na to su ine diskusie ☺
@lulua777 na jednej strane máš pravdu, že sa tu píše aj iné, ale väčšinou sem píšu koemtáre také čo nečítajú spätne len hodia do pléna otázku že kedy nabehne rodičovský...ale tak čo už.
a ak ja napíšem dátum tak nemám pravdu.
@lalinko2010 ved to keby sa sem pise ako sa ma nemusim listovat 6stran dozadu ☺ len som sla napisat ze mi nabehol prekvapena co sa stalo 😁
KE kedy bude mat na ucet?
🙄
dobry den preajem prosim vas pekne vie niekto kedy bude v nitre rodicovsky prispevok na ucte v zhladom na to ze budu sviatky dakujem
@jarusko2014 Uz to tu bolo pisane xykrat. Zacina to 10.4.
@evittam dobry den vam prajem pani ja vas nepoznam
a nemam v plane svami viest nejaku dlho a hlavne hadavu temu ja som sa len slusne spytala ci niekto nevie presne
@jarusko2014 Ja som len slusne reagovala.
@evittam ok ja len som tu nova a nemam zaujem tu vela vypisovat takze v pondelok by mali prist hej
@jarusko2014 Od pondelka maju zacat nabiehat. Okresy presne neviem. Precitaj par stran dozadu a mozmo najdes aj NT.
@jarusko2014 vau 😀 s tebou bude este sranda 😀
@moni244 s obidvoma. Šúľam sa od smiechu
@moni244 neviem co vam je take smiesne ale nevady po prve mi laskavo ne tikajte a po druhe ja pod vasu uroven nikdy neklesnem ze sa tu budem vysmievat ludom a vyrivat tak sa radcej starajte o svoje deticky nech nedopadnu ako vy bez nadejne lebo oni za nic nemozu a s niimi to este nie je stratene ale s vamy to bude asi strateny pripad s prepacenim ste v s.......ch
@jarusko2014 😀 mna by zaujimalo, aky je tvoj pravy nick, lebo toto napise len niekto, kto tu je uz dlhsi cas. No necudujem sa, ze cakas tak zufalo na rodicak, podla pravopisu je to viac nez jasne, kam ta zaradit
neries moje preklepi ries ovela podstatne veci ako napr. tvoj zivot no a ja urcite necakam len na rodicak to by som asi neprezila no ale nerobim sa ani milionarka kazdy peniaz sa zide a co sa tyka mojho niku je to ok ja som si pozerala tvoje diskusie a uz viem kam ta zaradit......velmy sa nudis v skratke sanuujem ta chuderra ak mas trosku charakteru tak my uz nenapises ale pochibujem ze taka lacna zena ak ta mozem vlastne nazvat zenou take nieco pozna tak sa maj
@jarusko2014 vážená trochu sa kontrolujte vo vyjadrovaní ak ste si nevšimla o com je téma tak si prečítajte nadpis tu nikto nemieni riešiť Vaše psychosomaticke stavy a láskavo neukazuje slušných ľudí ak to máte za potrebu choďte na inú stránku tu sú poväčšine slušné ženy a maminy.

@lalinko2010 - tak vies, je tu xbratislavcaniek a nenapísala tu ani jediná okrem dotyčnej, tak zdravý sedliacky rozum mi vraví, že z celej ba asi ťažko poslali jednej jedinej osobe, takže nie, ja osobne jej to absolútne neverim