Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby dufam ze dnes uz konecne bez hadok...chcem citat podtstatu tejto diskusie... kto sa chce natahovat piste si IP, tu to nikoho nezaujima 😎
@anna235 - stačí si zalistovať pár strán dozadu, od minulého mesiaca sa tu viackrát písalo kedy bude tento mesiac.
Dnes BA, zajtra KE, ostatné si nepamatam
mne prisla OCR aj rodicovsky uz v piatok,som z PN,neviem akym zazrakom 😉 ale potesilo
pisali baby ze piestany a niekto z ba uz mali a nove mesto ma byt dnes a košice v utorok tak uz sa to deli na 3 dni?
@anna235 - Piešťany dostali v piatok, z ba tu písala jedna jediná, nikto z ba a to je tu z ba dosť báb, nič nedostal. Dnes na,zajtra ke
@marian86 - UPS, sekla som som, pardon, ale toľkokrát sa to tu dokolecka píše, že koniec toto
@ondriktoman aj ja cakam z PE. Ale zevraj ony mali uzavierku az vo stvrtok 6.4. A na ucet by mali prist dnes alebo zajtra mi hovorila pani na urade
@lalinko2010 lebo niekto pisee tak a druhy tak......radsej som informovala este raz.... Ak hovorite dnes poprad tak dnes... Dakujem.... A neviete o ktorej?

Čo tu riešite pravopis aj ja sa občas pomylim táto téma je o niečom inom nie o hádkach a komu sa nepáči tak view kde sa dá zrušít sledovanie ...