Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
tak baby ktore kraje uz dostali !?? ostatol bude pondelok?
Ako slusne tu zacala dobry den,prosim,dakujem..a aha ju co sa z nej vyklulo 😕
Baby dufam ze dnes uz konecne bez hadok...chcem citat podtstatu tejto diskusie... kto sa chce natahovat piste si IP, tu to nikoho nezaujima 😎
ano toto neni na hadky?? a ked sa niekto pyta tak aa nic nedozvie
@anna235 - stačí si zalistovať pár strán dozadu, od minulého mesiaca sa tu viackrát písalo kedy bude tento mesiac.
Dnes BA, zajtra KE, ostatné si nepamatam
Prosim vás neviete kedy bude mat PE?
mne prisla OCR aj rodicovsky uz v piatok,som z PN,neviem akym zazrakom 😉 ale potesilo
no len pisali ze piestany a senica a one uz maly piatok
pisali baby ze piestany a niekto z ba uz mali a nove mesto ma byt dnes a košice v utorok tak uz sa to deli na 3 dni?
@anna235 - Piešťany dostali v piatok, z ba tu písala jedna jediná, nikto z ba a to je tu z ba dosť báb, nič nedostal. Dnes na,zajtra ke
Dnes su Košice a okolie teba poriadne čitat
@rebellefleur dnes Ke a okolie
@marian86 - UPS, sekla som som, pardon, ale toľkokrát sa to tu dokolecka píše, že koniec toto
@ondriktoman aj ja cakam z PE. Ale zevraj ony mali uzavierku az vo stvrtok 6.4. A na ucet by mali prist dnes alebo zajtra mi hovorila pani na urade
Nove mesto nad vahom niekto mal?
@lalinko2010 prosim vas poprad bude mat dnes? Ako ste pisali??? Dakujem
@kikad27 Dakujem a prajem pekný dnik.
Dnes zajtra by mali byť treba čakať a je ;)
@ivanusko pravdaže, na účte 10.04.
@lalinko2010 dakujem
@lalinko2010 lebo niekto pisee tak a druhy tak......radsej som informovala este raz.... Ak hovorite dnes poprad tak dnes... Dakujem.... A neviete o ktorej?
Prosim Vas Lipt. Mikulas kedy?
Nitra ?
Ružomberok primabanka prave nabehol

Čo tu riešite pravopis aj ja sa občas pomylim táto téma je o niečom inom nie o hádkach a komu sa nepáči tak view kde sa dá zrušít sledovanie ...