Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Neviete prosim kedy budu tento mesiac rodicaky?dakujem
A uz sa to zacina....sa cudujem ze tolko ste vydrzali bez opytania 😂👏 ps: podla mna 15-16 😉
@marian86 mozno niekomu pride aj 14 😉
ahojte, Kosice a Kosice - okolie - 15.6. ;)
@majka99999 ano kedze Ke bude mat 15-ho, tak prva varka 14-ho 😉
@marian86 ka len aby tu zas vsetci nepisali, ze si zle poradila (ak niekto bude nahodou citat aj tuto stranu 😀 )
@majka99999 je to o logike, ak ako pisala lilly Ke ma 15- ho, tak prva varka bude 14-ho..vzdy je to tak 😉 ps: tu ledva cita prispevkov asi 10 ludi 😂
Maminky, OČR chodia skorej ako rodičák? Prosím
@kikataldikova mne zatiaľ prišla v rovnaký deň ako rodičák
@petruldo lebo rodičák poberám ja ale ocr bude mať muž čo som bola v pôrodnici
@kikataldikova RP vyplaca UPSVaR, OCR vyplaca SP. A zalezi aj od toho ci doklad o skonceni OCR mala SP do uzávierky ak ano chodi OCR okolo 15. A neviem teda ci nemajú tiez dva terminy ako pri PN.
@kikataldikova ak bola OčR odovzdaná do uzávierky v danom mesiaci príde v tom mesiaci, nemám skúsenosť, či sú na túto dávku 2 termíny uzávierky, alebo nie, to budem vedieť až teraz, lebo mi očr končí tento týždeň.
a manželovi by mala prísť rovnako, ako mne, teda vo výplatnom termíne ako rodičák
mne chodieva OCR aj rodicak vzdy v jeden den,raz uz sa mi tak stalo,pred dvomi mesiacmi,a tento mesiac tak ocakavam znovu 😉
Predstav si ze necitime!lebo tato stranka je nato aby sme opytali.
@ibanatalia a ak dostanu 14-15 co nam das zato ? Si uvedom ze tie datumy nemame z brucha, ale od ludi kt.to priamo vedia..kedze tam pracuju...ak mas mejaky konflikt s najomnikmi..to laskavo vyries s nimi a nie tu, kde je forum.o inom
Takze tento mesiac este nic? Pytam sa to len preto, lebo mne materska po minule dva mesiace nabehla uz 12-teho a tento mesiac stale nic.
To by nebol mesiac bez hadok...nikoho to tu nebavi xitat piste k veci

Takze dnes nabehli 😊