Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@shania31 no sak toto.. ale neviem cim to bolo hlavne je ze som nemusela cakat do pondelka 🙂
@myska_lili
Zrejme banka nieco mohla robit v systémoch, ked maju planovane odstavky IB atd vtedy to moze byt.....
SLSP Presov teraz prisiel,...🙂
🙂
Kosice slsp stale nic ☹
TT stale nic????
Neviete kedy budu vyplacat davku v nezamestnanosti minuly rok pred vianocami vraj davali skor
slsp LM uz🙂
@oxiaction no veru neviem este ci pride, lebo co mam tak odsledovane tak vzdy okolo obeda mi nabiehaju peniaze.. takze uz asi nie
čsob čadca maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
@luba28 a mne nic nepislo este ☹ ako je to mozne?
ja mam VUB, BA a stale nic. len pre info.
ešte jedna otázka dievčatá ak som bola zamestnaná a podpisovala som v robote prechod z materskej na rodičovský tak mi bolo treba ísť aj na úrad práce nahlasoať
@alzbeta125 no tak uzávierka skor bola asi kvoli tomu nech maju tety skor pokoj lebo mne otp sala nič niekto zo sale má či nie
Zv a VUB stale nist hmmm..mohlo by pred vikendom,musim ist na darceky este 😠
VUB nejako to zdržuje, čo tu čítam ostatné banky nabiehaju a VUB stale nič, čiže ani ja stale nemam
TB už niekomu nabehla ? Určite nabehne až 16.12., ženičky na UPSVaR sa neponáhľajú, však majú čas. 😠 Vianoce ďalekooooooooooooo............
Presov VUB rodicak prave nabehol.
@buco15 ja mam VUB a uz som mala vcera
@milagrosss20 ja som tiez z okolia prešova a mam slsp a nic a kamoska maaa,ako je to mozne?
@tanickaskorokubikova slusne som sa spytala lebo som bola zacudovana ci to stat naschval niekedy neposle ci si to ludia vsimnu nikdy som to neriesila presne den kedy pride s ostatnymi zenami nechapala som to nikde to nesudim tak fakt bud ticho ty uz ma unavuju take nervozne osoby ako si ty ...
ja teda netuším ako to posielajú, ale rodinné prišli včera UPSVAR asi makal, ale materská nič a to som sa dnes tešila že príde, ale to je sociálka, tak asi mali vianočný večierok 😀
@gallina Mne dosli, KE slsp
@tanickaskorokubikova ja mám TB a zatiaľ nič....

@myska_lili
V sobotu? To zrejme banka mala nejaky problem. Lebo tzv. medzibankovy styk len pracovne dni.