icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

matulinuska
13. dec 2013

dnes rano,Unicredit

tanickaskorokubikova
13. dec 2013

@sonicika vobec niesom nervozna moja 😉 na zaciatku je napisane naco tato tema sluzi a videla si aj prispevky ktore si tu mammicky pisu kedy kde a z akej banky peniiazky nabehli, tak nedristaj teraz ze si nevedela a nezahovaraj ze slusne si sa pytala...lebo mna zas nenormalne vytaca ked sa dakto zapaja len aby rypal... A reagovala som prvy a posledny krat...

sonicika
13. dec 2013

@tanickaskorokubikova jasne ze som si precitala ale nechapes ze som nevedela ze preco sa to pytaju ... jedna druhej ze ci uz nabehli? nevedela som ci to treba kontrolovat alebo proste su tak financne natom zle ze si musia hlasit v ktory den presne peniaze nabehli aby utekali na nakup potravin nerozumiem tomu celkom asi ...
vsak kazdy mesiac peniaze pridu a bodka. dovody preco to riesit bud nechodia pravidelne a treba to kontrolovat alebo cakam na minutu kedy pridu lebo neni ani co jest??

danim
13. dec 2013

@sonicika mne je tato otazka tiez pritiahnuta za vlasy.. teraz co ked sa omeska o den dva, tak nemam na rozok ??

shania31
13. dec 2013

@gallina asi dosla materska tanicke... @tanickaskorokubikova
Ty cakas rodicak?

freyjanr
13. dec 2013

Dnes doobeda SLSP Nitra

shania31
13. dec 2013

@sonicika
@danim
Zienky, nerieste, ked nechapete. Bohuzial mnohe maminky na to naozaj cakame, aby peniazky nabehli co najskor.

danim
13. dec 2013

@shania31 mna v takej suvislosti napadne vzdy len jedno, ze v prvom rade odhlasim net a hned mam usetrene nejake to euro..

barbora258
13. dec 2013

@mamina223 nedostavas ani ziadnu davku v hmotnej nudzi?Ja som niekde citala ze ked ako slobodna matka nama sudne vysporiadane vyzivne ani osobnu starostlivost tak nemam narok na ziadne davky..tak neviem a preto sa informujem.

tanickaskorokubikova
13. dec 2013

@shania31 ee matersku a už prišla 😉

tanickaskorokubikova
13. dec 2013

@shania31 ahaa už mi ťuklo 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
13. dec 2013

@danim
@sonicika ako sorry ženy ale to čo ste si tu prišli dokazovať ??? že vám tie peniaze netreba a že ste za vodou?? a vlastne baby co tu chodia do témy sú chudery??? Ako sa nehnevajte ale podla mňa keby vás to nezaujímalo či už nabehli rodičáky a materaske tak tu ani nepachnete.....tak nebavte formu....a internet si odpojte vy aby ste neotravovali život žienkam čo si chcú pomôcť!!!

danim
13. dec 2013

@tanickaskorokubikova no mne prisla vcera sms, tak naco by som asi tuto info hladala v tejto teme ??? a okrem toho mam predsa internetbanking, tak ked uz si pozriem tam. a nikto si tu nic nedokazuje, tak si nedomyslaj voloviny. ani tie dalsie vety.. to, ze ta tema existuje som brala len ako tak, ze si tu napisete.. to sa tym fakt niekto riadi ? caka na tieto prispevky ??? nic viac k tomu uz nebudem pisat ( ale keby si precitas vsetky strany - tak zistis, ze nie sme jedine, ktore sa cuduju.. )

tanickaskorokubikova
13. dec 2013

@danim gratulujem teda 😉 je vás viac to je super !! 😀 😀 😀 a ty keby že si prečítaš tak zistíš že som písala: Tema je zalozena pre mamicky ktorym napr. nechodi sms o pohybe na ucte aby nemuseli sto krat behat pozerat do bankomatu!!! A pri tych smiesnych rodicakoch a materskych je jeden a tri dni dost rozdiel!!
Pekný večer prajem

shania31
13. dec 2013

@tanickaskorokubikova
Ok, pochopili sme sa. Tebe materska a pani zrejme caka rodicak. Mozno trosku komplikovane som to napisala, aby som Vas tam vlozila obe 🙂

buco15
13. dec 2013

@tanickaskorokubikova:::: nerozčuluj sa oni to nepochopia o čom to tu je, v podstate som aj ja za vodou a možem si od muža pítat peniaze, ale som zvyknuta vyžit z toho čo mam , preto čakam na rodičak milé ostatné maminky čo to tu nechapu!!!!!! čiže Tani kasli na ne

gallina
13. dec 2013

@shania31 áno ja chcem rodičák, tak čakám..... 😉

denise.v
13. dec 2013

VUB Levice včera

tanickaskorokubikova
13. dec 2013

@buco15 ja viem ☹ nechala som sa uniest, ja sa nikdy do hadok nikdy nezapajam ale toto ma dostalo proste... To ako keby bola tema kde by si zienky pisali o ktorej im idu autobusi a nejka pani by im tam napisala ze nechape preco si to pisu, lebo ona chodi autom 😀 😀 😀 😀 😀

beata79
14. dec 2013

sberbank Šaľa nie

oktobermimi
14. dec 2013

VUB Skalica stále nič :( a už ani Hipp skoro nemám :(

m_ij_ka
14. dec 2013

mne nabehol včera večer rodičák, otp banka Nitra

michaelamedova
14. dec 2013

@babls5 nejak som nepochopila že o akých 6,50 e ,,,ale ak zdvihnú čo len o euro aj to je niečo ako nič 🙂 od nového roka 1.1. 2014 sa má navýšiť o 3,60 eura takže by sme mali dostávať 204,20 rodičovsky príspevok na jedno dieťa.. mňa to teší,že pár mesiacov do konca RD mi trošku prilepšia 🙂

babls5
14. dec 2013

@michaelamedova ta predomnou mi napisala ze o tolko dvihnu

buco15
15. dec 2013

@oktobermimi no ani ja nemam Ba VUB a mliekom sa držím snad zajtra nabehnu

oktobermimi
15. dec 2013

@buco15 dúfam lebo ma porazí ... ráno nabehnem do VuB a ak nič tak infarkt ma chytí... 😒

buco15
16. dec 2013

@oktobermimi vieš čo ale mam pocit ked nabehnu tak až poobede, moja zachrana aspon vyživné nabehlo

zuzanka410
16. dec 2013

ahojte nabehol niektorej už rodičák z BA?

oktobermimi
16. dec 2013

@buco15 no veď dúfam že nech o pol1 mi piskne sms... lebo už som dala malej posledné čo som mala a ona my zvykne o tej pol2 max o 2 papať...

janulienka85
16. dec 2013

@zuzanka410 mne nie